Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולם אומרים את זה, ובסוף רק מעטים מאוד קונים כיסוי, וגם הם אחרי תקופה נשברים, ומפסיקים להשתמש בו.

כיסוי זה סיפור לא קטן, הוא עף ברוח, הוא מתלכלך ונקרע, יכולים לגנוב אותו, וגם לוקח כמה דקות טובות להלביש ולהסיר אותו.

זה טוב לרכב, שכל השבוע יושב בחניה, ורק בשישי-שבת יוצא לסיבוב, אבל לרכב יומיומי שחונה במקום ציבורי, זה פתירון רע.

נניח ורכב שחור בחניה לא מתחמם יותר מרכב לבן, אבל צבע שחור הרבה יותר קשה לתחזוקה ולשמירה, ואני יכול להוסיף לדברים שכבר נאמרו, שאם חו"ח תצטרך תיקון פחחות, רואים את זה על צבע כהה הרבה יותר מאשר על צבע לבן.

תראה, בסופו של דבר, אני עובד משהו כמו 2-3 בקרים בשבוע, בהם הרכב יחנה בחניה ללא גג.

הבעיה שיותר מפחידה אותי היא השריטות והלכלוך שאתם טוענים שרואים יותר על צבע שחור.

אולי בסוף אלך על תכלת או ירוק זוהר.

פורסם

אתה לוקח מאזדה 3?

התכלת והירוק זוהר נראים ממש ממש טוב על ה-3 לדעתי, יותר מהשחור.

לכל רכב יש את הצבע שמתאים לו

פורסם

מדובר במאזדה 2. שם לדעתי האפור כהה מטאלי הכי יפה.

ד"א, אם כבר מדברים על צבע בהיר, יש מצב שכאשר הצבע קצת דוהה, זה מפריע לתקן פגיעות באוטו מפני שקשה יותר להגיע לגוון שלו ?

פורסם

רכב שחור מתחמם הרבה יותר!!

יש לי פג'ו 106 שחורה ולחבר שלי יש 205 לבנה.

שניהם עמדו בשמש מספר שעות (אמצע אוגוסט)

ב 205 הלבנה אתה יכול להניח את היד על הפח בכיף, בשלי ה 106 השחוקרה אי אפשר לגעת, היא פשוט רותחתתת.

אחריי זה נסענו ב205 הלבנה עם חלונות פתוחים והיה בסדר, חזרתי עם האוטו שלי הביתה ועם חלונות פתוחים הייתה מתבשל

פורסם
לפי בדיקה שהיה בתוכנית "מכסחי המיתוסים" בדיסקברי :

לקחו 2 מכוניות, אחת לבנה והשניה שחורה.

מדדו את החום בכל אחת מהן במשך כל חצי שעה.

נחש מה? המכונית השחורה התחממה כמעט כפול [הטמפרטורה בה] מהמכונית הלבנה.

מכאן, מכונית שחורה מתחממת מהר יותר גם מבפנים.

יום טוב :-)

כנראה אתה לא זוכר את הפרק ממש טוב.

מדדו את הטמפרטורה של שני הרכבים,השחור התחמם יותר מהר,אבל בסופו של דבר הטמפרטורה של הרכב השחור הייתה גבוהה בשתי מעלות בלבד!

כשהרכב מתחמם ל50 - 60 מעלות עוד 2 מעלות לא יהרגו אותך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...