Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, הרבה שונאים שפותחים דיונים על מלחמת העולם ה-3, שנראית קרובה מתמיד על רקע המתיחות ההולכת וגוברת בעולם.

בכל מקרה, היום נתקלתי בתרחיש שמישהו פרסם, תרחיש שכתב בעצמו, ואותו אחד מכנה את עצמו SnoWolf, רק לשם ה'קרדיט'. התרחיש שהוא הציג מאוד מעניין, ומשום מה גם נשמע דיי הגיוני.

והנה התרחיש :

תרחיש מלחמת העולם ה3 שלי.

צריך לזכור שיש מחסור חמור בדלק, מדינות בדרום אמריקה עוברות כמעט לגמרי לשימוש באתנול. מדינות מזרח אירופה מעלות את מחירי הגז. ומדינות המזרח התיכון מעלות את מחירי הנפט. המשבר החמור בדלק משפיע בעיקר על ארה"ב.

2016 - באירופה היבשתית, יש תנועה גדולה של עובדים. בעקבות האיחוד האירופאי שהשפעתו גדלה, יותר ויותר אנשים החלו לעבוד במדינות אחרות באירופה. ברחבי אירופה מהגרים לא אירופאיים במקור (בעיקר מוסלמים), רואים את עצמם אירופאים אך יודעים שהם לא בעלי לאומיות צרפתית/איטלקית/ספרדית. מתחיל להשמע הרעיון של מדינה אירופאית גדולה שקוסם הן למהגרים שרוצים לבנות לעצמם חיים אמיתים חדשים וגם הוא נשמע טבעי בגלל הערבוב הרב שהחל בעקבות התעבורה הגדולה ברחבי אירופה והגלובאליזציה באופן כללי.

מספר פוליטקאים באיטליה , צרפת, פורטוגל ובלגיה מתחילים לנסות לקדם את הרעיון ולרכב על גלי הפופולאריות שלו בסקרים.

ברוסיה נשמע הרעיון להשתלט מחדש על שטחים באוקראינה ומזרח אירופה עקב עליית מחירי הגז שמצויים שם בשפע.

במזרח התיכון כבר 3 שנים שעיראק ללא נוכחות חיילים זרים. בלי נוכחות חיילים זרים מלחמה כבדה אף יותר מתרחשת בין הפלגים והעדות ברחבי עיראק. חלק אף משתמשים בעיראק כמקור פיגועים נגד תורכיה המנסה להיות מודרנית. מדינות העולם אוסרות על תורכיה להיכנס לעיראק ולנסות להשליט שם סדר עקב היותה חלק מברית נאט"ו היא מחליטה להשמע באכזבה לזה.

איראן וסוריה שרוצות להשיג רווחים כלכלים ונצחונות צבאיים כדי לשמור על יציבות המשטר שלהם מציעות לתורכיה ברית צבאית, סוריה ואיראן ייכנסו לעיראק ויישמרו על סדר . בתנאי לתמיכה כלכלית וצבאית של תורכיה. איראן מחליטה לחתום על הסכם דומה עם השכנה פקיסטן (איראן רוצה טכנלוגיה פקיסטנית. ופקיסטן רוצה תמיכה רחבה ככל האפשר באזור כדי להחזיר את חבל קשמיר בעזרת לחץ דיפלומטי)

באסיה המתיחות בין פקיסטן והודו מגיעה לשיאים חדשים כאשר פקיסטן חותמת על הסכמים צבאיים עם מספר מדינות ביניהם איראן וסין (סין מחפשת דרך לצאת מהבידוד הדיפלומטי עקב מתיחות עם ארה"ב . שסין מצליחה לצמצם דיי במהירות את הפער הטכנלוגי בינה לבין ארה"ב). פקיסטן , לא רוצה מלחמה אבל מפעילה לחץ דיפלומטי אגרסיבי על הודו.

