Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

אז היום הגעתי למפגש ליד הקניון בפעם הראשונה. הגעתי די מוקדם וגם נאלצתי לעזוב מוקדם, דבר שאני מקווה שלא יקרה כל פעם מחדש.

היה נחמד להכיר כמה מהחברים בפורום (הפנים שמאחורי השמות... :wink: ), אבל לא בגלל זה אני מעלה את ההודעה הזו.

אז נכון, כולנו מתלהבים מעודף של כמה (מאות) כ"ס, וזה לא נראה לנו ממש מיותר, וכולנו אוהבים לשמוע רעם עמוק של אגזוז מוגדל (כמובן free-flow והורדת ממיר וכו' וכו' מה שתרצו), אבל בין זה לבין כמה מהדברים שראיתי היום עובר לדעתי קו אדום עבה מאוד:

זה התחיל בפג'ו 205 forever שעשתה זריקות זנב במגרש בצד השני של הכביש. אם הבנאדם רוצה לשחוק לעצמו את הגלגלים ניחא (כל זריקה כזו העומס עבר לגלגל החיצוני, ככה שפנימי שנשאר בלי משקל עליו פירפר), אבל יאללה שלו, היו לא מעט אנשים מסביב, אז טמטום שלו ו(גם) טמטום שלהם, מה זה צריך להיות?! בקלות אנשים יכולים היו להיפגע שם.

עוד אחד שהדליק אותי היה ערס מטומטם בב.מ.וו שנסע הלוך וחזור על הכביש, כל פעם עם מוזיקה אחרת (פעם מזרחי ופעם טראנסים, לא החליט כנראה מה עושה יותר רושם), והוא אולי לא נסע 100 קמ"ש, אבל הוא בהחלט נסע יותר מדי מהר בשביל הכביש הזה, כשמסתובבים שם אנשים כל הזמן וחוצים את הכביש הלוך חזור.

ובסוף היה עוד אדיוט אחד בקורבט שפירפר בכוח עם הגלגלים האחוריים (אני מניח, שאולי בכל זאת, בקורבט לא ממש צריך להתאמץ בשביל זה :lol: ), וכמובן צמד מתבגרים שנוסעים להם הלוך חזור על ה-50 סמ"ק שלהם בדאווין (לא שאני נסע על משהו יותר טוב, אבל לי לפחות אין אשליה שאני נוסע על איזה CBR או R1...)

למה אני מעלה על הכתב משהו שנראה כמו תוצר של פולניה בת 70 שבדיוק יצאה במקרה עם הנכדים מהבאולינג ונתקלה בכל הפרחחים האלה? כי אולי בגלל שאני חדש שם אז אני שם לב לדברים שחלקכם כבר רגילים אליהם (ואולי לא כל-כך רגילים, אני לא ממש יודע).

אנשים לא תופשים שאנחנו לא חיים בסרט "מהיר ועצבני", ושהם לא וין דיזל (ת'אמת, לא ראיתי יותר מדי קרחים גבוהים ומכוערים שם :wink: ), ודווקא שם, למרבה האירוניה, זה ממש לא המקום לעשות שטויות עם רכבים, ומי שלא מסכים איתי (יש כאלה בכלל? :twisted: ), שיחשוב מה יקרה למפגשים היקרים שלו אם איזה ילדון בן חמש-עשרה שעמד קרוב מדי לאיזה B.ערס.W או איזה 205 עם צבע על הדש-בורד או סתם כל מכונית אחרת ייפגע שם בגלל השטויות שהנהג עשה (ראיתי שם דייהטסו שרייד שעם כל הפלסטיקה שהוסיפו עליה, נראתה ממש כמו השר של המכוניות (שר הזמרת, לא "שר הטבעות") :lol: - משופצת לאללה - לקח לי איזה 20 שניות של מבט מרוכז להבין מה אני רואה שם, אני פשוט לא מאמין מה הבנאדם עשה).

רוב האנשים (או לפחות הנורמלים) שאני ראיתי באו, החנו את הרכבים, יצאו, נעמדו ודיברו. היה נחמד, היה מצחיק, ואפילו היה מחכים. אבל למה חלק מהאנשים חושבים שזה בסדר לעשות שטויות כשמסביב יש כל-כך הרבה אנשים. מספיק שאיזה מישהו יאבד שליטה בכניסה לאחד החניונים או ייסע בשביל הגישה מהר מדי, ושזה ייגמר ברע.

