Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ללכת לקנות מגבר ממישהו שהוא ביד שניה ולפי ההודעות שלו הוא לא מוכר(2 הודעותת)ואני מאמין שהוא לא הייה בשום מפגש

וכמובן שאני רק מתחיל לבנות מערכת והפרטים הראשונים היו ר"ד ומגבר.אז איך אני יוכל לדעת שהמגבר טוב ולא עובדים עלי

וכמובן שהמגבר מפורק מהרכב.

פורסם

תפעיל אותו , תגיע עם חיווט מוכן באוטו ופשוט רק תפעיל לראות כמובן עם רמקולים

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אין ברירה אלה לחבר אותו , תבדוק שכל הערוצים עובדים/גישור ,ותבדוק שכל הכפתורים מגיבים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אין לי אבל איך לחבר ..אז ככול הנראה אין לי ברירה אלה ללכת על המזל.

לדעתי ,אם אתה לא בטוח ואין לך איך לבדוק - אל תקנה. חסר מגברים משומשים? קונים בזול, משלמים ביוקר (או בזול...)

פורסם

דבר עם הבן אדם אולי יש אפשרות להרכיב אותו אצלו...

תבדוק אם יש איזה חנות אלקטרוניקה או סטריאו בסביבה שניתן לבצע בה בדיקה,

והכי חשוב לא קונים חתול בשק

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מנסיון. לשמחתי לא יצא לי מעולם לקנות מגבר משומש לא תקין.

אבל. אני תמיד בדקתי אותם לפני. ובמעמץ גם.

אני יכול להציע לך רק דבר אחד.

אין לי אישית דרך לבדוק. סבבה.

תפנה לחברי הפורום. בבקשה נרגשת. שתפנה ללב שלהם.

שיעזרו לך. בהגעה עם רכב שיש בו הכנה למגבר. ושיעזרו לך לבדוק אותו.

לדוגמא. אם אתה מירושלים. אני מוכן בשמחה לפגוש אותך ואת הקונה. ולחבר את המגבר לרכב שלי. ולעזור לך לבדוק אותו.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...