Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבירותיי ורבותיי : היום לפנות בוקר נפל דבר בכדורסל הישראלי : עמרי כספי נבחר בסיבוב הראשון, במקום 23 בדראפט, בחירה של סקרמנטו קינגס, הווה אומר - חוזה מובטח, בליגה הטובה בעולם.

מה אתם אומרים : ישחק ב-NBA? (ישוכנע ע"י מכבי להשאר שם איכשהו) , יצליח? מה תחשב הצלחה בכלל?

האם הצליח להגיע בזכות, או שהדראפט השנה היה חלש וסייע לו בכך?

דעתי האישית הינה, שכספי הוא היותר מתאים מבין המועמדים (בעבר, ובהווה).מוכשר, נחוש, קשוח ומלא מוטיבציה, לא מוותר בקלות ונראה כמי שמוכן לעבוד קשה. על פניו, לי לפחות נראה, שליאור אליהו יותר מוכשר אבל מבחינת מוטיבציה וקשיחות - נופל ממנו. מהלפרין מוכשר ככל שיהיה - איני מחזיק. קטש בזמנו נשבר עקב השביתה הגדולה, וחזר למכבי. שפר והנפלד - אולי לא רצו מספיק, ומיקי ברקוביץ שהיה מועמד בזמנו - לא שוחרר/נכנע ללחץ מכבי להמשיך, אבל אלה היו זמנים אחרים...

alfa 156 2.5.

פורסם

דבר ראשון - כבוד גדול אין ספק. הוא יהפוך לישראלי הראשון בNBA (והגיע הזמן) ולגמרי מגיע לו. הוא שחקן מוכשר מאוד אבל אסור לשכוח שהוא גם שחקן של התמדה ועבודה קשה. מגיע לו.

דבר שני לשאלתך. אני חושב שהוא דווקא ישחק בתור התחלה בקינגס. יש לו מזל (לדעתי) שבתור התחלה הוא "נפל" לקבוצה חלשה (יחסית לליגה). אני מאמין שהם ינסו לעשות בו שימוש , ולדעתי הוא גם יכול להצליח. אני חושב שבתור התחלה אם הוא יקבל מספר דקות (5 לדוג') זה יהיה מבחינתו לא רע בכלל. הוא בסה"כ שחקן שקצת קשה להתמודד איתו מבחינת מהירות ואתלטיות. תוסיף לזה את העקשנות החיובית שלו במשחק, ובאמת קשה לשמור עליו, גם לשחקי NBA מן השורה.

דבר נוסף, הוא לדעתי הגיע בזכות. שוב, כמו שאמרתי הוא עבד קשה מאוד במחנות אימונים וכנראה שהוכיח את עצמו במידה מספקת. מלבד זאת, הוא לדעתי הגיע בכושר הטוב ביותר שלו (סוף העונה) לדראפט וכנראה שזה גם עזר לו.

שיהיה לו בהצלחה, זה באמת מגיע לו.

• אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד לכספי. אני הייתי פחות אופטימי לגבי הדראפט ושמח שטעיתי.

אליהו יותר מוכשר, יש לו מגוון של תנועות והוא מאוד מהיר יחסית לגובהו,

אבל לי נראה שחסרה לו התלהבות והליכה חזקה לסל או ריב' שיש לכספי. והוא גם קולע יותר טוב מרחוק.

עם כל הלחץ שמכבי יפעילו עליו, אני ממש לא מאמין שהוא יטרוק את הדלת להזדמנות שכזו.

אם יקבל 5-8 דקות במשחק, אני רואה את זה כהצלחה גדולה.

חוץ מזה שחוזה המינימום שהוא זכאי לו, עבר מזמן את מה שהוא קיבל במכבי.

מגיע לו, מכל הרשימה שציינת למעלה, הוא לדעתי המתאים מבין כולם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אליהו, לדעתי, יותר מוגבל מכספי. חסרה לו הקליעה של כספי ולדעתי הוא גם יותר streaky, במובן הלא טוב של המילה (לא ג'ון סטארקס, אבל בכ"ז). מצד שני, הוא ריבאונדר ואתלט טוב יותר.

מה שכן, התכונות של כספי מתאימות אותו יופי, לדעתי, להיות שחקן שישי טוב ב-NBA, על אחת כמה וכמה בקבוצה כמו סקרמנטו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל הכבוד לבחור, שיהיה בהצלחה.

מצטרף למה שכבר כתבו - יש משהו בכספי שמתאים ל-NBA.

ליאור אליהו הוא שחקן שכיף לראות אותו, אבל לכספי יש מין קשיחות ו"חוצפה"

שאיך שהוא נראים לי מתאימים יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכבי בטוח יתנו לו ללכת,עכשיו שאין להם יותר מדי כסף.

שחקן צעיר שמשחק באירופה חייב להתחיל בקבוצה קטנה ב NBA.

לפי דעתי יש לו סיכוי טוב שם אפילו ששרס לא הצליח והוא אחד השחקנים הכי טובים באירופה.