באמריקה - ארה"ב נקלעת לקשיים כלכלים עקב השתלטות סין על ייצור טכנלוגי ברחבי העולם, ומחסור חמור בנפט וגז.

ארה"ב דורשת ממדינות דרום אמריקה עזרה בייצור תשתית אתנול כדלק חלופי, ומרוסיה להוזיל את מחירי הגז.

רוסיה מסרבת, ומפעילה לחץ על מדינות דרום אמריקה לסרב גם הם או לפחות להעמיד תנאים כלכלים נוקשים.

2017 -

באירופה בבחירות שמתקיימות בצרפת מצליחה מפלגת שתומכת באיחוד אירופה למדינה אחת להגיע לשלטון. דבר נוסף קורה גם בבלגיה. בספרד ואיטליה מתחילים להתנהל מאבקים בין גופים כלכלים וצבאיים המעוניינים באיחוד אירופה למדינה אחת לגופים המתנגדים. כל זה בחסות תמיכה צרפתית-בלגית. באיטליה זה מצליח ובשנה זו מוקמת לראשונה מדינה אירופאית מורחבת המוקמת מצרפת-בלגיה-איטליה. המדינה החדשה, שהפכה למדינה הגדולה ביותר כלכלית , צבאית ואוכלוסין באירופה מפעילה לחץ כבד על בריטניה, גרמניה, ספרד , פורטוגל להצטרף למדינה החדשה. הלחץ מוביל לתסיסה במדינות האלו ולמהומות (מלבד בבריטניה).

בריטניה, גרמניה וספרד מחליטות לגייס את ארה"ב לתמיכתן עקב הברית ההיסטורית רבת השנים, וארה"ב מפעילה לחץ נגדי על צרפת-איטליה-בלגיה - שהן בתגובה, שרואים את חולשת ארה"ב מחליטים לכרות ברית עם סין לעזרה כלכלית. וברית עם רוסיה לחילוק אירופה - מזרח אירופה בשליטת רוסיה, והשאר יהיה המדינה האירופאית החדשה.

במזרח התיכון - כוחות איראנים, פקיסטנים וסורים משתלטים על עיראק . בתמורה תורכיה מחליטה להשאר נייטרלית במאבק המתקרב. הברית האיראנית-פקיסטנית-סורית מתקרבת אף יותר לסין המעצמה הכלכלית החדשה, ולרוסיה ובסופו של דבר גם לצרפת-בלגיה-איטליה שחיפשו עזרה דיפלומטית וכלכלית (עם הנפט שישנו באזור )

באסיה - צפון קוריאה נלחצת על ידי האמריקאים והיפנים להתפרק מנשקה עקב האיום שהשתיים מרגישות.

המתיחות בין הודו ופקיסטן ממשיכה לעלות שהבריתות של פקיסטן ברחבי העולם מתהדקות והסינים מגלים יותר מעורבות בעניין. סין לוחצת על פקיסטן לפתוח במבצע צבאי להשבת קשמיר, בהנחה שארה"ב לא תתערב כי היא מסובכת כלכלית, ויש לה מתיחויות ברחבי העולם.

פקיסטן תוקפת את הודו ומתחילה מלחמת העולם ה3 . כוחות איראנים, סורים, בהתאם לברית עוזרים לפקיסטן שנוחלת הצלחות ראשניות. צפון קוריאה שרוצה הגנה ועזרה כלכלית עקב הלחץ של האמריקאים, מחליטה גם היא להצטרף למלחמה נגד ההודים. היפנים והאמריקאים שחשים מאוימים כבר זמן רב על ידי קוריאה והברית האיראנית-פקיסטנית-סורית (ציר הרשע) מחליטים לעזור להודו. הסינים הופתעו מההתערבות של האמריקאים, אבל עומדים בהתחייבות שלהם ומתייצבים לצד פקיסטן. הרוסים רואים בזאת הזדמנות ללחוץ על האמריקאים ולהוזיל את מחירי הנפט בשביל עצמם ומצטרפים גם הם.

