Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הלך ראש המנוע(שנה לאחר ששופץ)וכעת אני רוצה להחליף אותו בעצמי(או לשלוח לשיפוץ).

האם פעולת הפירוק וההרכבה מסובכת?

עשיתי בעצמי ראשי מנוע לאלפא 33 ויצא מצויין.

יש מהיכן להוציא מידע או ספר רכב של רנו אקספרס 1.4 בנזין?

פורסם

למה לא?

את האלפא אני מכיר בעל פה והיה לי ספר רכב,את הרנו אני לא כלכך מכיר ואני מעדיף לשאול כדי לא לטעות

פורסם

אז כל מה שחסר לך זה ספר הרכב?

לפי הספר אתה יכול לפרק ולהרכיב את הראש, אבל את השיפוץ עצמו אתה לא יכול לעשות בלי ציוד וניסיון.

פורסם

ברנו ובכול ראש מנוע אחר לא מספיק לקבל את נתוני ההרכבה .

הנתונים שאתה מקבל הם נתונים יבשים ,ולא מפורט בהם את כל הבדיקות שיש לבצע ,היצרנים לוקחים בחשבון שאת העבודה מבצע בעל מקצוע.

בעל מקצוע רואה את כל התמונה ,מה הגורם לכשל של ראש המנוע. מה מצב המנוע .כדאויות שיפוץ.עלויות.

אני באופן אישי לא הייתי מציע לך לבצע עבודה מורכבת שיש בה צורך בבחינה יסודית של בעל מקצוע בתחום.

פורסם

כמעט בכל הוראות ההרכבה של ראשים של רנו (ובעוד דגמים נוספים) יש הנחיה לחזק חיזוק ראשוני א ברגי הראש, לשחרר לגמרי ושוב לחזק.

משהו יודע למה זה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז כל מה שחסר לך זה ספר הרכב?

לפי הספר אתה יכול לפרק ולהרכיב את הראש, אבל את השיפוץ עצמו אתה לא יכול לעשות בלי ציוד וניסיון.

הכוונה שלי היא לפרק ולהרכיב.כמובן שאת השיפוץ(אם שווה בכלל)יעשה איש מקצוע.

בכל מקרה,עדיין לא מצאתי ספר רכב.

יש למישהו??

פורסם
כמעט בכל הוראות ההרכבה של ראשים של רנו (ובעוד דגמים נוספים) יש הנחיה לחזק חיזוק ראשוני א ברגי הראש, לשחרר לגמרי ושוב לחזק.

משהו יודע למה זה?

יצירת לחץ ראשוני שווה על האטם (אמור להימעך) ואז לתת סגירה.

• תוכן חדש...