Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שיש גם את עניין המחיר.

את הקופרה אפשר להוציא מהסוכנות סביב ה-215,000 שקלים - הרבה יותר מאובזרת מהראלי-ארט.

קרוב למחיר של הראלי ארט אפשר לקנות S3.

את הקופרה אפשר להוציא בהרבה פחות !!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ראיתי את הראליארט (4 דלת', לבנה) בשבת - בכבישי נס הרים...

נראית כמו "ספורטיבית" עם חישוקים כהים... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כשאני הייתי בסוכנות המחיר של הקופרה על הכביש היה 240K-247K.

הצלחתי להוריד אותם ל-215K שזה די מכובד (30,000 שקלים בכל זאת).

פחות מזה, זה כבר כישרון...

לנסר ב-260K נשמע לי הזוי, אבל כשתבוא לסגור עסקה אני מאמין שהמחיר יצנח מהר יותר מהריבית במשק.

לפני שבועיים חזרתי ממסיבה, חבר שלי נהג וראיתי לנסר עם מכסה מנוע של ה-EVO בתצורת האצ'בק (שנראית כמו סטיישן האמת), חשבתי שאני מדמיין כי שתיתי, אבל התברר שזאת הייתה הראלי ארט.

אוראל, אתה בטוח שזאת הייתה הראלי ארט? כי הם מביאים לארץ רק 5 דלתות, 4 דלתות זה הזמנה מיוחדת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפני איזה שנה וחצי, עשיתי נסיעת מבחן על הלאון קופרה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קרוב למחיר של הראלי ארט אפשר לקנות S3.

נכון. ואני לא מכיר הרבה שיעדיפו את הראלי ארט על S3.

אבל לך תדע... אני מכיר גם כאלה שקנו A3 2.0T עם SLINE ותוספות, כך שהמחיר שהם שילמו הגיע לכ-260 אלף, במקום לשים עוד קצת ולקנות S3.

באמת שקשה לי להבין מי יקנה את הרכב הזה ב260K. הוא פשוט נופל בין הכיסאות.

מה שבאמת מעניין זה בכמה תתומחר השירוקו R. גם כאן, לדעתי אסור לה להתקרב יותר מידי לS3.

260K יהיה מחיר הגיוני בשבילה ואז הראלי ארט הזו יכולה להפרד מהשוק הישראלי :)

פורסם
ראיתי את הראליארט (4 דלת', לבנה) בשבת - בכבישי נס הרים...

נראית כמו "ספורטיבית" עם חישוקים כהים... :-)

לא יודע איזה אוטו ראית, אבל אין ראליארט 4 דלתות בישראל וגם אין בנתיים ראליארט לבנה על כבישי שיראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אין ברכב הזה וב-EVO הרבה משותף חוץ מהשם MITSUBISHI.

.

וואלה?

גיר SST אתה מכיר?

הנעה כפולה קבועה אתה מכיר?

מנוע 2.0 ליטר טורבו מכיר?

מצחיק שיש אנשים שלא נהגו לא על איבו ולא על ראליארט וכבר קובעים שאין קשר בין השתיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איך אתה מסיק שלא נהגתי על EVO?! כי דווקא נהגתי, ולא על אחת. (לא על ה-EVO X).

גם ל-WRX יש הנעה כפולה קבועה, מנוע 2.0 טורבו וכו'... ומה הקשר שלה ל-STI!? נכון שתיהן סובארו.

SST זה לא משהו שיש להתגאות בו. תראה מה רושמים בחו"ל, גיר עם מלא בעיות שלא יודעים לפתור!

ראלי-ארט זה רכב מגניב לא יותר, כמו WRX.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
איך אתה מסיק שלא נהגתי על EVO?! כי דווקא נהגתי, ולא על אחת. (לא על ה-EVO X).

גם ל-WRX יש הנעה כפולה קבועה, מנוע 2.0 טורבו וכו'... ומה הקשר שלה ל-STI!? נכון שתיהן סובארו.

SST זה לא משהו שיש להתגאות בו. תראה מה רושמים בחו"ל, גיר עם מלא בעיות שלא יודעים לפתור!

ראלי-ארט זה רכב מגניב לא יותר, כמו WRX.

לא יודע איך אפשר להגיד שאין קשר בין WRX ל-STI.

שתיהן מבוססות על אותה פלטפורמה, אותה הנעה והמנועים סה"כ בבסיסם דומים.

נכון שה-STI חזקה, חדה וספורטיבית הרבה יותר, אבל זה לא שה-WRX היא איזה משפחתית 1600 רגילה.

על הראלי-ארט נהגת? איך אתה יכול לקבוע שאין קשר בינה לבין האיבו? אפילו על איבו 10 לא נהגת...על סמך מה אתה מפזר סיסמאות?

פורסם
כשאני הייתי בסוכנות המחיר של הקופרה על הכביש היה 240K-247K.

הצלחתי להוריד אותם ל-215K שזה די מכובד (30,000 שקלים בכל זאת).

לפני איזה שנה וחצי

הרבה דברים קורים בשנה וחצי. כמו למשל לגלות שתמחרת את הרכב בצורה הזויה ונתקעת עם יותר מדי רכבים.

האמת שכשאני עמדתי להחליף את האוטו הכרתי בדיוק חבר שקנה והורידו לו סכום קטן יחסית (אולי עשר אלף).

לאחרונה שמעתי שזה צנח למאתיים וקצת (205 נניח).

עידן, 170 ? לקופרה ? אולי איזו יחידה בודדת שעבר עליה משהו ? (או לפחות יד יבואן) זאת חתיכת התרסקות ממחירון של 240+ (הזוי ככל שיהיה).

לגבי הראלי-ארט, כששמעתי על הגרסא והכוונה לייבא אותה (לפני כמעט שנה) פנטזתי קצת על בייבי-איבו. בינתיים לקח להם די הרבה זמן עד לייבוא אמיתי וגם חבל שמביאים רק בגרסת ה-5 דלתות שלא נראית משהו, לפחות בתמונות (אני דווקא מאוד אהבתי את המראה של האיבו).

עודד, קצת מפתיעה אותי ההתרשמות שלך כי היה לי רושם לקבלה די פושרת של הדגם בחו"ל.

עם כל הדימיון והקשר (כספר) גם בין wrx ל-sti יש הבדל גדול מאוד.

בלי ספק רכב מעניין אבל בתמחור הזה אני חושב שהוא קצת תקוע באמצע (בכלל לא מבין את הקטע לתמחר בצורה גבוהה כ"כ ולא ריאלית ואח"כ לחתוך בטירוף למי שבאמת קונה (שזה כבר קהל מצומצם יותר כי אתה לא מצפה להנחות כ"כ גדולות אז אתה מראש לא שוקל רכב שאולי בפועל אחרי ההנחות היית יכול לקנות) או סתם לא למכור יותר מדי כמו תמחורי הונדה ל-type-r).

ניר

• תוכן חדש...