Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

סובארו אימפרזה 2006 (צורה חדשה), עשתה 76,500 קילומטר. בדקתי אותה היום והבודק אמר שאין שאסי ושכל הליקויים הם ברמה נמוכה. הלכתי למוסכניקים שאמרו לי שעברה על המכונית רכבת, ויש אחרים שאומרים שהליקויים ברמה סבירה.

כוח סוס: יצרן: 95, תוצאת הבדיקה: 5.6% פחות.

עוד משהו: מופיע בבדיקה תחת "שילדה - ליקויים בעלי משמעות נמוכה: מעיכות קורות תחתית = שאסי? קורות תחתית זה אומר שהשאסי דפוק?

מה עם המנוע וכל השאר? הגיר והכל? - אני צריך תשובה דחוף.

הבודק אמר שהכל הבעיות קטנות ושאני "לא קונה חדש מהניילון", שהמכונית במצב טוב יחסית. להאמין?

תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!

Final2.jpg

פורסם
המינימום שצריך לעשות זה לעלות את הבדיקה, אחרת, איך נוכל לדעת מה נכתב שם?

העליתי את הבדיקה.

פורסם
אל תשכחו שהרבה תקלות שנמצאות בבדיקות האלו זה כיסוי תחת של מכוני הבדיקה.

אוקיי, אבל מתוך אלה שהם בגדר "כיסוי תחת", יש גם כאלה שאסור לי להתעלם מהם? - אני מחפש תשובות, לא עוד שאלות (אני לא ממש מבין ברכבים). אם תוכלו לעזור לי, אעריך את זה מאוד.

ד"א, הבנתי שלא ממש ניתן לתבוע את מכון הבדיקה, מכיוון שהם דואגים לציין בכתב הוויתור את מה שמוציא אותם חפים מכל אשמה, לא? - במצב כזה, אין להם ממה לכסות את התחת, לא?

תודה.

פורסם

הרכב הזה כרגע או היה פעם בחברת השכרה?

אם הוא כרגע בחברת השכרה אז הם יתקנו לך את הרכב.

אבל בכל זאת לא מומלץ לקנות רכב שהיה בהשכרה.

פורסם

נכון שחלק ממה שרשום שם הוא כיסת"ח אבל כל עניין המכות והתיקונים ברכב זה לא כסת"ח הצמגים לא תקינים אביזרי מנוע רועשים כבר בק"מ כזה חשוד בסובארו מחליפים רצועת תיזמון כל 105K המלצה שלי או שהמחיר ממש מפתה (נמוך מהמחירון) או שחפש לך סובארו יותר שמורה ולא חסר כאלו

פורסם

לפי דעתי ,אם תקרא לאט ובעיון,אתה תבין שמדובר בדברים כלליים שתמיד יהיו רשומים בבדיקות,בלאי צמיגים,תאריך מצבר,בלאי מתזים.....נו באמת?!

טיפול 10, טיפול לגיר, וטיימינג (מוקדם), יחזירו את הרכב למצב פנטסטי.

אישית הייתי מחפש אחת כזאת עם מעט יותר ק"מ,יד 1,מטופלת ומושקעת,וכן,הייתי משלם מעל המחירון בשביל לקבל כזה רכב.

אבל כל אחד והעדפותיו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לדעתי זה רכב שעבר התעללות והזנחה (יד ראשונה היא ליסניג או השכרה?)

על רכב כזה הייתי משלם מחיר נמוך משמעותית מהמחירון, או מחפס רכב אחר, שמור יותר.

לדעתי, אסור להתעלם מכלום, אם כי לא הכל צריך לתקן עכשיו, רק שחלק מהדברים יתנקמו בהמשך הזמן ותרגיש בהם כהוצאות אחזקה.

• תוכן חדש...