Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח מהירות (ממל"ז).

כאשר השוטר עצר אותי , ביקשתי שיראה לי אישור על כיול המכשיר.

הוא אמר "אין בעיה" והראה לי את יומן המבצעים שבו הופיעה שורה על שעה של תחילת פעילות של הניידת שלו (בכתב יש).

כאשר אמרתי לו שזה לא זה ואני מעוניין לדעת האם המכישר כויל כהלכה הוא השיב לי כי אם אני רוצה מידע מהסוג הזה אני צריך לבקש להשפט ובמשפט יראו לי.

ביקשתי לציין כל זאת בדו"ח.

האם הדו"ח קביל?

פורסם

קביל, תקין וחוקי... את כל המסמכים הקשורים להפעלת המכשיר אתה רשאי לקבל במעמד המשפט אם תבחר בכזה. אין לו חובה להציג לך אותם בשטח.

פורסם

יש לי שאלה בהקשר זה. האם מדידות לילה ויום אותו דבר?

במקרה ולא האם הוא חייב לרשום ביומן הפעלה מתי העביר למצב לילה?

הרי יכול להיות שיוצאים לשטח בשעת אור ומחשיך וממשיכים ללזור בלי לכייל/להחליף מצב הפעלה.

או אני סתם ממציא?

פורסם

למיטב הבנתי, אם ציינת בסעיף "דברי הנהג" את העובדה שהשוטר סירב להציג לך תעודת כיול של הממל"ז, יש לך קייס רציני במידה ותחליט להישפט.

אני חושב שכדאי לך מאוד להיוועץ בעו"ד המתמחה בתחום.

כמובן לא לשכוח לעדכן אותנו בהתפתחויות - אני סקרן מאוד לדעת כיצד הסיפור המעניין שלך יסתיים.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם להתייחס לפס"ד המצורף מכשיר הממל"ז אמין אבל אם לא כוייל מדי זמן הוא לא יכול להצביע על מהירות בה נסעה המכונית ולכן יש לזכות את הנהג.

http://www.nevo.co.il/Psika_word/taabura/st97016915-170.doc

מי שפסק הדין הארוך מעייף אותו מוזמן לעבור לסופו.

לפי הוראות ההפעלה של הממל"ז השוני בהפעלת לילה הוא לא במכשיר אלא בתנאי הסביבה

דהיינו האכיפה תעשה כנגד רכב בודד בלבד ( אסור דבוקה של מכוניות אפילו בנתיבים שונים )וכל הדרך מהשוטר המלזר עד למכונית המלוזרת חייב להיות מואר, כדי שיוכל לטעון לקשר עין רציף.

השוטר לא חייב להראות כלום. אתה יכול לבקש לראות את כל החומר וכל הבדיקות שעשה על המכשיר בתחילת משמרת ובסופה,

אם ביקשת להישפט. לדעתי (לא ברור אם תיענה בחיוב ) אפשר לנסות לבקש זאת גם לפני בקשה להישפט , בנימוק שאתה רוצה לבדוק ולהחליט אם ללכת למשפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יאומן.

מקריאה בין השורות אפשר להבין שהשופט הזה מקבל לחלוטין את הטענה שמשטרת ישראל זורה חול בעיני בית המשפט, המחוקק והציבור ואינה מבצעת שום כיול לממל"ז, בדיוק כפי שטענתי בזמנו בדיון הזה (ניתן לראות שמדובר במשפטו של אותו עמיקם לוין שגם אודותיו דנו שם).

לא זו בלבד - המשטרה משקרת לבית המשפט וטוענת שהיא שולחת מכשירים אל היצרן לכיול, אבל לא "הצליחה" למצוא ולו אסמכתא אחת מסכנה (YEAH, RIGHT :?), גם את זה מציין השופט.

גועל נפש. גוף מסריח ומסואב שראשיו רק מחפשים עבודה קלה והגדלת הכנסות המדינה, בלי לדאוג למינימום אובייקטיביות. ראשי המשטרה (השוטרים בשטח, לפחות חלקם - פשוט נאלצים להיגרר אחרי מפקדיהם ואולי גם מושפעים משטיפת המוח) בפירוש מזכירים לי את המשפט "עבד כי ימלוך". :evil:

פורסם

לא ברור לי הכעס על משטרת התנועה. תפסיקו להתייחס אליהם ככוח שיטור. הם פקידי שומה ניידים, והם עושים את העבודה שלהם בצורה מצויינת.

סעו בזהירות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שיציגו את הדברים כך, אני משלם מראש ובהכנעה בכל שנה ואפילו סותם את הפה בקשר אליהם.

כל עוד הם מציגים עצמם כ"שומרי ואוכפי החוק" ושמים את הנהגים הממהרים על הכוונת - יש להתייחס אליהם בהתאם.

• תוכן חדש...