Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולה סעפת דלק שהיא צינור מיציקה עם שסתום פורק לחץ מכני בצידה האחד וחיישן לחץ בצידה השני ומחיר סעפת זו מעל ל-10K שקלים !....מה השוד הזה לאור יום ?.

יש דברים שקשה לעכל ....ואנו הציבור משלמים כמו ילדים טובים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לצערי מנצלים את זה שאין לך ברירה ואתה חייב את זה אז שוחטים אותנו במחירים הרבה מעבר לפרופורציה הגיונית כלשהי.

וזה נכון להרבה מוכרים בארץ בתחום הרכב .

פורסם

ובכך מעודדים את גנבי הרכב לגנוב יותר, כי אצלם תמיד תשיג את החלקים בהרבה יותר זול,

ואילו אותנו האזרחים הישרים מאלצים לעבור על החוק כדי להשיג חלקים זולים. מעצבן!

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

עוד דוגמה על הדרך.

ממיר קטליטי קידמי ל-פונטו HGT מעל 8000K לא כולל מע"מ ועבודה.

למזלי אפשרי לשים גם חלופי.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

המלחמה היחידה שהתאפשרה בקלות זה להזמין חלקים לרכב מחול , אבל משרד הרישוי בטובו שם על זה מגבלות (וממש לא צודקות לדעתי כי גם בארץ אפשר להשיג דברים באיכות עלובה ביותר ומסוכנת וזה " בפיקוח " ) ודבר זה לדעתי יחמיר את התופעה של עליית המחירים .

פורסם
כולה סעפת דלק שהיא צינור מיציקה עם שסתום פורק לחץ מכני בצידה האחד וחיישן לחץ בצידה השני ומחיר סעפת זו מעל ל-10K שקלים !....מה השוד הזה לאור יום ?.

יש דברים שקשה לעכל ....ואנו הציבור משלמים כמו ילדים טובים.

לא מבין על איזה בסיס התלונות שלך, "כולה סעפת דלק..." לחלקי רכב מדוייקים כמו מסילה משותפת עם חיישן שמודד לחצים אסטרונומיים ופורק לחץ מכוייל יש מחיר, אתה יודע מה עליות היצור, יבוא, שינוע, מדף, מס, מכס וכו' ?או שאתה מסיק מסקנה נחפזת ללא בסיס כי החלק יקר ונראה לך ששודדים אותך?

פורסם
עוד דוגמה על הדרך.

ממיר קטליטי קידמי ל-פונטו HGT מעל 8000K לא כולל מע"מ ועבודה.

למזלי אפשרי לשים גם חלופי.

ואני חשבתי שכבר שמעתי הכל אבל 8 מיליון שקל לממיר לפונטו? ועוד בלי מע"מ ועבודה? אני כבר הייתי רץ לייבא בוגטי ויירון.

או במילים אחרות K זהו סימן של אלפים, אתה כנראה התכוונת לרשום 8K ש"ח שזה 8 אלף ש"ח.

הנה הרשימה שלי:

280 ש"ח לפני מע"מ לקונקטור לאור מספר אחורי אצל קרסו.

500 ש"ח לצינור דלק לפני מע"מ אצל קרסו.

780 ש"ח לצינור T לנוזל קרור אחרי מע"מ בצ'מפיון.

50 ש"ח לבורג מסכן אצל קרסו.

2.5K ש"ח למותחן לרצועת אביזרים אחרי מע"מ בקרסו.

היבואנים פשוט חוגגים על חשבון הלקוחות. לפי דעתי הם פשוט יורים לעצמם ברגל. עד היום אני חשבתי שיוניון מוטורס הם הצדיקים היחידים בסדום אבל אחרי הסיפור של פותח השרשור אני רואה שחטא החמדנות הגיע גם אליהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...