גם אני לא מחובבי משטרת ישראל. אני חושב שהם משקיעים את עיקר המאמצים שלהם (99.99% זה עיקר, לא? :shock: ) איפה שקל, ולא איפה שצריך, אבל אל תתנו להם סיבה טובה (ומאוד מוצדקת, לדעתי) לעצור אתכם או את המפגשים בגלל שעושים שטויות עם הרכב. אני חושב שאפשר להנות מרכבים גם בלי לבדוק את הקצה של ההתנהגות (ולא, אני לא חושב שזה מחייב נהיגה במהירות חוקית כל הזמן!), ואל תתפלאו שבשביל המשטרה כל הנהגים במפגש הם אותו הדבר (אינטליגנציה לא ראיתי אצלם בכמויות עודפות)

זהו, הוצאתי קצת אגרסיות, אתם יכולים להסכים, או לא. אני אשמח לקרוא תגובות.

ודרך אגב, אם מישהו נעלב ממה שכתבתי אז אולי אני צריך להתנצל?

אז זהו שלא! אם מישהו נעלב ממה שכתבתי אז או שישנה את סגנון הנהיגה שלו, או שיילך להז****, כי זה אומר שהוא לא בסדר. אני מניח שיש אנשים שאולי נעלבו קצת, אז שלא ילכו לשום מקום, אלא רק יחשבו קצת לפני שהם עושים.

יש זמן ומקום לכל דבר, וזה לא חייב להיות דווקא עם 500 אנשים מסביב, לפחות בהנחה שאתם קונים אוטו, משפרים אותו (או שלא משפרים), מתקנים אותו (או שלא מתקנים :wink: ) ונוהגים בו כי זה כיף, ולא כי כל השאר מקנאים או חושבים שאתם כלים.

רוצים לעשות שטויות, תעשו את זה כשאין אנשים מסביב, ואולי עדיף, ותרו עליהן כבר עכשיו.

פורסם

חבל"ז,

הניסוח והכתיבה לדעתי ממעיטים קצת את גודל הטרוניות שיש לחברי הפורום נגד אותם מתלהבים.

החברים הוותיקים(ואנוכי בתוכם) ככל הנראה הגענו לגיל השאננות, אמנם נביע שאט נפש ממצבים כמו אלו שתארת, אך כל עוד זה פוגע ברכושנו או חו"ח בגופנו, אף אחד לא יצא חוצץ נגד התופעות המכוערות הללו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני גם שמעתי די הרבה על המפגש של יום שישי, חושב לבוא, אבל באמת קצת מפחיד אותי בגלל כל הערסים שבסביבה שממש מוציאים את שמם של חובבי הרכב לרעה והופכים את כל

מי שנוסע ברכב ספורטיבי לנהג מסוכן לכאורה - ויוצרים בעיות, גם בדרך שהרשויות מסתכלות עלינו - לדוגמא בחקיקה נגד ספורט מוטורי. אני מצטרף לקריאה שלך, בלי להיות במפגש (מקווה להגיע בעתיד) לשמור על שמינו ולא לגרום לנו להיתפס כ"פושעים".

למען ספורט מוטורי בישראל!!!!!(כמו פרסומת לשגרירים של רצון) - רגע בא לי רעיון :idea: אולי תכריזו בפורום על פרוייקט כמו של שגרירים של רצון אבל לגבי שמם של באי מועדון החמש?

אליכם המנהלים :roll:

פורסם
אני גם שמעתי די הרבה על המפגש של יום שישי, חושב לבוא, אבל באמת קצת מפחיד אותי בגלל כל הערסים שבסביבה שממש מוציאים את שמם של חובבי הרכב לרעה והופכים את כל

מי שנוסע ברכב ספורטיבי לנהג מסוכן לכאורה - ויוצרים בעיות, גם בדרך שהרשויות מסתכלות עלינו - לדוגמא בחקיקה נגד ספורט מוטורי. אני מצטרף לקריאה שלך, בלי להיות במפגש (מקווה להגיע בעתיד) לשמור על שמינו ולא לגרום לנו להיתפס כ"פושעים".

למען ספורט מוטורי בישראל!!!!!(כמו פרסומת לשגרירים של רצון) - רגע בא לי רעיון :idea: אולי תכריזו בפורום על פרוייקט כמו של שגרירים של רצון אבל לגבי שמם של באי מועדון החמש?

אליכם המנהלים :roll:

מותק, אתה קצת מבולבל.

יש הרבה מפגשים. זה שמדובר בו בשירשור זה מתקיים ליד האצטדיון בר"ג.

מפגש מועדון החמש כבר מזמן לא שם, וממילא איננו קשור אליו. לבאי מפגש מועדון החמש יש אולי תדמיות שונות בעיני הציבור, אבל "פושעים" זה לא אחד מהם....

