Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי באוטו פוקאל K3POWER.

למי שלא מכיר, מדובר ב 3 חלקים שמפיקים 200 RMS

נכון להיום יש לי מגבר של קליף דיזיין 4.4LX, אחלה מגבר לK2P אבל לשלושה חלקים הוא קצת אנמי..

איזה מגברים יכולים לדחוף לי את ה K3P בצורה שמן הסתם מהייה חזקה יותר ובטח ובטח שאיכותי יותר.

ההתלבטות שלי היא לגבי המגברים הנ"ל

DLS A3 שנותן לי 150X2

GENESIS DUAL MONO שמוצהר 100 אבל נותן סביב ה 170X2

audison vrx 2.250 שנותן לי 160X2

FOCAL FP 2.150 שנותן 150X2

נוסף על כך יש לי חבר שמעוניין למכור לי יש שנייה AUDISON LRx 4.1K. הוא אומר שהוא חזק מ VRX ואף עולה גם יותר ממנו :shock:

ולפי הנתונים הוא נותן 2X130 + 2X140, ככל הנראה דואל מוניטור..

עד עכשיו אני נוטה דווקא לג'נסיס דואל מונו.. ורק אח"כ האאודיוסון 2.250

יש לכם עוד הצעות?

אשמח לשמוע על TRU, הליקס או סטג (כל עוד הם מתומחרים בטווח מחירים האלה...)

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

הייתי ממליץ לך גם על הג'נסיס DM

בפועל מגבר כזה מוציא בסביבות 170 RMS לערוץ (לפי תעודת הלידה שלו).

יש אפילו אחד כזה למכירה בפורום במחיר טוב מאוד (של אליקו)

אצלי ברכב מגביר וופרים של אלייט על פחות מחצי גיין.

אלי

פורסם

אני שוקל כמה וכמה פעמים אתהמגבר של אליקו, אני קודםרוצה להיפטר מהמגבר שלי ואז יהיה לי נוח יותר מבחינה כלכלית

אני לא רוצה לזלזל אבל מידים של מורל להגביר עם דואל מונו זה מיותר לחלוטין, אני בטוח שהמגבר חושב שהוא עוד בקרטון..

כי יש הבדל ביןמידים לסט מלא של 6 רמקולים של 200 ואט

מבחינת איכות, מה נחשב ליותר? הטרו טק הזה או הג'נסיס דואל מונו?

כמו כן גם מה המחיר של הטרו הזה

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...