אייל

פורסם

ויי זמיר, אם כספי נבחר במקום ה23 בדראפט זה כנראה אומר משהו על הדראפט. :|

לא מבין מה עשו ממנו כזה שחקן, אני אישית לא הייתי בוחר אותו להפועל חולון, שלא נדבר על NBA. אין לו קליעה מבחוץ אין לו קליעה מבפנים, אין לו גובה ולא ריבאונד. אולי יש לו אתלטיות אבל בטח שלא ברמה של להתמודד בליגה הטובה בעולם עם פורוורדים אתלטים פי כמה וחזקים ממנו פי כמה ( מי אמר לברון?). שחקן בינוני אפילו במכבי ת"א אז בטח שאין מה לדבר על NBA.

עזבו שטויות, יותר מעניין סערת הטריידים בNBA עם שאק שעבר וקארטר, נראה שיהיה מעניין בNBA שנה הבאה :)?

ROOONEEYY

פורסם

תגיד לי, אתה אמיתי? (הכותב הנ"ל אוהד של קבוצות זניחות שלקחו אליפות בטעות בעונה שמכבי איבדה את הראש.)

רואים שאתה מבין בעיקר בשינאת מכבי ולא בכדורסל, וכל עוד אוהדי הקבוצות הקטנות יתרכזו בשנאת חינם במקום באהבת הקבוצה שלהם - הן ישארו קטנות.

יש ישראלי אחר בארץ שמתקרב בכלל ליכולת שלו? הרי גם הפועל חולון הסתמכה על זרים טובים וישראלים חלשים (הבלוף של מורן רוט למשל התגלה השנה בירושלים)

כספי לטעמי הוא השחקן הכי טוב בארץ, מגוון מאוד בתפקידים שיכול למלא, עם הרבה הגנה והתלהבות, אתלטיות ויד טובה מכל הטווחים. בתור אוהד מכבי אני מאוד מבואס שהוא עוזב את הקבוצה ויחליף אותו גאנר שלא שומר כמו דיויד בלוטתנטל.

ליאור אליהו לא יודע לשמור, וכל עוד הוא לא ישפר את עבודת הרגליים בהגנה והעצלנות המובנית בשמירה שלו, אין לו סיכוי להגיע לNBA. הבלוף הזה יתגלה גם בספרד בעונה הבאה.

בהצלחה לכספי, אין לי ספק שהוא יצליח כי הוא עובד בשיטת הבולדוזר ולא מפחד מעבודה קשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כבוד גדול לכדורסל הישראלי!

לעמרי כספי יש ביצים של שור ונחישות מדהימה.

כשהוא על המגרש רואים את האש בעיניים שלו!

אחרי שהוא עוזב וגם אליהו עזב, כנראה יהיה הרבה פחות מעניין בימי חמישי בשעה 21:00. :|

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שיהיה לו בהצלחה.

אני לא כזה אוהב כדורסל ומבין בזה, אבל שמעתי עליו וממש רציתי שיגיע לשם, שיהיה ישראלי ב-NBA.

שיהיה לו בהצלחה שם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
תגיד לי, אתה אמיתי? (הכותב הנ"ל אוהד של קבוצות זניחות שלקחו אליפות בטעות בעונה שמכבי איבדה את הראש.)

רואים שאתה מבין בעיקר בשינאת מכבי ולא בכדורסל, וכל עוד אוהדי הקבוצות הקטנות יתרכזו בשנאת חינם במקום באהבת הקבוצה שלהם - הן ישארו קטנות.

יש ישראלי אחר בארץ שמתקרב בכלל ליכולת שלו? הרי גם הפועל חולון הסתמכה על זרים טובים וישראלים חלשים (הבלוף של מורן רוט למשל התגלה השנה בירושלים)

כספי לטעמי הוא השחקן הכי טוב בארץ, מגוון מאוד בתפקידים שיכול למלא, עם הרבה הגנה והתלהבות, אתלטיות ויד טובה מכל הטווחים. בתור אוהד מכבי אני מאוד מבואס שהוא עוזב את הקבוצה ויחליף אותו גאנר שלא שומר כמו דיויד בלוטתנטל.

ליאור אליהו לא יודע לשמור, וכל עוד הוא לא ישפר את עבודת הרגליים בהגנה והעצלנות המובנית בשמירה שלו, אין לו סיכוי להגיע לNBA. הבלוף הזה יתגלה גם בספרד בעונה הבאה.

בהצלחה לכספי, אין לי ספק שהוא יצליח כי הוא עובד בשיטת הבולדוזר ולא מפחד מעבודה קשה.

מה הקשר של כל מה שכתבת לגבי שנאת מכבי? ומי בכלל אמר שאני אוהד חולון? זה שכתבתי שאפילו להפועל חולון לא הייתי לוקח אותו לא אומר שאני אוהד הפועל חולון. את התאוריות שלך על קבוצות קטנות תשאיר לעצמך. זה תגובה טיפוסית לאוהד כורסא של מכבי שכ מי שניצח את מכבי ולקח ממנו אליפות בשבילו הוא קבוצה זניחה ולקחה אליפות בטעות.