(פקיסטן-איראן-סוריה-סין-צפון קוריאה-רוסיה. VS ארה"ב, הודו, יפן, דרום קוריאה)

באמריקה - עקב המלחמה החדשה, ארה"ב נקלעת לבור כלכלי וצבאי. מספר מדינות דרום אמריקאיות, שמאמינות שאחרי המלחמה ארה"ב תרד מגדולתה מחליטות לעזור לסין-רוסיה במלחמה. קנדה שמפחדת מהשתלטות רוסית על חלקים ממנה, או הגבלות על ידי מדינות דרום אמריקה. מתייצבת לצד ארה"ב.

מספר מדינות דרום אמריקאיות אחריות, מפחדות מהתחזקות של האחרות ולכן מתייצבות לצד ארה"ב.

(פקיסטן-איראן-סוריה-סין-צפון קוריאה-רוסיה-ברזיל-פרגוואי VS ארה"ב, הודו, יפן, דרום קוריאה, קנדה, ארגנטינה)

רוסיה תוקפת את אלסקה כדי לפגוע בארה"ב ולהחזיק משאבים כלכלים.

2018 - באירופה: כוחות ימיים ואוירים רוסיים ובריטים מדי פעם מתנגשים. רוסיה לוחצת על צרפת לתקוף את בריטניה.

איטליה-צרפת-בלגיה, רואים בזה הזדמנות להגשים את הרעיון של אירופה כמדינה אחת. ולאחר שארה"ב הפנתה להם עורף וסין לא. ופותחים במלחמה על בריטניה, ספרד, יוון, מוקודניה וגרמניה שלא מסכימות לאיחוד המדיני (בתירוץ שהתושבים כן רוצים את האיחוד והם משחררים אותם מכבלי המדינאים המושחטים)

((פקיסטן-איראן-סוריה-סין-צפון קוריאה-רוסיה-ברזיל-פרגוואי-צרפת-איטליה-בלגיה VS ארה"ב, הודו, יפן, דרום קוריאה, קנדה, ארגנטינה-בריטניה-יוון-מוקודוניה-ספרד)

במזרח התיכון: ישראל בלחץ אמריקאי כבד, ולחץ פנימי כבד. מחליטה לתקוף את סוריה.

((פקיסטן-איראן-סוריה-סין-צפון קוריאה-רוסיה-ברזיל-פרגוואי-צרפת-איטליה-בלגיה VS ארה"ב, הודו, יפן, דרום קוריאה, קנדה, ארגנטינה-בריטניה-יוון-מוקודוניה-ספרד-ישראל)

בסוף 2017 תתחיל המלחמה. איך היא תיגמר.. אין לי מושג.

הייתי רוצה לשמוע מה אתם אומרים, מה דעתכם בכלל על מלחמת עולם אפשרית, והאם התרחיש שהביא הוא איכשהו לדעתכם אפשרי במה שקורה כיום.

לדעתו, דווקא מלחמת העולם השלישית צפויה לבוא מהודו-פקיסטאן, כשפקיסטאן תפתח במלחמה על הודו בהנחה שארה"ב לא תיחלץ לעזרת הודו, בגלל משבר כלכלי קשה ובעית אנרגיה חמורה, וכל זה בניגוד מוחלט לדעת הישראלי הממוצע, שחושב שמלחמה כזאת תקרה, אם בכלל, דווקא בינינו לבין איראן \ בין ארה"ב ובנות בריתיה לקוריאה הצפונית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאמר נראה דיי היגיוני ועצוב ונראה שבאמת יתקיים מתישהו.

רק דבר אחד לא הבנתי מה עם הפצצות האטום שיש לישאל/ארה"ב ואולי גם לאיראן/סוריה

אבל דעתי האישית אומרת ואני מבקש לא לתקוף אותי

שבסוף אנחנו נקבל עזרה מלמעלה:wink:

תמיר.

