Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למכירה AUDI GT COUPE

החלטתי למכור את הרכב. (מקווה שלא אתחרט כמו בפעם האחרונה שהתכוונתי למכור אותו ונשאר אצלי עוד חמש שנים...). הרכב די הוזנח, למען האמת בזמן האחרון. אמנם, הגיר שופץ, מערכת החשמל עברה ריענון, המזגן הוחלף, אבל דברים אחרים הופיעו ואין כבר מי שישקיע זמן ברכב. הרג'קטים העיקריים הם, כבל מכסה מנוע קרוע. (הוזמן חדש מאיביי), בית המראה הימנית שבורה, (הוזמנה מראה באיביי), השסתומים, או המזרקים, או ציפלונגים, או הווס מכסטה, מתקתקים פחד, החלונות חשמל עושים טובה שעולים/יורדים. לוח השעונים רופף עקב ברגים חסרים/שבורים, הדשבורד נסדק לאחרונה, מצבר חלש או סטרטר לפני שיפוץ גורמים לדפיקות לב כל פעם שמניעים את הרכב, (למרות שכל פעם מחדש הוא לא מאכזב ומניע). מין הסתם יש עוד דברים ששכחתי או שאני עדיין לא יודע אבל דבר אחד יש ואי אפשר לקחת מהאוטו הזה, יש לו כוח, בשפע, כל כך הרבה כוח שעם כל הרעש, התיקתוקים, הקירקושים, השריקות, הוא פשוט מנפח את החזה כל יציאה מרמזור או כל יציאה לעקיפה. פשוט אין לדבר הזה מתחרים. אז מי שרוצה רכב שצריך יישור קו, תיקון ושיחזור וליטוף, אבל נותן תמורה פי אלף, מוזמן להשאיר הודעה. (דרך אגב, למרות כל מה שאמרתי, הרכב משמש את הבן שלי בשוטף.) מה שכן, הטסט ייגמר בתחילת חודש הבא והביטוח בסוף החודש הזה ואין לי כוונה לחדש לא את זה ולא את זה.

בזמנו קניתי עוד שני רכבים זהים לחלקים ונשארו כל מיני שמונצס. אפילו חלון קידמי נוסף יש וברור שהקונה יקבל את הכל ללא תמורה.

מה שכן, ישנה אפשרות החלפה ברכב אספנות או אופנוע אספנות. אשמח לבחון כל הצעה. בזמנו רציתי עבור הרכב 20 אלף ש"ח. אמנם השקעתי בו לא מעט מאז, אבל יש לי מצב רוח טוב ואני מוכן לשמוע כל הצעה.

הקפצה - אתם יודעים מה, למרות כל מה שכתבתי, ידיים טובות, הבנה בסיסית ותקציב לא גדול במיוחד, יביאו לתוצאה מדהימה. אני מוכן להקשיב להצעות, שיגיעו מאנשים רציניים, שיעשו את המאמץ הלא גדול במיוחד ויגיעו לכפר סבא, לראות את הרכב. איך כתב ליאור ברוך? "הגיע הזמן לשחרר"...

IMG-20130921-WA0009.jpg

IMG-20130921-WA0017.jpg

IMG-20130921-WA0018.jpg

IMG-20130921-WA0013.jpg

IMG-20130921-WA0008.jpg

IMG-20130921-WA0003.jpg

IMG-20130921-WA0012.jpg

IMG-20130921-WA0014.jpg

ארז רונן

פורסם

גארלי 50 REKORD שנת 1980, 5 הילוכים.

יד שלישית רשום כאספנות ברישיון. צמיגים חדשים, בלמים חדשים, קרבורטור מוגדל חדש, בוכנה ורינגים חדשים. האופנוע מהיר מאד.

050-5413850

לא בשבת.

IMG_6070.jpg

IMG_6071.jpg

1965 MGB

פורסם

למכירה:

פזו 504 קופה שנת 1980

מנוע וי 6 / 2700 סמק גיר רגיל

לקראת סיום שיפוץ כללי

יש עוד מלא חלקים ספייר .

מחיר 35000 שח

.הרכב עומד סתאם ואין לי זמן לתעסק איתו.

עדיף שיהיה אצל מישהו שיוכל להנות ממנו .

פורסם
אולי מישהוא לא ראה? או אולי רוצה לראות שוב?

שלום .

למכירה רנו 12 1973.

בקישור המצורף יש הסבר אם תמונות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...7%95+12&page=3

מחיר מפתה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
סט של אונו 70SL למכירה.

