Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור לך שהממשלה בעצמה מפסיקה לקנות כחול לבן אבל מטיפים לנו כן לקנות?

מה למשל היא קונה שהוא לא כחול לבן ושהוא מיוצר באיכות טובה בארץ?

(לדוגמא אני מעריך כיהיא קונה אלקטרוניקה שמיוצרת בחו"ל כי אין מותגי אלקטרוניקה טובים בארץ)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תבדוק את המתפרות הגדולות שהמדינה הפסיקה לעבוד איתם בגלל שאותה חולצה בייצור בסין תהיה זולה יותר למדינה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני ישבתי במטה כחול לבן של התאחדות התעשיינים וכל הקמפיין הזה הוא בולשיט אחד גדול.

יש חוק העדפת תוצרת הארץ במכרזים אז הוא לא חל על פרוייקטים BOT.

גם איפה שהחוק כן חל (מכרזים בגופים ציבוריים) הוא וולנטרי ואין חובה של מפרסם המכרז להשתמש בו כדי להעדיף תוצרת כחול לבן.

ההגדרה בחוק מהו כחול לבן פשוט דפוקה כי היא מוגדרת שאחוז משווי המוצר שנעשה בארץ אבל לא קובעת איך בודקים את זה (אני יכול להדביק מדבקה עם הלוגו שלי ולטעון שזה עולה לי 50 ש"ח ליחידה ואז המוצר הוא כחול לבן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה למשל היא קונה שהוא לא כחול לבן ושהוא מיוצר באיכות טובה בארץ?

(לדוגמא אני מעריך כיהיא קונה אלקטרוניקה שמיוצרת בחו"ל כי אין מותגי אלקטרוניקה טובים בארץ)

דגלי א"י.

משכנתא זה קל

פורסם
מזל שעדין צה"ל תופר את המדים שלו בארץ. למרות שגם לא כולם במתפרות "ישראליות" משהו.

ממה שזכור לי גם צה"ל לא מייצר בארץ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המדים?

עד כמה שאני יודע עם מדי ב' לפחות, משרד הביטחון נותן כמות בד מסויימת למתפרות נבחרות בארץ והן צריכות לספק מספר מסויים של מדים בגדלים שונים לפי כמות הבד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בדיוק חודש שעבר השב"ס החליט שהזוכה המכרז מדי אסירים לכל האסירים בארץ היא מתפרה ב...סין! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה אופייני.

במדינות אירופה כבר מזמן "מעדיפים תוצרת מקומית" ע"י מיסוי מגמתי ותמריצים כלכליים לטובת הספקים שלהם (או יותר נכון, לרעת היפנים, הסינים וכל מי שמסביב). הופכים את הקונספט מתיאוריה לפרקטיקה ביומיום.

בישראל לא עשו עם זה כלום כבר עשרות שנים, ועכשיו באים עם פטיש 20 קילו ומנחיתים הצהרה עלובה ואומללה שמתמקדת בהשפלת המתחרה במקום יח"צ חיוביים לתוצרת הארץ. כרגיל, בוחרים בקיצור דרך, שיש לו גם היבטים חוקיים שלא נבדקו עד הסוף. ואז, בשביל להוסיף חטא על פשע, מגלגלים את האחריות על האזרח הפתי במקום להתחיל מדוגמה אישית.

יופי. טוב לדעת שהתקדמנו.

פורסם

בהקשר זה, מן הראוי לציין שאתמול התפרסמה כתבה במגזין ממון של ידיעות אחרונות, לפיה הנשיא אובמה העלה את המכס על צמיגים תוצרת סין בניסיון למנוע את הצפת השוק האמריקאי בזבל הזה.

כמובן שהסינים לא נשארו אדישים והתחילו לעשות שרירים בתגובה, אבל עד כה נראה שאובמה ישן טוב בלילה.

מת על האובמה הזה :ok:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כשיש לך שוק בגודל השוק של ארה"ב אתה יכול לעשות שרירים ולהשתין על כולם אבל אם ישראל תעשה את אותו הדבר זה יהיה סוף היצוא הישראלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...