Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

K44 טוב\לא טוב? (קליאו ספורט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע ספציפית לגבי רנו קליאו, אבל בפג'ו 306 1400 מנוע XU שהייתה לי, עשיתי K44 ישירות לסעפת היניקה "אינפוזיה" אצל דני זומרשטיין, הורגש שיפור.

הבנתי גם שיש דרכים כמו למלא במיכל הדלק ברבע מיכל ולהתגרזן על האוטו אבל האינפוזיה היא יותר אגרסיבית ולכן גם התהליך דורש מישהו שיודע מה הוא עושה ע"ע דני.

פורסם

תריץ חיפושים בפורום על K44 ותוכל לשבת ולקרוא שבוע שלם.

המלצתי לאחר השימוש בחומר (אם צריך) שהוא טוב מאוד למד איך לדאוג בשימוש שוטף נכון לשמור על רמות פיח ומשקעים מינמליות במנוע.

ההמלצה הטובה ביותר שלי בנושא לגבי ה- 172 היא אל תהיה איתו נהג שבת......

בהצלחה,

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

היי, תודה על התשובות.

אכן ראיתי די הרבה שירשורים בנושא ולכן חיפשתי שורה תחתונה.

"תכלס" אין לי שום בעיה באוטו כך שאני לא יודע אם צריך, מנגד לא מפריע להוסיף בפעם ב 10K אם זה לא מזיק.

אז בעצם השאלה המרכזית היא - האם יש סיבה לא להוסיף?

דרך אגב:

1. מי זה דני זומרשטיין (סליחה על חוסר ההיכרות) ואיפה הוא נמצא?

2. למה אתה מתכוון ב לא להיות "נהג של שבת"? אני לא ממש נוסע בסל"ד נמוך בלבד אבל אני רחוק מ "לקרוע" את הרכב, ביום יום אני נוהג יחסית רגוע.

תודה על התשובות,

נתן.

• תוכן חדש...