1) אונו 70SL 1989 לבנה. יד שניה. נקנתה לפני חצי שנה מהיד הראשונה. אדם יקר בן 85 שהפסיק לנהוג. 62,000 ק"מ. צבע מקורי. כחדשה מבפנים. כל מתג ונורה פועלים. מבחוץ מעט שפשופים ומכות חניה. עברה ישור קו מקיף כולל 4 צמיגים, מצבר, טיימינג, רדיאטור חדש וטיפול מלא אצל הגאון מראשון, בני ל. אפילו המגבים חדשים! עברה טסט השבוע במכה ראשונה, ללא אף ריג'קט, כולל התפעלות של הטסטר. שתי בעיות - נדרש ניקוי קרבורטור. המזגן עובד ומקרר אבל מאבד גז. צריך למצוא הנזילה. מלבד זאת הכל עובד.

2) אונו 70SL 1988 כחולה. יד שלישית. 160,000 ק"מ. נסעה היטב עד לפני כארבע שנים ואז הועמדה בגלל רעשי בריחת קומפרסיה מאזור סעפת הפליטה. לא היה ברור אם מדובר בבעיה באטם סעפת פליטה או אטם ראש, ומאחר ולא היה בה צורך הועמדה. שלמה לגמרי אבל לא יפה כמו הלבנה. יכולה לשמש כתורמת איברים לעתיד או כפרוייקט שיפוץ בפני עצמה.

מוכר כי הלבנה מתמודדת מול שתי אלפות, ובחצי שנה מאז שנקנתה ונעשה ישור הקו נסעה פחות מ 500 ק"מ. מה שאומר שלמרות הקסם שלה, היא לרוב מפסידה...

7,000 ש"ח לשתיהן ביחד. מחיר הפסד ביחס להשקעה.

054-5329886 שי, אם לא זמין אז בבקשה לא הודעה קולית. סמס או ה"פ.

Upppp

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
בעקבות עבודה בחו"ל אני מוכר בכאב את הנסיכה הצרפתייה

למי שלא מכיר מדובר ברנו 16 הכי וותיקה בארץ שנת 69

אני רכשתי אותה מהבעלים הראשונים לאחר שהיתה סגורה בחניה במשך 18 שנים

לפני שנה עברה שיפוץ מקיף אצל האומן בני ל'. כל מערכת הבלמים,מערכת ההיגוי,מערכת הקירור, מערכת הדלק ועוד הוחלפו

כפי שהסברתי בפוסט המקורי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=438775[]

אני איש של איטלקיות אבל בחרתי לשפץ את הרנו בידיעה שנשארו קומץ של רנו 16 בארץ הקודש.בנוסף העובדה שכולן משנות ה70 ושלי שריד משנות ה60, ועוד יד ראשונה שמגיע לה להעלות שוב לכביש.

התאהבתי בנסיכה הזו. ברכות הנסיעה, במרחב הפנימי (המכונית הראשונה בעולם בתצורת הצב'ק) ובעובדה שהיא נוסעת בכביש המהיר ללא שום תחושת מוגבלות של רכב בן 45 שנה

לצערי אני נאלץ להיפרד מהנסיכה הצרפתית הזו. ואני מחפש עבורה בית חם ואוהב.

מחיר מבוקש: עודף מ20

דוד 0524-334-594 לא בשבת

מקפיץ

דוד כץ

פורסם

טרנספורטר - קמפר (פולקסווגן)

1973

מנוע 1600

רשום כאספנות. (קמפר ברשיון!) - זה לא ווסטפליה.

גג פיבר נפתח, עם סאן רוף באמצע.

דרוש שיפוץ כללי. (ללא גיר).

לקח לי הרבה שנים למצוא אותו ועוד קצת זמן להבין שהחלום הזה גדול עלי.

8)

0505221112

bus2.JPG

bus1.jpg

פורסם

למכירה,

פלימות' פיורי 1973 הרדטופ, דגם גראן סדאן BROUGHAM.

יבוא אישי שלי, 7 שנים בארץ.

מנוע 6.6 ליטר V8. מאובזרת מאד - הגה כח, מזגן, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, קרוז קונטרול ועוד.

מושקעת מאד, שמורה ומטופחת במצב חדש לאחר עבודה והשקעה מרובות.

חמי, 052-8757575.

IMG_1188.jpg

IMG_1178.jpg

IMG_1177.jpg

IMG_1182.jpg

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

למכירה אודי 80 1600 אוטומטית במצב טוב

6000 ש"ח לרציניים בלבד

0546120442 משה

תמונות איפון 058.jpg

תמונות איפון 056.jpg

תמונות איפון 039.jpg

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...