Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום חמישי חניתי עם פורד פוקוס 2006 בחניית ביתי.לפתע באה אחת השכנות ואומרת לי שהיא מצטערת אבל היא דפקה לי את הרכב.יצאתי החוצה וראיתי שהדלת של צד הנהג נפגעה קלות..היא אמרה שאין שום בעיה ושיש לה ביטוח ושאני אעשה מה שאני רוצה.למחרת שנסעתי הרגשתי קצת רעידות קלות ברכב.

השאלות הם כאלה:

1-מה סדר הדברים שאני צריך לפעול עכשיו?

2-האם אני יכול ללכת למוסך פחחות היכן שאני רוצה?

3-האם אני חייב להזמין שמאי?

4-איך מתבצע התשלום?את מי אני תובע?אני צריך לערב את חברת הביטוח שלי?.

5-מה לגבי הרעידות,האם צריך לעשות כיוון פרונט,או איזון צמיגים?

שאלה אחרונה בעניין-אני מחפש פחח מעולה באיזור גוש דןיש המלצות?

בתודה

אלי

פורסם

האם יכול להיות שהיא נכנסה גם בגלגל?

כי יכול להיות למשל שג'נט התעקם. האם אצלך ברזל או מגנזיום?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האם יכול להיות שהיא נכנסה גם בגלגל?

כי יכול להיות למשל שג'נט התעקם. האם אצלך ברזל או מגנזיום?

ג'נט ברזל.ואני לא רואה שום פגיעה לגבי כניסה בגלגל.

אני חושב לבצע פחחות אצל אבי בר בראשל"צהאם אני רשאי לעשות זאת,או שאני חייב ללכת למוסכי הסדר של חברת הביטוח של השכנה?

במידה ואני יכול לבחור באיזה מוסך פחחות שאני ארצה,איך זה בדיוק עובד?

אני יכול כבר עכשיו ללכת לשם,או שאני צריך ללכת לשמאי שיאמוד את הנזק ואז ללכת למוסך?

ואיך אני בדיוק משלם,היא צריכה לשלם את הכסף למוסך שבו תיקנתי את הרכב,או שאני משלם,ואחר כך חברת הביטוח שלה מחזירה לי את הכסף?

יש לציין שהרכב במצב חדש,ולכן מאוד חשוב לי שהפחחות תהיה אל"ף אל"ף.

פורסם

צריך לגשת אל הפחח שיראה הנזק ולקבל הערכת מחיר לתיקונים ואז מסור הערכה זאת לשכנה והיא תברר עם הביטוח שלה ותגיד לך איך יתבצע התשלום, או שהיא משלמת לך ישירות או שחב' הביטוח שלה או שהביטוח שלה ירצה הערכת שמאי.

ל viper05, יש כמה פחחי/צבעי רכב מעולים היכן שבקשת ותקבל פרטיהם בה"פ.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
צריך לגשת אל הפחח שיראה הנזק ולקבל הערכת מחיר לתיקונים ואז מסור הערכה זאת לשכנה והיא תברר עם הביטוח שלה ותגיד לך איך יתבצע התשלום, או שהיא משלמת לך ישירות או שחב' הביטוח שלה או שהביטוח שלה ירצה הערכת שמאי.

ל viper05, יש כמה פחחי/צבעי רכב מעולים היכן שבקשת ותקבל פרטיהם בה"פ.

תודה רפי.

במקרה והחברת ביטוח שלה תרצה הערכת שמאי,האם אני יכול להביא שמאי פרטי מטעמי,או שאני חייב לקחת את השמאי של החברת ביטוח שלה?

אני פשוט חושש שאם היא חברת הביטוח שלה תביא שמאי מטעמה,הם יאמדו הנזק בצורה פחותה,ואז אולי המוסך פחחות שאני ארצה לתקן אצלו,יגיד לי:"מצטער אדוני,בסכום שהשמאי העריך את הנזק,לך תחפש מוסך פחחות זול יותר.אנחנו לא מתקנים במחיר הזה".

פורסם

אתה רשאי ויכול לקחת שמאי מטעמך ועליך יהיה לשלם לו ואח"כ לתבוע מחב' הביטוח של השכנה גם את שכרו.

אל תקפוץ ישר אל הסוף אלא התחל דווקא מהצעת מחיר מפחחי הרכב כי לפי תאורך אין זה נזק גדול.

לחלק מסוכני/סוכנויות הביטוח יש סמכות לאשר בעצמם, עד סכום מסוים, תשלום נזקים.

פורסם

אוקיי

אני מחר הולך לאוטופיקס בהרצליה לקבל הצעת מחיר עבור הנזק.דיברתי עם השכנה,היא אמרה שהיא לא מוכנה לשלם זאת מכיסה ושהיא רוצה לערב את חברת הביטוח.

מה הלאה?

אחרי שמחר אני מקבל את הצעת המחיר מאוטופיקס,אני יכול להכניס את הרכב אליהם,או שאני צריך לקבל את האישור של החברת ביטוח שלה?

פורסם

כשתהיה לך הערכת המחיר במוסך טלפן אל השכנה או לסוכן ביטוח שלה וראה אם הוא יכול לאשר התיקון בעצמו או שצריך שמאי או אישור חב' הביטוח וכו'.

• תוכן חדש...