Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הנייד של חברה שלי (LG R400) היה מצוין כשהיא קנתה אותו. עם הזמן הוא פשוט התחיל להאט ולהתקע וכעת הוא כמעט בלתי נסבל. פתיחת אתרים לוקחת דקות שלמות, פעולות פשוטות בוורד ובוינדוס אורכות זמן רב וזה פשוט מייאש.

המחשב כל הזמן חושב, גם כשלא מבצעים פעולות בכלל. ההארדיסק כל הזמן בפעולה.

הרצתי חיפושים בגוגל לדברים דומים עבור ויסטה והיו שם כמה עצות, אבל זה לא עזר. שיחקתי עם הגדרות הניהול של מערכת ההפעלה, עשיתי ניקוי לרג'יסטרי, השתמשתי בתוכנות שאמורות לנקות את המערכת ולשפר ביצועים ועשיתי דיפרגמנטציה - כלום לא עוזר.

האם למישהו יש רעיון איך להחזיר את הביצועים למה שהיו פעם?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי גם השבוע שהויסטה נהיה כבד והCPU עבד על 100% , היה לי איזה תופעה שמופיע לי מלא svchost (משהו כזה) ב- task manager ולפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל זה לא אמור להיות בויסטה, הרצתי את ה- adaware ב- safe mode והוא ניקה לי כמה דברים וזה עזר , תנסה לעשות את זה.

פורסם

גם בנייד של זוגתי (לנובו N200) הסיפור הזה חוזר על עצמו.

פירמוט לא עזר, ונכון לעכשיו נראה שהדבר ההגיוני ביותר לעשות זה לפתוח את החלון ולהשליך אותו למטה מהקומה הרביעית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני גם חושב שזהו סממן של "תחזוק" לקוי למחשב .

בדוק אלו תכונות רצות ברקע,

אלו תוכנות עולות עם הפעלת הויסטה,

ובכלל סריקת/הסרת תוכנות זדוניות למיניהן כמו שנאמר מעליי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

כמה זיכרון RAM יש למחשב?

אם זה פחות מ 2 ג'יגה (ולפי המפרט של המחשבים האלה -אכן פחות :

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-PCLaptop&DB239046=239064&keyword=r400 ),

זאת הבעיה.

צריך גם לעשות "ניקוי דיסק" כל כמה ימים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זאת תופעה נפוצה למחשבים ניידים "ותיקים" עם מיעוט נפח זיכרון, הם ב-RAM והן דיסק קשיח.

בנייד הקודם התרגלתי להכין קפה בכל הדלקה, אבל בשלב מסוים זה הפך לבלתי נסבל ברמות.

אז קניתי נייד חדש...

לפרמט הכול ולהתקין מחדש יכול לעזור, להגדיל את נפח הזיכרון יכול גם כן לעזור.

2 ג'יגה זה מינימום לוויסטה בכל מקרה, לפעולה מהירה.

אפשר גם להעביר את המשב לאח/ות קטן/ה ולקנות חדש, זה כל כך זול בימינו (יחסית).

אגב, דיפרגמנטציה זה משהו שלא תורם לשום דבר ב-99.99 אחוזים מהמקרים, סתם לידע כללי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תוסיף זכרון בלי קשר לאם אתה מפרמט או משנמך לXP (עדיף),זה יכול לפתור לך חלק מהבעיה.

עריכה - הסתכלתי בזאפ על מחשבים עם הקוד של המחשב של חברתך,ולי נראה שזה מחשב חלש מדי לויסטה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לנובו N200 עובד גרוע גם עם XP. פשוט מדובר במוצר ירוד שמסתתר מאחורי ההילה של IBM.

דווקא השירות של IBM בארץ מציע לאלו שויסטה יוצרת להם בעיות - שינמוכים ללא חיוב ככל הידוע לי. התקנת XP על בסיס הרשיון של ויסטה..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התגובות, ואני מסכים שהמחשב מעט חלש לויסטה. העניין הוא שבהתחלה הוא היה בסדר גמור. רק בחודשים האחרונים הוא התחיל לזייף ועכשיו הבעיה כבר מאוד מחמירה וזה פוגע לה בלימודים.

אני חושב שננסה לפרמט ולהתקין מחדש. אני מקווה שזה יעזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...