Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאחד שנוסע שם כמעט כל יום , אני יכול להגיד לך

שזהו כביש שאפשר לעוף בו , ו24 שעות ביממה יש שם תנועה .

אתה כנראה לא מהאזור , ואתה לא מודע לכך שכל כמה מטרים

יש מצלמה .

מסתבר שאתה לא ממש מכיר אותי, בלי קשר לעובדה שהייתי בי-ם 3 פעמים בשבוע שעבר, אם היית חופר קצת בפורום, היית מוצא הודעות כמו זו, או ההודעה הזו.

תאמין לי שאני יודע מצויין לזהות מצלמות מולטנובה. יש שתיים בכל כביש בגין. גם שני העמודים על כביש 9 (שמוציא אותך לפני רמות עד למחלף מוצא) הם דחלילים.

פורסם

בבגין יש (בפוטנציה) שתי מצלמות בלבד (בשבוע שעבר שתיהן לא עבדו, אבל ללא V1, לא לסמוך על זה).

בשבועיים האחרונים שמתי לב שנעלמו המצלמות בבגין( אני עם V1), מישהו יודע לאן העבירו אותן?

בוא נקווה שלבית האבות הקרוב :wink:

פורסם

לא הם שם, פשוט ג'יבלי הלך לפתח את התמונות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בגלל נהגים כמו פותח השרשור אנשים נוסעים בעודף עצבים על הכביש.

לפותח השרשור תבין אתה חי במדינה שהכבישים מאפשרים בה נהיגה במהירות גבוהה והרכבים של היום מסוגלים בשקט לנסוע 120-130 וככה יהיה עדיף לכולם זה שהמדינה מחוקקת חוקים הזויים בשביל לעשות קופות על עבירות מהירות וכדומה זאת כבר בעיה.

אני מבטיח לך שאם היה רשום לך בסמלון 2.0TFSI או כל דבר אחר בסגנון אתה ממש אבל ממש לא היית פותח את השרשור הזה.

בגלל נהגים כמוך נהגים אחרים סובלים לנהוג על כבישי הארץ.

פורסם
בגלל נהגים כמו פותח השרשור אנשים נוסעים בעודף עצבים על הכביש...בגלל נהגים כמוך נהגים אחרים סובלים לנהוג על כבישי הארץ.

מה אתה רוצה ממנו?

אם הוא נוהג בנתיב הימני כחוק מה הוא מפריע לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בגלל נהגים כמו פותח השרשור אנשים נוסעים בעודף עצבים על הכביש.

לפותח השרשור תבין אתה חי במדינה שהכבישים מאפשרים בה נהיגה במהירות גבוהה והרכבים של היום מסוגלים בשקט לנסוע 120-130 וככה יהיה עדיף לכולם זה שהמדינה מחוקקת חוקים הזויים בשביל לעשות קופות על עבירות מהירות וכדומה זאת כבר בעיה.

אני מבטיח לך שאם היה רשום לך בסמלון 2.0TFSI או כל דבר אחר בסגנון אתה ממש אבל ממש לא היית פותח את השרשור הזה.

בגלל נהגים כמוך נהגים אחרים סובלים לנהוג על כבישי הארץ.

עובדתית העסק עובד נפלא,גם דרך בגין,גם כביש 1 מהר הצופים לים המלח ,פשוט תענוג,כולם רגועים אדיבים ונינוחים,ניהיה ממש נעים לנהוג על הכבישים עם האכיפה המוגברת,פשוט תענוג.

אז מה בעצם רע בכך ?אנחנו כולם נהנים מסגנון נסיעה רגוע ומאוד בטיחותי.

פורסם

ההגבלה ל80 קמ"ש בבגין פשוט מגוחכת, כל הירושלמים כבר למדו לנסוע בשיירה אידיוטית כמו פמיילת הנשיא, אחת ליום יש תאונת שרשרת בגלל אי שמירת מרחק, כנראה שהמצלמות שם כבר לא רווחיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...