Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טייפון חדש אני מרוצה מהיכולת שלו אך איני מרוצה מהפתיחה ומהסגירה שלו אני רוצה לשפר אותו ולהרגיש יותר עוצמה בנסיעה איזה שיפורים כדי לי לשים ומה מחירם בערך ?

פורסם

זה קטנוע 50 סמ"ק, 2 פעימות. השיפור הכי גדול שתוכל לעשות לו הוא להביא קיט 70-80 סמ"ק אם עדיין יש להשיג כאלה. קנה משקולות ויריאטור איכותיות/משופרות, השתמש בשמן איכותי וצפה לטוב.

זה הטייפון המועדף עלי:

28123996.jpg

ובל נשכח את הטייפון של חיל הים.

פורסם

ואם אפשר נווטת, אז בכלל לא ישעמם :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קיט צילינדר בוכנה רינגים מלוסי mhr 70 שקל3500

קראנק מלוסי-2000 שקל

וואריטור קומפלט-1000

אגזוז לאובינצ'יRR-1400 שקל

קרבורטור 21 + שסתום עלים 1200 שקל

זה מה שהיה אצלי בג'ילרה מיזמן והיתי מאוד מרוצה

השאלה כמה סכום אתה רוצה להשקיעה

(>200 סוסונים) :wink:ibiza tdi

פורסם

אתה באמת קנית טייפון חדש? מדהים, פשוט מדהים.

היית קונה כל 125יסט במחיר דומה ונהנה מכח מספק בהחלט.

בכל מקרה אתה יכול לחרוט ולהביא סט בוכנה+טלטל, להחליף לקרבורטור משופר, וריאטור של לאו וינצ'י עם רולים קלים אגזוז לחץ וכדאי שתחליף גם את הברקס הקדמי.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

המון אנשים אמרו לי שקיט יזיק למנוע לטווח ושאם אני שם אותו אני יצטרך לשים שמן בדלק ולקנות שמן יקר יותר וגם הוא דורש עוד שיפורים חוץ מהקיט לכן אני רוצה שיפורים שלא יפגעו במנוע ויגברו את כוח הקטנוע בסביבות ה2000 שקל

פורסם
לכן אני רוצה שיפורים שלא יפגעו במנוע ויגברו את כוח הקטנוע

אין כזה דבר, במיוחד במנועים כ"כ קטני נפח ועתירי סל"ד.

דרך אגב, קיט של 70 סמ"ק הוא בעצם החלפת מרבית מכלולי המנוע ולכן הוא לא יכול לפגוע במנוע, הקיט עצמו הוא המנוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המון אנשים אמרו לי שקיט יזיק למנוע לטווח ושאם אני שם אותו אני יצטרך לשים שמן בדלק ולקנות שמן יקר יותר וגם הוא דורש עוד שיפורים חוץ מהקיט לכן אני רוצה שיפורים שלא יפגעו במנוע ויגברו את כוח הקטנוע בסביבות ה2000 שקל

הוא יזיק עם לא תסים גם קראנק ומיסבים מחוזקים.

אני היתי ממליץ לך על אגזוז לחץ, ומולטיוור, זה +- המכיר שלך.

קארבורטור אתה לא צריך כי יש לך כבר 17.5 בטייפון אז זה מיותר לאחליף

היה לך שיפור מורגש ואפילו תיקח כמה דיוקים למיניהם:twisted:

(>200 סוסונים) :wink:ibiza tdi

פורסם

לא חסר 50 סמ"ק משופרים שגם לוקחים 150-200 סמ"ק בפתיחה וקצת אחרי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...