Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערכתי היא שחברה בגודל של טרייד-מוביל לא תסתבך עם מידע שהוא לא נכון, אם אחד מהפרטים בזכרון הדברים אינו תואם את המציאות, סביר להניח שהם יאפשרו לכם לבטל את העסקה ללא קנס. (אגב - כל סוחר ותיק [גם אחד שמייפה את המציאות] יעדיף לבטל עסקה, מאשר להסתבך משפטית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי..

אבל אם האוטו יעבור את כל הבדיקות כמו שצריך (כולל הרישיון המקורי שלו)

אז אפשר לומר שדי "נדפקנו" ונאלץ לשלם לו את מה שהוסכם בזיכרון דברים? כי די קשה להתמקח אחרי שנחתם הסכם..

או שנוכל לבטל.. אבל גם שם יהיה איזה "קנס"..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בדיקה שמתחילה בזה שהמנוע תקין, וממשיכה בזה שדווקא הצמיגים האחוריים שחוקים , נראה לי כמו אוטו מקומבן במכון מקומבן, אני לא הייתי נוגע, ומחפש מאזדה 3 פרטית לחלוטין , במחירון.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

חיפשתי על מכון הבדיקה בפורום וגם על סוכנות הטרייד-אין, אמרו בשירשורים עברו שהם אמינים..

או שפשוט ניקח אותו לבדיקה נוספת, במכון מחוץ לעיר..

תוכלו בבקשה להמליץ לי על מכון בדיקה נוסף שקרוב לראשל"צ? (חוץ מ-2 המכונים שיש בעיר)

אני לוקח את כל העצות שלכם לתשומת ליבי ומודה לכם על הזמן שאתם משקיעים כאן,

אבל יש משהו שאני לא מבין, עם כל הכבוד כאן לידע של כולם, אם אחד כאן אומר ככה ואחר אומר אחרת..

אז איזה סוג של עצה אפשר לקבל?

נראה לי שחלקכם מצפים שאוטו בשנתון הזה יצא עם גיליון בדיקה מלא פגמים?

אם זה יותר מידי טוב מפי שזה נראה אז זה באמת ככה?

כל אוטו שעובר בדיקה, לדעתכם, צריך לצאת עם הערות לגבי המנוע, הגיר ועוד? (חוץ מהכסת"חים הרגילים)

פורסם

קודם כל - תרגע.

אין שום סיבה לקחת את הרכב לבדיקת נוספת - מה גם שהמכונית נמצאת בחריות של סוכנות הטרייד-אין והיצרן.

אם בא לך לבזבז 500 ש"ח - קח את חשבון הבנק שלי...

אם בסה"כ הרכב הנ"ל עונה לצרכיכם, קנו אותו. נכון שהמחיר קצת יקר, אבל בלבול עם אוטו אחר, או שניים או שלושה - בסוף יעלה את כל מה שתרוויח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראה ידידי

מכונית שנת 2008 עם 19K קילומטר אמורה להיות נקיה מתקלות מכניות ולכן לכאורה גליון נקי לא צריך להיות מחשיד. אבל...

2 צמיגים אחוריים משופשפים = שקר לגבי הקילומטרג' של הרכב או שהחליפו את שלך ושמו של רכב שעבר 40-50K

מי שלא מראה רשיון חשוד מיידי

מי שלוקח אותך למכון " שלו " חשוד מיידי. נסיעה מרשל"צ להרצליה תוספת זמן של חצי שעה לכל כיוון שעה הלוך וחזור ולא שלוש שעות. ייתכן ואין קומבינה , אבל החשש קיים.

מצ"ב שרשור הסתכל על הודעה 2 ו 3 כדי לקבל מושג מה לפניך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266684

זכרון דברים כמוהו כחוזה. גם חוזה ניתן להפר כך גם זכרון דברים. תלוי איך הוא מנוסח , רק אם תעלה אותו לכאן, אפשר לייעץ לך אם יש אפשרות לצאת ממנו בלי "קנס". אני מבין שנתת גם שיק , האם השיק נפדה כבר או היה רק לבטחון.

כיוון שלא ראית רשיון אין לך מושג למשל אם הרכב היה בליסינג תפעולי למשל. פרט שולי זה מוריד מן המחיר 19% לפי מחירון יצחק היקר.

אני עד שלא מברר את כל הפרטים על הרכב כולל על שם מי היה רשום הרכב כיד ראשונה לא מתקדם עם המוכר בכלל.

אחרי שהנחת דעתך שהרכב היה יד ראשונה פרטית ראית היסטורית טיפולים במוסך וכו' אז הייתי שוקל לקחת את הרכב לבדיקה נוספת במכון "שלי ".

