Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחצי שנה התחתנתי ועד היום לא קיבלתי את כל העבודה מהצלם כאשר מה שנשאר זה רק התמונות המוגדלות (5 במספר).

נתתי לו מרווח לנשימה אבל בימים האחרונים נמאס לי ואני רודף אחריו שיבוא אליי הבייתה (כמו שהבטיח) ויביא לי את התמונות.

החלטתי היום שאני מפסיק לרדוף, היות ובחוזה מצויין שהוא אמור לספק את העבודה תוך 3 חודשים (להזכירכם עברה כבר חצי שנה), ומהיום אני מתחיל לדבר איתו במכתבים. אני רוצה לשלוח לו מכתב רשום הבעיה היא שאין לי את הכתובת שלו, חוץ מהטלפון שלו אין לי כלום.

איך אני יכול ליצור איתו קשר פורמלי בדואר?

תודה לעוזרים

פורסם

עד היום אני לא מבין מה הקטע עם לקנות את ההדפסות גם מהצלם.

למה לא לסגור חוזה שכולל מסירת DVD עם כל הקבצים של התמונות שצולמו וזהו?

הרי שירותי הדפסה אפשר לקנות בכל מקום בזול כמה שרק רוצים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

WIL - זה סתם יותר נוח. כמובן שהרבה יותר זול להדפיס בעצמך כל מה שצריך.

לאון - איך הגעת לצלם הזה? דבר עם מי שהמליץ לך עליו, תסתכל בחשבונית,

תשאל את האולם... לא אמור להוות בעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היה פעם אתר בשם 441 שבו אתה מכניס מספר טלפון ומקבל שם וכתובת, אבל הוא נסגר.

אם יש לך את השם המלא שלו אולי תוכל למצוא את הכתובת פה:

http://www.b144.co.il/

או אולי באתר של דפי זהב אם הוא מפרסם את עצמו שם.

פורסם

ההגדלות היו במסגרת החוזה.

wil, לך לכל בעל מקצוע תגיד שאתה מתחתן תראה איך המחירים עולים פלאים, ישנה עיסקת חבילה מינימלית, בשביל צילום נטו אני לא חושב שצלם יסכים לבצע את העבודה.

על החוזה אין כלום, חוץ מזה בשנה ו4 שעברו מאז שחתמתי את החוזב הוא עבר דירה ולשם גם העסק כך שגם הטלפונים שהיו הם לא רלוונטים.

• תוכן חדש...