Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח”כ גילה גמליאל יו”ר הוועדה לקידום מעמד האשה: אני מברכת על קידום נושא הספורט המוטורי בחקיקה ועל הקמתה העתידית של הרשות לספורט מוטורי, אני קוראת לממשלה לדאוג לייצוג הולם לנשים ברשות לספורט מוטורי לכשתוקם ולדאוג לכך שתטפל גם בעניינים ייחודיים לנשים

הוועדה לקידום מעמד האשה בראשות היו”ר ח”כ גילה גמליאל ובהשתתפות חברי הכנסת אליעזר כהן, אורית נוקד ואילן שלגי דנה בישיבתה היום בנושא נשים בספורט המוטורי.

בישיבה העלו רוכבות ברכב דו-גלגלי בעיות ייחודיות לנשים בתחום כגון הערות ורמיזות בעלות אופי מיני אליהן הן חשופות והטרדות פיזיות המתבצעות ע”י נהיגה המכוונת להפריע לתנועתן. התנהגות הנהגים מותירה את הרוכבות חשופות להתנהגות מאיימת הגובלת באלימות פיזית כגון חיתוכים, בלימות פתע ואי שמירת מרחק. בנוסף, עלה בישיבה נושא הביטוח הגבוה על רכב דו גלגלי כאשר, לטענת הרוכבות, מכיוון שנהיגתן בטוחה יותר מן הראוי להפחית להן דמי הביטוח.

ח”כ גילה גמליאל יו”ר הוועדה: ”אני מברכת על העצם הספורט המוטורי שהוא במהותו ספורט המתייחס באופן שוויוני לנשים ולגברים. אני מברכת את הממשלה שמקדמת את נושא הספורט המוטורי בהליך חקיקתי ובהקמת הרשות לספורט מוטורי. אני קוראת לממשלה לדאוג לייצוג הולם לנשים ברשות לספורט מוטורי, לכשתוקם ולדאוג לכך שתטפל גם בעניינים יחודיים לנשים”.

ח”כ אליעזר כהן: ”אנו מקדמים את נושא חוק הספורט המוטורי שיעבור להערכתי בקרוב וישנן מועצות עירוניות המכינות כבר את האצטדיונים לספורט זה. מבחינת בטיחות הנהיגה בכבישים – כל רוכבי הרכב הדו גלגלי סובלים מכך. דמי הביטוח גבוהים מאוד ויש צורך להוריד אותם מכיוון שזהו רכב הכרחי לשימוש יומיומי”.

ח”כ אורית נוקד: ”יש קשיים בענף כולו ולנשים בפרט. ישנן הטרדות חוזרות ונשנות של נהגים והולכי רגל. יתכן שיש צורך להפחית את דמי הביטוח לרוכבי אופנוע ועל אחת כמה וכמה לנשים שהן זהירות יותר מדרך הטבע”.

ח”כ אילן שלגי: ”צריך לטפח את נושא הנהיגה ברכב דו גלגלי לגבי סטודנטים ותלמידי תיכון. אני רואה את ההטרדות שסובלות רוכבות ברכב דו גלגלי, הנהגים מרשים לעצמם להעיר הערות ולהטריד הרוכבות ולצערי המשטרה אינה נמצאת בכביש.יש צורך לבנות במשטרה מנגנון שיקבל תלונות של אזרחים ויתייחס אליהן”.

ענבל ון קרפלד רוכבת אופנוע: ”מספר התאונות שנשים מעורבות בהן קטן יותר, אנו זהירות יותר ויש צורך להפחית את הדמי הביטוח לנשים. בפרסומות של עתונים מוטוריים מופיעות בחורות עירומות על אופנועים וישנה התעלמות מנשים אופנועניות, הדבר גורם ליותר הטרדות והצקות בכביש. אנו עוברות כל יום הטרדות בלתי פוסקות. בנושא הביגוד – אין כמעט מידות לנשים ואנו צריכות לייבא מחו”ל”.

רן לוין ממשרד החינוך, התרבות והספורט: ”הספורט המוטורי הוא אחד מענפי הספורט היחידים בו אין הפרדה בין נשים לגברים. מצידנו במינהל הספורט נעודד נשים להכנס לספורט – אם באופנועים או ברכבי שטח. במסגרת הצעת החוק לספורט מוטורי תוקם רשות לספורט המוטורי

מקור: הודעה לעיתונות מטעם ועדה לקידום מעמד האישה

פורסם

להודעה לעיתונות הזו?

