Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 01' 1.4

nirfinkel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב כזה.

יד 3, 140,000 ק"מ

אשמח לקבל קצת פרטים עליו כגון:

- איך האוטו בכלליות.

- דברים שצריכים להיזהר/לבדוק.

- לגבי אמינות.

- לגבי חסכוניות.

- לגבי עלויות טיפולים/תיקונים.

סומך עליכם,

תודה!

פורסם
אני מעוניין לרכוש רכב כזה.

יד 3, 140,000 ק"מ

אשמח לקבל קצת פרטים עליו כגון:

- איך האוטו בכלליות.

די נוח, מרגיש חזק בטורים נמוכים, היגוי ושלדה סבירים, הרגשה "מפוארת" בפנים יחסית לרוב המתחרים, מוניטין בטיחות גבוהה.

- דברים שצריכים להיזהר/לבדוק.

הנקודות הרגישות ברכב הן מערכות החשמל (כן, חלונות נופלים מנסיון), אלטרנטור ומערכת הקירור. תבדוק ממי אתה קונה את הרכב. זה רכב פופלרי מאוד אצל צעירים וקשה למצוא אחד במצב טוב. בכל מקרה, אל תוותר על בדיקה במכון ותקרא את השרשור שעוסק במה כדאי לבדוק ברכב לפני קניה.

- לגבי אמינות.

האמינות בינונית. מניסיון שלי ושל מספר מכרים שלי, אתה עלול להיתקל בבעיות די יקרות לתיקונים. קח בחשבון שאתה קונה רכב עם פז"מ מכובד שעלול להתחיל להראות סימני שחיקה. בנוסף, החלקים המקוריים של הרכב יקרים מאוד יחסית לרוב המתחרים בקטגוריה.

- לגבי חסכוניות.

בנסיעה רגועה הרכב די חסכוני (1-14 נמדד בנסיעה משולבת). בכל אופן, זה מאוד תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

- לגבי עלויות טיפולים/תיקונים.

עלות טיפולים שגרתיים מעט גבוהה אך לא רצינית. תיקונים גדולים יקרים בד"כ.

אני מקווה שעזרתי. בכל אופן, תשקול לבדוק עוד רכבים בקטגוריה: 206, פונטו ספייס, סיאט איביזה, קליאו B וכו... חלקן יתן לך יותר תמורה בפחות כסף (כמו הפונטו למשל).

בהצלחה וחג שמח :)

• תוכן חדש...