Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני חדש בפורום.

אני מעוניין ברכב לעצמי. אסע בסביבות 2000 ק"מ לחודש. תקציבי אינו גדול אך אני אוהב ליהנות.

אני מתלבט בין לנציה קאפה 3000 טורבו שנת 97 לבין אופל אסטרה טורבו דיזל 2000 שנת 2002

לפי מה שהבנתי האחזקה של שתיהן עלותה שווה בערך.

צריכת הדלק של הלנציה כפולה.

עלות הקניה של שתי המכוניות הספציפיות לגביהן אני מתלבט - נמוכה ובערך שווה.

ניסיתי כל אחת כ 20 דקות ובשתיהן נוח וכיף לנהוג.

מבקש חוות דעת :idea: שתעזור לי לבחור ביניהן, וכן המלצות היכן לטפל בשתיהן הן באזור ירושלים והן באזור ת"א (ייתכן שאעבור לגור בכפר סבא).

פורסם

לא הייתי רוכש את הלנצ'יה אם הייתי נוסע 2000 ק"מ בחודש.

חבל על האחזקה הגבוהה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין קאפה 3000 טורבו, לפחות לא מקורית.

אם מדובר בטורבו שהוסף למנוע קיים, יש כאן הרבה שיקולים מורכבים שהעיקריים שבהם שזה לא חוקי ושגם כך מדובר במנוע מורכב לאחזקה, ועם טורבו לא מקורי :roll:

בכל מקרה אלו שני רכבים מאוד שונים האחד מהשני שחולקים בעיקר דבר אחד במשותף - שהם מאוד לא סחירים...

יש לי ניסיון רב עם אסטרה טורבו-דיזל 2002 ידנית, מחדשה עד 130,000 ק"מ - אוטו מעולה! חזק אמין (לפחות כחדש), התנהגות כביש טובה ומהנה. חסר 'סקס אפיל' לחלוטין.

הקאפה שונה לחלוטין - מכונית סלון מפוארת, חזקה ולדעתי הרבה יותר יקרה לאחזקה, גם בהיבט הטיפולים וגם בהיבט צריכת הדלק.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בקשר לטורבו אכן טעיתי. הלנציה 3000 היא V6 plus אך לא טורבו. יש לה כח משמעותי גם ככה.

בימים אלו של טרום קניה נסעתי במספר רכבים משני הסוגים

התרשמתי שהלנציה קאפה הרבה יותר נעימה מהנה שקטה ונוחה, בייחוד אם היא מטופלת היטב.

כיום אני עובד מהבית אז נקוה שאזדקק לנסוע פחות מ 2000 לחודש.

נראה לי "שווה" לבחור בלנציה.

לגבי אמינות, חלקים ועבודה, נראה לי שאינה נופלת מהאופל ואולי אף טובה ממנה.

אשמח לשמוע על מוסכים מעולים וזולים ללנציה.

• תוכן חדש...