מדובר על חקיקה להקמת הרשות (שעל זה לא נאמר כאן כלום, רק בכותרת) או על הדברים המטופשים בחלקן שאמרו האופנועניות שהלכו לכנסת ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

:shock:

:x

כמה בולשיט(דוטקום?) ותפל...

אהחחח...נשים....נשים....

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

התגובה היא לענבל ון קרפלד:אם היו יותר מ20 רוכבות שקונות ציוד אופנועים ומשקיעות בעצמן,אז היינו מביאים ציוד במידות לנשים.

נמאס כבר עם קיטורי הקיפוח האלה "אני אשה ואני מסכנה" :mad: איזה שטויות.

יש המון רוכבות קטנועים והן קמצניות בדיוק כמו רוכבי הקטנועים שלא משקיעים בעצמם,ומחפשים את הקסדה הזולה ביותר ומעיל "לא למקצוענים".

אז בנות תעשו לי טובה,תרדו מהקטע של רגשי הנחיתות והבכיינות ותתחילו לרכב.

אין ציוד לנשים רוכבות בארץ כי אין מספיק נשים רוכבות בארץ בדיוק כמו שאין ציוד לילדים כי גם זה נושא לא מפותח מספיק וכמו שאין חלקי חילוף אקזוטיים לאופנועי סופרמוטו כי אולי יש איזה 5מופרעים שיקנו אותם.

המשחק הוא ביקוש והיצע ולא מעמד וקיפוח האישה!!!!!

פורסם

:mad: מרגיז.

לפעמים הרחמים העצמיים של נשים פשוט גורמות לי להבין הומואים.

כ"כ לא קשור, מצחיק ועצוב ביחד, ומלמד על רמת האינטלגנציה אצל המדוברות :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אלפרד עוד היה עשוי לנחול איזה עלבון קל אם נציגתו בכנסת היתה מתנסחת בדומה ל:"בפרסומות של עתונים מוטוריים מופיעות בחורות עירומות על אופנועים וישנה התעלמות מנשים אופנועניות, הדבר גורם ליותר הטרדות והצקות בכביש".

שתבושם לה התולעת שלא בוררת מלים, רק שתעזוב את אלפרד במנוחה. בקצב הזה אלפרד עוד יתגעגע לעירית לינור. מה שכן, לתולעת ולאלפרד יש בכל זאת דבר אחד משותף. שניהם אוהבים נשים.

פורסם
אלפרד עוד היה עשוי לנחול איזה עלבון קל אם נציגתו בכנסת היתה מתנסחת בדומה ל:"בפרסומות של עתונים מוטוריים מופיעות בחורות עירומות על אופנועים וישנה התעלמות מנשים אופנועניות, הדבר גורם ליותר הטרדות והצקות בכביש".

שתבושם לה התולעת שלא בוררת מלים, רק שתעזוב את אלפרד במנוחה. בקצב הזה אלפרד עוד יתגעגע לעירית לינור. מה שכן, לתולעת ולאלפרד יש בכל זאת דבר אחד משותף. שניהם אוהבים נשים.

מה היא רוצה תמונות של גברים ערומים - בשביל השיוויון ?

שתבקש מRS6 :wink:

פורסם

הדבר האחרון שהיא רוצה הוא תמומות של גברים עירומים. בפעם האחרונה שאלפרד העלה בגאווה את תמונתו של המושל אהוב ליבו של אלפרד לבוש לקרב, מיהר האקדוחן הפלצן מתפוז למוחקה. מאידך, מטאטא חדש מטאטא טוב? קדימה אלפרד, לנבור בגוגל.

פורסם

הברווז מתקשה להבין את מקור ההלצה המציקה על הומופוב שכמותו,

צר לי, אבל בשבילי רק עם שתי רגליים, תודה.

דרך אגב, אתם מוזמנים ללחוץץ על צמד המילים "הברווז המשופר"

בחתימה שלי :p

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הברווז מתקשה להבין את מקור ההלצה המציקה על הומופוב שכמותו,

צר לי, אבל בשבילי רק עם שתי רגליים, תודה.

דרך אגב, אתם מוזמנים ללחוץץ על צמד המילים "הברווז המשופר"

בחתימה שלי :p

הומור שלי לא משהו, אבל לא הומופוב :)

(פשוט עשית לי את החיים קלים אם הערה למעלה)

• תוכן חדש...