Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה להשכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע חזרתי מטיול שורשים עם סבא לפולין.נחתנו בברלין ומשם הכוונה הייתה לנהוג ברכב עד עיר הולדתו(קאליש אומר לכם משהו?)

שכרתי אופל meriva ידנית 1600,המון מקום למזוודות,אחלה גיר,וחלון קדמי ענק,מחיר לא רע.נהגתי בסה"כ כ 980 ק"מ .הכבישים היו לרוב מהירים ואיכותיים.הרכב שעשה ממוצע של 1 ל 14 בנהיגה די מהירה מצידי(רכב לא שלי ודלק יחסית זול לארץ+הרצון רק לישון כבר)נהדר,לא כאבו לי הישבן או הגב(מה שקורה לי בסיוויק 2004 גם לאחר נהיגה של 10 ק"מ.בקיצור ממליץ מאוד!

!

פורסם

עשיתי את אותו מסלול בשנת 2000 ,מברלין לפוזנן וורוצלאב , אבל הכבישים היו נוראיים בפולין , כבישים צרים מאוד.

בנתיים משהו השתנה שם ? סללו כבישים מהירים עם שני נתיבים לכל כיוון ? או שזה נשאר ככה?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

עשיתי את אותו מסלול בשנת 2000 ,מברלין לפוזנן וורוצלאב , אבל הכבישים היו נוראיים בפולין , כבישים צרים מאוד.

בנתיים משהו השתנה שם ? סללו כבישים מהירים עם שני נתיבים לכל כיוון ? או שזה נשאר ככה?

פורסם

נסעתי דרך פוזנן,כך שכנראה מדובר באותה הדרך.(אפילו ישנתי שם,לצערי)הכבישים רחבים בעלי 2-3 נתיבים חדשים לגמרי.(האמת היא שבימים המעטים שהייתי בפולין נדמה כי היה זה שבוע השיפוצים הגדול-בכל 30 ק"מ לפחות,אתה נתקל בחבר'ה סטייל מע"צ

)בנייה אינטנסיבית בכל הקשור לכבישים...

!

פורסם

אז זה שיפור גדול ,כי כשהייתי ב2000 היה פשוט נורא בפולין עם הכבישים הצרים , אז בכל הכבישים הבין עירוניים היו שני נתיבים ?

פורסם

הגי פי אס היה מכוון על הדרך המהירה ביותר,כך שנהגתי בכבישים מהירים לרוב.נכון שיש חלק של כ 50 ק"מ (חלק זעיר מהנהיגה)של נתיב אחד,אך ישנו קו מקווקו ואפשר לעקוף לנגדי.ישנו כביש אגרה גדול וריק מתנועה-מפוזנן לגבול-תענוג!(משהו כמו 14 שקל)בכל מקרה הכבישים שאני נהגתי בהם היו בעלי 2-3 נתיבים לרוב,כאשר חלקם(חלקים קצרים של ק"מ פה ק"מ שם) היו סגורים לנתיב 1/2 בזמן שיפוץ הכביש -משמע 2-3 נתיבים לכל אורך הדרך אחרי השיפוץ.כביש מהיר מאוד,הם לא נתקעים על השמאלי כמו בארץ,כך שעקיפה היא עניין של 5 שניות וחזרה לימני.יכולתי לטוס ישירות לוורשה אבל רציתי לנהוג קצת,מה גם שטיסות לברלין(לי עלה 200$ הלוך ושוב)הן זולות מטיסות לוורשה.

!

פורסם

אז אנחנו במצב טוב.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...