Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה בערך יעלה?

(לפני שאני נכנס למוסך ומפוצצים אותי באיזה מחיר גובה, כדאי שאני אדע)

עריכה: ועוד דבר !

איפה יושבת המשאבת מים? האוטו מתחמם מאוד בנסיעה מהירה ואני חושש שלאו דווקא מדובר ברדיאטור אלא במשאבת המים

פורסם
ייתכן והבעיה דווקא בתרמוסטט, שלא נפתח בזמן.

האלן,

ממש לפני יומיים החלפתי תרמוסטט... קניתי חדש מתאים והכנסי במקום הישן (מאוד ישן) שהיה באוטו

פורסם

נתחיל מזה,שרדיאטור לא משפצים.

אם יש בעיה,ניגשים למוסך/מכון רדיאטורים עושים בדיקת לחץ.

אם אפשר לתקן את הרדיאטור והוא לא רקוב,עושים תיקון נקודתי,אם הרדיאטור רקוב/הנזילה היא מצוואר הבקבוק של מילוי נוזל הקירור/ממקום אחר שלא ניתן לתקן ב-100% אז מחליפים אותו ולגבי המחיר, שנזרק כאן של 200 ש"ח,לא יודע מאיפה המציאו אותו (זה מתקרב רק למחיר של לפרק ולהרכיב את הרדיאטור ללא התיקון).

תיקון רדיאטור כולל פירוק והרכבה יכול לנוע בין 400-500,אם יש צורך בהחלפה לא הייתי מהמר על אחד מפירוק אם אתה מעוניין להחזיק ברכב עוד זמן רב,חדש יכול לעלות 700-1000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...