Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נוהג כבר מספר שנים, ועדיין לא היה לי רגע שבו אני אומר התשתיות בארץ מפגרות!

ולסיפור:

אני חוזר הביתה מהעבודה ונעמד ברמזור אדום לאחר כמה מוכניות שהיו לפני,מגיע ממש לפני הרמזור כשאור ירוק מופיע! אני מסתכל ימינה ושמאלה (יש לי פחד מאנשים שעוברים באור ירוק) וממשיך את ניסעתי לסיום הצומת.לפתע אני רואה כשאני נוסע כבר באור צהוב ואז לאחר מכן אדום שנייה לפני שאני סיימתי את הצומת. הירוק לא הבהב ישר נהפך לצהוב ואז לאדום!

לפתע אני מסתכל שיש מצלמה

ועכשיו שאלתי לאנשי המשטרה והתשתיות בישראל אם יש מצלמה למה לא עושים ירוק מהבהב?!

האם יכול להיות שצולמתי?(ממש שנייה לפני שסיימתי את הצומת נהפך הרמזור לאדום)?

אני לא אקבל שלילה אבל נקודות וכנס כספי זה גם משהו מה שלא קרה לי עד היום!

תודה רבה

בר

פורסם

מצלמות רמזור מצלמות רק בכניסה. אם הרמזור התחלף לאדום כשאתה באמצע הצומת, לא צולמת. אם נכנסת לצומת ועברת אותה כשהרמזור היה אדום מהתחלה, ככול הנראה צולמת.

חוץ מזה, המצלמות האלה מצלמות פעמיים, והפלאשים חזקים מאוד. אין סיכוי שלא היית רואה אותם.

סע בזהירות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שמעתי פעם, שמצלמות של רמזור אדום מצלמות 3 פעמים, ראשונה בתחילת הצומת, שנייה בתוך הצומת, ושלישית בסוף הצומת.

ולמה זה טוב? כדי לראות שנכנסת לצומת באדום, חצית אותה באדום ויצאת באדום.

ולמה *זה* טוב? כי עם הגעת לצומת באור אדום וגלשת פנימה, מעבר למעבר החצייה, אם קיים (נהגי מונית, אני מדבר אליכם). צולמת, אבל לא תקבל דו"ח כי לא חצית את הצומת באדום.

עם נסעת בפקק, ונכנסת בירוק, אבל החלטת לחסום את הצומת כי לא ב*ז* שלך לחכות. תצולם, אבל לא ישלח לך דו"ח, שוב, כי לא חצית את הצומת באדום.

או כמו במקרה שלך, נכנסת לצומת בצהוב, ובמהלך החצייה התחלף האור לאדום.

ולמה **זה** טוב? כדי שאם מישהו מצולם 3 פעמים, לא יגיע למשפט ויגיד "אבל רק גלשתי/נתקעתי/התחלף באמצע"

מעבר לזה, אני מכיר שמצלמות המדוברות "נדלקות" רק כשנדלק אור אדום.

שוב כמו שאמרתי, כל מה שכתוב פה הוא בגדר "שמעתי" ולא מידע מוכח. אבל אם זה לא עובד ככה, רשויות ישראל, שימו לב, יש פה אחלה סטארט-אפ

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצלמה מצלמת בכניסה באדום בילבד לצומת, וביציאה מהצומת באדום .

רק שיש שתי צילומים באדום נישלח הדוח .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אני לא יודע בדיוק מאיזה מקום המצלמה מצלמת אבל אני יודע שהיא לא פועלת בתחילת האדום היא מתחילה לפעול שניה או שתיים אני לא זוכר בדיוק כמה אחרי שיש אדום

פורסם
אני לא יודע בדיוק מאיזה מקום המצלמה מצלמת אבל אני יודע שהיא לא פועלת בתחילת האדום היא מתחילה לפעול שניה או שתיים אני לא זוכר בדיוק כמה אחרי שיש אדום

אתה צודק במליון אחוז המצלמה מצלמת אותך רק כאשר הרמזור מתחלף לאדום וחולפות בין שתיים לשלוש שניות מי רגע שהרמזור באדום מלא ועד שהמצלמה מתחילה לצלם.

ככה שאם מישהו נכנס לצומת בצהוב זה לא מצלם זה מצלם רק אחרי שהרמזור מתחלף לאדם וחולפות בין שתיים לשלוש שניות

פורסם

עניין הירוק מהבהב, לא בכל הרמזורים הירוק מהבהב, רק בצמתים בהם מהירות הנסיעה המותרת היא מעל 50, וזה בגלל מרחק העצירה הגדול יותר שקיים במהירויות האלו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...