Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפאנל הנכבד,

אחרי גדישה על מרבית הטרידים שהואלו בשאילתות החיפוש לגבי הגרנדה פונטו וגם אחרי קריאת סקירות מסויימות נשארתי איפשהו במקום באמצע בין אם ללכת על גרנדה פונטו 08 , 1.4 ידנית מליסינג(בשימוש חברת הייטק) עם 45K קילומטר ואולי מכת פח קטנטנה בבג'ז שלא משמעותית מבחינתי.. וכמובן במחיר מאוד מפתה של 58K או לנסות דגם אחר בקטגוריה או בקטגוריה של המשפחתיות..

הלבט העיקרי שלי הוא הכח, ראיתי פה וגם באיזשהי סקירה חיצונית שלמרות 77 כ"הס שלרשותו הוא מנצל אותם יחסית היטב וכן "רעש המנוע" נעים ביותר , אך האם לדעתכם אני שהייתה לי סיוויק 2001 1.6 עד אתמול שאומנם לא רכב ספורט אבל רכב מאוד זריז יחסית לקטגוריה יכול להשען על מנעם הזמזום בלבד או שמע יחס הכוח שבין רכבי הקודם לבין הגרנדה יביא אותי להכרעה דיי זריזה במקרה הטוב או להכרעה ארוכה במקרה של חרטה שלאחר המעשה?, ז'תומרת.. עד כמה היא באמת עגלתית(אני צריך לנסוע עד הקצה השני של הארץ לבדוק מוחשית, יש לציין)??

אשמח לקבל תגובות כגון דעה לגבי ההחלטה ואפילו המלצה על רכבים אחרים שעד ה60K , וכמובן גם האם העסקה נשמעת משתלמת? ואגב מתווך הרכב הוא אביה של חברתי.

don't think too much , you'll lose it.

• תוכן חדש...