זה שאין שום ישראלי שמתקרב ליכולות שלו לא אומר שמגיע לו להיות ב NBA. זה שהוא הכי טוב בארץ לא אומר שמגיע לו להיות ב NBA.

אבל עזוב למה סתם לטחון מים, נחיה ונראה איך וכמה דקות ישחק כספי בקינגס...

ROOONEEYY

פורסם
ויי זמיר, אם כספי נבחר במקום ה23 בדראפט זה כנראה אומר משהו על הדראפט. :|

לא מבין מה עשו ממנו כזה שחקן, אני אישית לא הייתי בוחר אותו להפועל חולון, שלא נדבר על NBA. אין לו קליעה מבחוץ אין לו קליעה מבפנים, אין לו גובה ולא ריבאונד. אולי יש לו אתלטיות אבל בטח שלא ברמה של להתמודד בליגה הטובה בעולם עם פורוורדים אתלטים פי כמה וחזקים ממנו פי כמה ( מי אמר לברון?). שחקן בינוני אפילו במכבי ת"א אז בטח שאין מה לדבר על NBA.

עזבו שטויות, יותר מעניין סערת הטריידים בNBA עם שאק שעבר וקארטר, נראה שיהיה מעניין בNBA שנה הבאה :)?

לא יודע איזה כדורסל אתה רואה אבל כנראה אחד שונה משאר העולם.

לכספי אין גובה? 2.03 לעמדה מספר 3 זה הגובה האופטימלי. יש לו קליעה מבפנים וגם מבחוץ (ועל זה ניתן לעבוד, רק לעמוד ולזרוק ואני בטוח שהוא יעשה את זה), הוא נילחם, אגרסיבי (הכי אגרסיבי בין כל הישראלים), לא פוחד ממגע וזה דבר מאוד חשוב ל-NBA.

יש לו המון מקום לשיפור בהרבה אספקטים אבל אני בטוח שהוא יעשה את זה ויוכל להיות שחקן לגיטימי ב-NBA.

לגבי אליהו, הוא ממש לא מתאים לשם, אין מה לעשות. כן יש לו תנועה מצויינת בלחי כדור והתמצאות מתחת לסל עם הזריקות (המוזרות קצת?) שלו. אבל מעבר לזה כלום, הוא לא יכול לשחק 4 כי הוא חלש מידי בהגנה ולא אגרסיבי מספיק, רק לחשוב לראות אותו שומר על דאנקן, אודום, גארנט זה מעלה גיחוך. בעמדה מספר 3 הוא לא יכול לשחק כי הוא איטי ואין לו בכלל זריקה מבחוץ.

הוא פשוט לא מתאמץ מספיק כדי להתקדם, במקומו הייתי כל יום כל היום מתאמן בזריקות לסל.

פורסם
מה הקשר של כל מה שכתבת לגבי שנאת מכבי? ומי בכלל אמר שאני אוהד חולון? זה שכתבתי שאפילו להפועל חולון לא הייתי לוקח אותו לא אומר שאני אוהד הפועל חולון. את התאוריות שלך על קבוצות קטנות תשאיר לעצמך. זה תגובה טיפוסית לאוהד כורסא של מכבי שכ מי שניצח את מכבי ולקח ממנו אליפות בשבילו הוא קבוצה זניחה ולקחה אליפות בטעות.

זה שאין שום ישראלי שמתקרב ליכולות שלו לא אומר שמגיע לו להיות ב NBA. זה שהוא הכי טוב בארץ לא אומר שמגיע לו להיות ב NBA.

אבל עזוב למה סתם לטחון מים, נחיה ונראה איך וכמה דקות ישחק כספי בקינגס...

זה כי אני מכיר את התגובות שלך לא מהיום ואני יודע שהדיעות שלך על שחקני כדורסל בין היתר נקבעות על פי השיוך הקבוצתי שלהם. מכיר גם את השמחה לאיד שלך במקרים מסויימים וניסיתי להסביר לך שמסורת צריך לבנות בצורה חיובית באמצעות אהבת הקבוצה ולא באמצעות שנאה ושמחה לאיד ,כי זה שהיריבים שלך מפסידים לא מקדם את הקבוצה שלך עצמך...

אוהד כורסא? דווקא הכסא שלי בשער 5 בהיכל נוקיה לא כזה נוח ובטוח לא מזכיר כורסא וגם ככה לא יושבים רוב המשחק.... :)

הייתי במשחקים הגרועים והמשפילים ביותר העונה (תבוסות ביתיות ביורוליג וכו') והמשכתי לעודד את הקבוצה גם בתום המשחק... זה הספורט.

אגב, לשנה הבאה יש רשימת המתנה מטורפת כל ההיכל כבר מכור מראש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...