Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודו אני עומד במרפסת ומעשן אני צופה בסקית זבל מתעופפת באוויר, מתפרקת ותכולתה מתפזרת על הרכבים העומדים בחצר. מקל של תירס אכול נוחת בין היתר על רכבי. אני רץ החוצה בכדי לעמוד את הנזקים - למזלי לא קרה כלום פרט מחתיכות תירס שהתפזרו לאורך מכסה המנוע והחלון הקדמי. ותשאלו איפה המזל? המזל שתירס נחת על קנף הרכב. אילו היה נוחת על מכסה המנוע - לבטח היה גורם למעיכה. גרוע מכך - אילו היה פוגש את החלון - בוודאי היה שובר אותו. אני תוהה עוד כמה זמן המזל ישחק לטובתו של רכבי המסכן בגן קופים זה...

פורסם

:shock3:

איפה אתה גר?!?!

והבעיה הכי מטרידה, שאין מה לעשות עם זה. (לשבור את הידיים למי שזרק לא ממש יעיל...)

תתקשר למשטרה, יגידו ש: "אנחנו באירוע".

פורסם

מדובר בדרום תל אביב. אני כבר מחכה בקליון עיניים שהרכב יעבור את גיל השנתיים-שלוש ושארועים כגון זה יפסיקו לרגש אותי, כי הרי חבל על הבריאות.

פעם הייתי מקנה במחזיקי רכב ליסינג, כמו זה של אישתי. אבל בשבוע שעבר הייתה לנו הפתעה. חברת הליסינג החליטה לחייב אותה על השריטות הדמיוניות ברכבה הקודם (יונדאי גטס) בסך 1000 ש"ח, כמעט חצי שנה לאחר שזה הוחזר. והקטע הוא שלא היו עליו שריטות. אז עכשיו אנחנו דואגים לשני הרכבים, ודבר כזה בגן הקופים די מכביד.

פורסם

הפתרון היחיד שאני רואה, הוא לעבור לדירה עם חניה פרטית.

אם אפשר, אפילו מקורה, שלא יהיו טעויות של "שכנים".

(למרות שאז יהיו לך צרות של אנשים שחונים לך בחנייה, כי אין מקום בחוץ...)

פורסם

אין ממש הבדל בין חצר עם חניות מסומנות ובלדם. כאשר מדובר בחנייה תת-קרעית - זה הרי עוד יותר גרוע מפני לא רואים את הרכב מהחלון ובינתיים לא מעט חגיגות נחגגות שם. הפתרון היחידי - להחזיק רכב ישן ומעוך ולא לדאוג.

• תוכן חדש...