פורסם
אבל דעתי האישית אומרת ואני מבקש לא לתקוף אותי

שבסוף אנחנו נקבל עזרה מלמעלה:wink:

כמו שקיבלנו בין השנים 1939-1945

פורסם

יש מספר הנחות שגויות או לא מדויקות:

1. במזרח אירופה כבר אין נפט ולא גז. כמעט כל הגז בעולם מופק כבר על ידי גזפרום הרוסית שמוכרת אותו לרוב אירופה.

2. לא סביר בעיני שיחול פיצול באירופה, ההפסד האפשרי גדול מכל רווח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא יודע איך להגיב לזה, זה נראה יותר מדויק מהתחזית למחר, או ש"האירועים מבוססים על ספר/סרט אמיתי" או שלבחור יש דמיון אולטרה מפותח, או שאני לא יודע מה

מבחינת ההגיוניות של התסריט, מה שמתואר פה זה עוד 7-9 שנים, המון יכול לקרות עד אז

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תראה, בקשר למה שהיה בשואה אתה צודק ללא ספק

ואני לא התוכח איתך אי אפשר להסביר את זה על רגל אחת

תמיר.

פורסם

אם החומר שזה שכתב את "התרחיש" הזה לקח חוקי, או כמעט חוקי, אני גם רוצה את שם הדילר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמת אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שאסור לנו יותר לעולם לתת למישהו אפילו לנסות לחזור על ההיסטוריה..

"And Justice For All..."

פורסם

למרות שזה יומרני,

יש לי הרגשה למדינת ישראל הקטנה יהיה חלק לא קטן (ואף גדול) במלחמת העולם הבאה.

ישראל כשלוחה ים תיכונית של ארה"ב (כך כולם רואים אותנו) תהיה חלק מכריע (ואם רק בגלל יכולת אטומית כזו או אחרת).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אתה יכול להיות נוסטרדמוס השני !

8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

"אני לא יודע באיזה נשק ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית ילחמו במקלות ואבנים"

אלברט אינשטיין.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תאמין לי שקיבלנו .. עם כל הכבוד ואני לא יכנס לויכוחי דת כי אני בתור אדם מאמין אומר לך היו חטאים רבים והתבוללות רבה בגלות .

השואה הייתה הדבר העיקרי שזירז את הקמת המדינה בה אנו חיים היום.

לצערי הרב מספר הקורבנות היה רב מאוד וקח בחשבון שאם היטלר היה מצליח התוצאות היו ניראות אחרת ואולי לא היינו נולדים בכלל.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני לא קונה את התרחיש בנוגע לאירופה. קשה לי מאוד להאמין שזה יגיע למצב כזה. יחסית לכל העולם, האירופאים שחברים באיחוד יכולים להרגיש שהם ברי מזל כי החיים שלהם ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה לפני האיחוד וקשב לי להאמין שהם יקלקלו לעצמם, בטח שלא בגלל איזו קפריזה או גחמה של מנהיג כזה או אחר.

מה שכן נראה מאוד הגיוני זו המתיחות בין ארה"ב לסין. זה סוג של בלון שבאמת עתיד להתפוצץ בעתיד המאוד קרוב והוא ישליך על העולם כולו. הדבר היחידי שאפשר להתנחם בו זה שכנראה בעתיד הזה ברק אובמה עומד בראשה של אמריקה ועדיף בתקופה כזו דמוקרט ולא רפובליקני שמרן.

לגבי ישראל? הרי רק לפני יומיים קראנו בהגדה של פסח ש: "בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותנו..." לדעתי, לא משנה איפה תפרוץ מלחמת עולם וע"י מי - מדינות ערב ינסו לתפוס על זה טרמפ. ככה אנחנו. זו ההיסטוריה שלנו וזה הגורל והעתיד שלנו.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...