Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב מהליסינג של החברה שאני עובד בה.

החודש השתחררו הרבה מאזדה 3 לאחר שסיימו 3 שנים.

קצין הרכב אמר שהוא מאפשר לרכוש רק רכבים שהם טובים כלומר מה שעם הרבה קילומטרים או שעברו תאונות שלדה הוא מחזיר לחברת הליסינג ואפילו לא מאפשר לקנות.

קיבלתי שתי הצעות :

הצעה 1:

מאזדה 3 , שנת 07 , 55 אלף קלומטר.

בדיקת קומפיטסט - הכל תקין.

בסעיף של שלדת רכב רשום :

תיקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה לפנים , מכסה מנוע פגום/תוקן , קורת רוחב מעיכות , תקוני מרכב וצבע , מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושיםץ

מה שמוזר לי זה הסעיף : "קורת רוחב מעיכות".

המחיר הוא מחיר מחירון פחות 15%. (יוצא 75K).

דיברתי עם הבחורה שמחזירה את הרכב , הוא היה אצלה שנתיים , היא אמרה שהיא היתה מבסוטה ממנו ולא רצתה להחזיר אותו בכלל.

כנראה שהפגיעה היתה אצל מי שהיה שנה לפניה.

הצעה 2:

מאזדה 3 , שנת 07 , 72 אלף קלומטר.

בידקת קומפיטסט - הכל תקין.

בסעיף של שלדת רכב רשום :

תיקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה דופן ימין , תקוני מרכב וצבע , מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים.

המחיר הוא אותו המחיר.

איזה רכב כדאי לקחת (אם בכלל).

השיקול זה הקילומטר לעומת הפגיעה של רכב.

פורסם

הכותרת של הודעתך קצת חשודה (לא תקנית).

בגדול - אם חברת הליסינג הזמינה את בדיקת הרכבים (ולא אתה) - צפה לכך שאם תיקח את הרכב למכון בדיקה מטעמך,

התוצאות תהיינה יותר גרועות :idea:.

alfa 156 2.5.

פורסם

קורת רוחב מעיכות

לדוגמא :

מעיכות קורות תחתית ,זה סעיף שרושמים לרוב לרכבים אשר נסעו קצת בשטח וקיבלו מעיכות ,או הרמות לא נכונות של הרכב למטרת טיפול ועוד

לגבי קורת רוחב ,קח בחשבו שיהייה לך קשה להסביר אח"כ את הפגיעה

ולא תמיד משמעות נמוכה מטעם הבדיקה היא משמעות נמוכה !

בהצלחה

פורסם

משמעות נמוכה היא מבחינת בטיחות לא מבחינה מסחרית

הרכב הראשון עבר תאונה בחלק הקדמי שכנראה תוקנה לא בצורה כל כך טובה.

הרכב השני עם מעיכות בדופן יכול להיות שעלה או ירד ממדרכה גבוה, בכל מקרה הייתי לוקח את מה נראה לך יותר למכון מטמי.

בכל מקרה שני הרכבים לא במצב טוב כל כך, אבל לכל דבר יש מחיר.

מחיר של מחירון - 15% זה מחיר סטנדרטי פחות או יותר לרכב מליסינג, מכיוון שהרכב הראשון עם תאונה בעברו הייתי מנסה להוריד את המחיר עוד.

• תוכן חדש...