כל פרט מהותי שתמצא , שאינו תואם את הנאמר בזכרון הדברים נותן לך פתח יציאה מן הרכישה. ייתכן שתיתבע אם סוכם על קנס ייתכן ותצטרך לתבוע כדי לקבל את השיק או תמורתו חזרה, וייתכן שרק איום בתביעה יחזיר אותך למצב טרום החתימה. הכל תלוי בנסיבות שלנו אין מידע על כך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משהו כאן מסריח.

אני מבחינתי אם לא רואה רשיון, לא מתקדם בעיסקה ואפילו לא מסתכל על הרכב.

אם נתעלם לרגע מהעובדה שלבקש 4K מעל המחירון על מזדה 3-להזכירך רכב שאם תירק רנדומלית באמצע הרחוב תפגע כנראה באחד כזה, כנ"ל בלוחות המכירה.

כל העניין של הסוחר לא מוצא חן בעיני, כפי שנאמר מעליי - צמיגים שחוקים אחרי 20K ק"מ , ועוד מאחורה ?? מאחורה אחרי 20K צריכים להיראות חדשים לחלוטין. שים לב שמכון הבדיקה רומז לך את זה בדו"ח בסעיף ההערות הכלליות אבל לא יוצא בהאשמות. בדרך כלל בכלל לא מציינים סעיף כזה.

אם הבדיקה בוצעה בקומפיוטסט ראשון ברחוב בקר באזור תעשיה הישן, אז אפשר לסמוך עליהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבלי לפגוע ולחשוד באמינות המכון שבדק.

אם המוכר מביא לו הרבה פרנסה הוא ינסה לעשות את הבדיקה במשקפיים יותר ורודות.

לכן אולי ההערה בסוף נועדה לנקות אתת מצפונו ולהע(א)יר לרוכש את דרכו בין השורות.

כאמור המלצתי תמיד ללכת למכון לפי בחירתך ולהתרחק במידת הסביר ממקום מגוריו / עסקיו של המוכר.

במקרה הזה אשדוד / תל אביב / בני ברק טווח סביר בהחלט, ולא מכניס לאותו סניף "לדוגמה קומפיוטסט" בו נעשתה הבדיקה ברשל"צ שמא ההשפעה מועברת גם לסניף האחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אתן לך דוגמא לבדיקה של הפוקוס שלי שנמכרה לפני שבוע, המוכר לקח את הרכב למ.מ.מ. בבני ברק, הדבר היחיד שרשמו בבדיקה הוא כיוון פרונט ופירוק בלמים לבדיקה, לא נמצא אף ליקוי ברכב וגם לא צריך להיות ברכב שעשה 21000 ק"מ וטופל באהבה.

רק בשביל לשים לך דברים בפרספקטיבה.

בנוסף לא הייתי קונה רכב במחירון אלא רק במידה ומדובר ברכב במצב תצוגה,חיצונית ומכנית שלא לדבר על מעל המחירון

פורסם

טוב אז בסופו של דבר, קנינו את הרכב.

לפני כן, ראיתי את הרישיון המקורי, הוא היה רק ביד ראשונה (כלומר בן אדם אחד), לא היה בליסינג תפעולי או משהו

וגם ללא שיעבוד (בדקנו).

כמו כן ביקשנו שיבדקו את כל המערכות האלקטרוניות - חיישנים, ABS וכד' - הכל פיקס.

האוטו כמו חדש.

היום היינו איתו במוסך מאזדה, למרות שהוא לא היה רשום כטופל במוסכים המורשים של מאזדה,

עשינו לו טיפול 15K (לכל מקרה).

פורסם
שילמתם מעל המחירון בסוף?

אם אומר מעל, במחירון או מתחת, התשובה ממש תשנה לך?

אבל יש לי שאלה אחרת, למכוניות מהשנתון הזה לא אמורה להיות תמיכה ב-MP3? כי אצלנו אין..

שמעתי שזה קשור למס' הרכב שמסתיים ב-65 או יותר למס' השילדה?

ועוד משהו, מחשב דרך בא רק בדגמי ה-2 ליטר?

פורסם

לפי התגובה שלו הוא שילם מעל המחירון,

MP3 נדמה לי שיש רק במנוע 2 ליטר,

וסתם שתדע שמכון בדיקה לא בודק מערכות מחשב ,לפחות לא משהו שלא ניתן לראות על לוח השעונים לבד, אם ישרף לך בעוד שעה חיישן חמצן או חיישן ABS או כל חיישן אחר ,מכון הבדיקה לא לוקח על זה אחריות.

• תוכן חדש...