Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לביטוח חובה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפז'ו 306 שנת 99

רציתי לשאול איזה מחיר בערך זה מחיר טוב לקבל מסוכנות הביטוח

לגבי ביטוח חובה ביטוח מקיף וביטוח צד ג' כל אחד בנפרד..

אני נהג חדש בן 17 וחצי

תודה :-)

פורסם

בערך, כאילו, אל תתפוס אותי במילה

ביטוח חובה מ2000-2300 ש"ח

ביטוח צד ג' מ 900-1600 ש"ח

תלוי במאפייני נהג עיקרי/משני, תלוי בתביעות קודמות ועוד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בערך, כאילו, אל תתפוס אותי במילה

ביטוח חובה מ2000-2300 ש"ח

ביטוח צד ג' מ 900-1600 ש"ח

תלוי במאפייני נהג עיקרי/משני, תלוי בתביעות קודמות ועוד.

אתה מדבר על התוספת שצריך להוסיף על הביטוח של ההורים??

כי קיים כבר ביטוח אני רק רוצה להוסיף אותי

פורסם

את המחיר של התוספת תוכל לקבל רק איפה שעכשיו יש לכם ביטוח לכן את התשובה היחידה תקבל מהסוכן ביטוח שיש לכם כעת

לגבי חמחיר חובה/צד ג' אחרים , הרי אין טעם לשאול פה אלא רק לעשות סר שוק למקרה הספציפי שלכם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
את המחיר של התוספת תוכל לקבל רק איפה שעכשיו יש לכם ביטוח לכן את התשובה היחידה תקבל מהסוכן ביטוח שיש לכם כעת

לגבי חמחיר חובה/צד ג' אחרים , הרי אין טעם לשאול פה אלא רק לעשות סר שוק למקרה הספציפי שלכם.

את המחיר של התוספת אני יודע, אני שואל אותכם מהו מחיר הגיוני לתוספת לנתונים שרשמתי

או לנתונים קרובים, בבקשה אלה שיודעים כמה הם הוסיפו תכתבו

פורסם

אין פה ענין של מחיר הגיוני.

לגבי ביטוח רכוש. חברת הביטוח שלך יכולה לדרוש כמה שהיא רוצה. אם המחיר לא נראה לכם כי אצל השכן הדשא ירוק יותר, אתם יכולים לעזוב את חברת הביטוח ולעבור לשכן.

אלא מה - כשאתה מבטל פוליסה, אתה לא מקבל את מלוא הערך היחסי, אלא הרבה פחות, ואז יכול להיות שהחיסכון יתברר כהוצאה גדולה עוד יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...