Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני שואל כדי שלא יהיו בעיות אחר כך, בגלל חברה לא מוכרת או משהו כזה.

ומאיפה אני יכול לקנות באזור ראשון לציון?

תודה.

פורסם

אתה מודע לזה שזה בסך הכל סבון,איזה בעיות זה כבר יעשה :?.

כל סבון שמיועד לשטיפת רכב (אמריקן איגל למשל) יעשה את העבודה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תנסה גם בהום סנטר.

אני ראיתי שם ווקס של טרטל, אבל לא זכור לי לגבי סבון ( בכל זאת הייתי שם רק להצצה ).

אם אתה יכול תבדוק ותודיע גם לי :D ( כמו שאמרתי, בקפיצה האחרונה לשם לא ממש היה לי זמן לחפש, רק ראיתי את הווקס של טרטל שהיה בדיוק בפינה )

פורסם

הצעה שלי.

לחברת קארפלן יש סוכנות בת"א ומוצרי טיפוח מצויינים לרכב.

תיכנס לאתר שלהם ותבחר .יש להם לכל דבר כולל סבון מעולה.גם המחירים שם טובים.

לא מזמן רכשתי סבון+ג'ילדה +ווקס.

הם עושים גם משלוחה.

פורסם

אני קניתי את הסבון עם הוקס של חברת דופון המוכרת והאיכותית.

אני מרוצה.רכשתי באוטו דיפו בזמנו.בקבוק גדול ומרוכז עלה כ50 שקלים כמדומני.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

למעט העדפות אישיות אין הבדלים משמעותיים , בתנאי שמדובר על חברות המותג הנפוצות (Turtle Wax , Armor All , CarPlan , Formula 1 , The Treatment וכו') .

רוב השמפויים האלה גם מכילים כמות נמוכה של ווקס , וזה מומלץ מאוד לשימוש ממוצע (כך שאלא אם בדיוק רכשת לעצמך איזה ווקס מאוד יקר , אין סיבה להמנע משמפו המכיל ווקס) .

אם אתה מתכוון לשטוף את המכונית לעתים תכופות , כדאי לשקול לקנות את המיכל הגדול של ה-Turtle Wax (אפשר למצוא באוטו דיפו רעננה , לא בטוח לגבי שאר הסניפים) .

על הדרך , רק אם ממש מתחשק לך לעשות את זה נכון , תוכל לקנות כפפת "צמר סינטטי" (אלא אם אתה מוצא צמר אמיתי) במקום ספוג , שני דליים (אחד שיכיל רק מים כדי שבכל פעם שתרצה להרטיב את הכפפה מחדש עם מים ושמפו , קודם כל תשטוף את הכפפה מהלכלוך בתוך הדלי המכיל רק מים , ככה לא תעביר לכלוך לדלי המכיל מים ושמפו ותפחית את כמות השריטות שהשטיפה גורמת) ושאר האביזרים שמתחשק לך (ג'ילדה , מיקרופייבר וכו') .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני מכיר את The Treatment ואת פורמולה 1 - שנים מצויינים.

פורמולה 1 מתומחר יקר פי 2 בערך ללא שום הצדקה.

CARPLAN לא ניסיתי אבל יצרן מכובד מאוד ומתמחה בדברים האלו - כך שהמוצרים שלהם צריכים להות מצויינים.

כנ"ל AUTO GLYM.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ל-Carplan יש שמפו באריזה של 5L והמחיר הוא באיזור 120 ש"ח - ממליץ בחום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים , סבון כלים של פיירי ב9 ש"ח ל750 מ"ל , הבריק את האוטו כמו שהוא לא הבריק מעולם.

כבר 5 שנים ככה. וקס פעמיים בשנה.

פורסם

סבון כלים לא מומלץ לשטיפת כלי רכב בגלל סיבות של מלחים וכל מיני סיבות אחרות שכימאים יכולים להסביר.

אני משתשמש בסבון של דלקול. זול ועושה בדיוק אותה עבודה של סבונים אחרים יקרים בהרבה.

waks-sm.jpg

ומאיפה אני יכול לקנות באזור ראשון לציון?

בחצי חינם הגדול בראשל"צ יש מחלקת מוצרי רכב בקומה השנייה. יש שם כל מיני מוצרים, לרוב זולים יותר מהמחירים באוטו דיפו והום סנטר.

פורסם

ידידי , סבון זה סבון , לא משנה אם הוא של דלקול או של פיירי או של פלמוליב , אותו סבון בריח שונה. כל הסבונים עשויים מאותו דבר, יש כאלה עם יותר לחות , פחות לחות , יותר ופחות אחוזי חומר פעיל.

שמפו + וקס לרכב מעשיר את הכיס של החברה כמו תוספים לדלק למיניהם.

ב-30 שח אתה קונה קופסת וקס לרכב .

• תוכן חדש...