Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם מישהו יודע מה הפרוצדורה בקבלת פיצויים לאחר שמקום העבודה נכנס להקפאת הליכים מטעם בית המשפט?

כיום אני עובד בחברה שנה ושלושה חודשים. לפני כ5 חודשים+- החברה הוקפאה וכרגע מנוהלת ע"י משרד עורי דין.

מה שאומר... שלא מלאו לי שנה במקום העבודה לפני ההקפאה.

תודה.

קו---------------------------------------

פורסם

בכלליות ואולי קצת ספציפיות, בכל מקרה דבר עם עורך דין ואל תסתמך על יעוץ בפורום, תזכור שאני עונה לך בתור משתמש רגיל בפורום ולא בתור איש מקצוע

בעקרון יש טפסים של ביטוח לאומי שנקראים תביעת שכר עבודה ופיצויי פיטורין בפשיטת רגל ופירוק תאגיד

http://www.btl.gov.il/%D7%98%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D/Documents/T5305.pdf

אתה ממלא אותם לפי ההוראות

את החלק של המפרק אתה מעביר או למפרק (אותו עו"ד שציינת) או למשרד האפוטרופוס והכונס ובכל מקרה דבר עם משרד האפוטרופוס והכונס הרשמי (מדובר במשרד אחד) ושם יגידו לך אם הם ממלאים את החלק של המפרק בגלל שמדובר במפרק זמני ולא ניתן מבית משפט צו פירוק או פשיטת רגל

לחישוב ריבית והצמדה תשתמש במחשבון הצמדה

שכר עובד בחברה בפירוק הוא בעל זכות קדימה על נושים אחרים חוץ מנושים מבוטחים עד כמה שאני זוכר בשלוף כרגע

אם אתה צריך עו"ד בתחום פנה בפרטי

גילוי נאות

סטודנט למשפטים, נו באמת מה נראה לכם שאני לא קשור לתחום המשפטי עם תשובה כזאת?

פורסם

אינני בקיא בדיני המשפט אך ניסיון רע מהעבר לימד שמה שקורה הוא שנבחר עו"ד אחד לייצג את כולם לאחר שכל עובד משלם סכום סמלי תמורת הייצוג.

העו"ד הזה דואג שאתה תהיה בין הנושים הבטוחים בהסדר הנושים אבל בסופו של דבר תקבל 20-30% פחות ממה שהגיע לך אם בתום תהליך הקפאת הליכים החברה פושטת את הרגל (זה מה שקרה במקרה שלי -חברת ריקמור בע"מ של משולם ריקליס).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם היא בהקפאת הליכים אין לך מה לעשות אלא לחכות.

רק ברגע שהחברה מפורקת אתה זכאי לתשלום מב"ל ועד אז אתה נושה כמו כל הנושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
...נבחר עו"ד אחד לייצג את כולם לאחר שכל עובד משלם סכום סמלי תמורת הייצוג.

העו"ד הזה דואג שאתה תהיה בין הנושים הבטוחים בהסדר הנושים...

משהו במשפט הזה נשמע לי :? (שכר עבודה נכלל בגדר "נושים בדין קדימה", שהם הבאים בתור אחרי הנושים המובטחים), יתכן שאתה פשוט מתבלבל ולא מציג את פני הדברים נכון.

פורסם

מידע כללי שלי ,אם חברה הגיע למצב של פשיטת רגל ,כנראה שהחובות שלה לבנקים עצומים,ככה שבכל מקרה הבנקים יהיו הראשונים שיקבלו את כספם,אם ישאר משהו לאחר מכן(ובדרך כלל לא נשאר),הסיכוי שהעובדים יקבלו משהו דיי נמוך(מצטער לאכזב אותך) , עיצה ממני,תכניס לך לראש כאילו הכסף לא יגיע אליך וככה אם בסופו של דבר כן תקבל משהו,מבחינת המחשבה,כאילו קיבלת בונוס.

כמובן מה שאני רושם הוא דיעה ולא ידע או נתונים של איש מקצוע בתחום.

בכל מקרה..בהצלחה.

פורסם

הביטוח הלאומי מספק הגנה כלשהיא לעובדים של חברה שנקלעה לפירוק או לפשיטת רגל ואין באפשרותה לשלם לעובדיה פיצויי פיטורין.

קישור לאתר ביטוח לאומי: http://www.btl.gov.il/benefits/Bankruptcy_or_%20Corporate_Liquidation/Pages/default.aspx

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...