Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרויות: מאזדה 3, מאזדה 2, סובארו B3, מיצובישי לאנסר, פורד פוקוס, טויוטה קורולה , יונדאי I30

כשאני בוחר, ההנחה היא שאני אקנה את הרכב בסוף התקופה של ה 3 שנים.

אז מה דעתכם? איזו השפעה על הבחירה יש לעובדה שאני ארכוש את הרכב?

תודה

פורסם

מה אתה מחפש מהרכב? חלק מהרכבים פה הם 1600 סטנדרטיים , חלק רכבי מיני ( מאזדה 2 , יודנאי I30 ) זאת אומרת דרישות שונות לגמריי , ביצועים שונים, צרכים שונים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

חשוב שתציין מה הטעם שלך, האם אתה מחפש אוטו לרווקים, אתה כבר חושב על משפחה, אתה ספורטאי עם הרבה ציוד וכו וכו?

אני הייתי בוחר פוקוס סטיישן. הרכב הזה היה מאד חסר לי כשהיה לי רכב ליסינג. נאלצתי להסתפק בפוקוס סדאן.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ההבדל בין המאזדה 2 וה-B3 לבין שאר הדגמים הוא 20 ש"ח בחודש, לדעתי לא סכום מספיק משמעותי בשביל לוותר על מנוע 1600 לעומת 1500.

מה חשוב לי באוטו?

תראו, אני לא איזה "חולה הגה" ואני בטוח שאם אני אקח את כולן לנסיעת מבחן אז אני אהנה מכולן ולא באמת אצליח לשים את האצבע על ההבדלים בינהם (בינתיים לקחתי רק המאזדה 3 לנסיעת מבחן וכמובן שנהנתי מאוד) , אין לי משפחה - אני רווק , אז ככה שמרווח פנימי לא משחק תפקיד.

בגלל מה שציינתי למעלה, אני חושב שנשאר לי להתמקד באמינות (מכיוון שהתכנון הוא לרכוש את הרכב בסוף התקופה), נוחות, ומראה חיצוני (כמה שיותר צעיר וספורטיבי). בגלל הסיבה האחרונה שציינתי, אני כרגע יותר נמשך למאזדה 3 וליונדאי I30 (עם נטייה מעט ל I30 מכיוון שזהו דגם יחסית חדש, לעומת המאזדה שנמצאת בסוף הדגם הזה..)

אז..? זה עוזר לכם לענות לי? :)

פורסם

אם הייתי מחפש מראה צעיר וספורטיבי אז בטוח הפוקוס והמאזדה היו נפסלים.

אם מדובר בקורולה עם גיר אוטומטי ולא רובוטי הייתי שוקל גם בגלל אמינות וגם תשמור על ערכה יותר מיונדאי. גם B3 נחמדה.

נהג ותיק

• תוכן חדש...