נמרוד

פורסם

אני לא הייתי שם,אבל אם ראית בדרך כלל יושבת לה קבוצה קטנה של אנשים די מבוגרים בשקט,פשוט יושבים מדברים בינהם.הם אלו עם המכוניות המשופרות באמת,הידע וההערכה מצד אנשים כמוני.

כל החארות שבאים למפגשים,הולכים מכות, מפרפרים ובקיצור עושים עוואנטות מחרבנים לנו על כל מה שאנחנו מנסים לבנות.

צריך לטפל בשורש הנגוע הזה איכשהו ואז לנסות להפוך את כל המפגשים למשהו באמת תרבותי שאפשר להנות ממנו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

:mm_yeah:

מילים כדורבנות..... הערסים האלה זה מכה..

בגלל זה אני אף פעם לא הולך למפגשים האלה,

ביניינו, כל אחד מאיתנו מתפרע עם האוטו מדי פעם, אבל.... (לפחות אני מקווה שאתם כמוני) לא כאשר יש אנשים בסביבה, וטוב עושה המשטרה שמפגינה שם נוכחות. הבעייה שהיא נטפלת ברוב הפעמים לאנשים הלא נכונים. היא צריכה לתפוס את אלה שמתפרעים ולא את אלה שמשפרים. אבל אין מה לעשות, זה בעייה איתם, :screwy:

פורסם

החברים הוותיקים(ואנוכי בתוכם) ככל הנראה הגענו לגיל השאננות

עמית צודק- הוא אכן זקן ובא בימים מכדי להגיב. :lol:

אבל מעבר לזה-כל מילה בסלע.

מה שקורה שם סתם עגום ומוציא את כל החשק וההתלהבות שפעם היו לנו.אולי זה המיקום שמושך כל מיני ילדים אינפנטילים,אולי זה איזשהוא שוני בחתך האוכלוסיה שמגיע- לא ברור ...אבל בהחלט עגום.

אני לא כל כך יודע מה קרה שם בשנים האחרונות.בימי הדינוזאורים של כיכר טירן בהרצליה היו הרבה יותר מכוניות-כולן ,ללא יוצא מן הכלל, היו ספורטיביות.לא ראית אנשים עם האוטו של ההורים.ומי שבא עם דבר כזה,חנה בשקט בצד ,בא,הסתכל על המכוניות וגמרנו.

דווקא אלה שיש להם את הרכבים הכי עלובים ,מרגישים איזשהוא צורך אנתרופולוגי קדום להראות שהאוטו שלהם (או של ההורים שלא מבנינים למה ג'וניור שם על הבאלנו ספוילר מעץ וגמר לה את הצמיגים) יותר טוב.והדרך להראות את זה היא ליסוע 100 בכביש בין אנשים ולבצע חצי צלחת עלוב.

זה באמת דבילי ולא נחוץ.

גם היו פעם הרבה יותר מכוניות ממה שיש היום.

זו היתה ממש אטרקציה-מגרש שהכיל לפעמים מאות של מכוניות ספורט-כולן משופרות רצח וכולן עם מכסים פתוחים.

ומי שהיה לו מה להוכיח היה יוצא למרינה (ואביב תמיד היה מנצח) ולא עושה שטויות בין כל המכוניות- כי פעם החבר'ה גם היו הרבה יותר מגובשים-ואם מישהו היה משתולל בין המכוניות,הוא היה פשוט חוטף מכות....

גם אני היתי במפגש לפני שבועיים שלושה,בשביל הקטע.להגיד שהתאכזבתי זו לשון המעטה זהירה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר , כיכר טירן ומאות מכוניות לא מסתדר לי אבל אולי זה רק אני:)

אבל בכלליות אתמול מה שהכי הרגיז ודודו אתה כנראה לא נישארת עד מאוחר יותר כשבאה ניידת משטרה ונכנסה פנימה ואחד הגוניורים שתומר דיבר עליהם בדיוק חש צורך עז להפגין את גודל ה... שלו ביחס הפוך למח כניראה ... התחיל לעשות חצי צלחת תוך שהוא לא שם לב שהשוטר עומד פשוט מולו עם הניידת.

השוטר לצערי הרב מאד לא נתן לו במקום שלילה ולא כלום ( אני בטוח שאם הוא היה עם רכב ספוריטיבי ולא האסקורט של ההורים שלו ... ).

אחרי זה כשהתחילו להתעצבן עליו על זה שהוא עושה שטויות הוא אמר בחזרה " אבל המגרש היה ריק ולא סיכנתי אף אחד" ( רק כמעט נכנסת בניידת משטרה... )

:roll:

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פעם הכיכר לא היתה סלולה.לא היה שם כל החרא שיש שם היום.

אנחנו מדברים על בערך לפני 8-9 שנים.

לגבי זה שהוא עשה צלחת לפני פרצוף של שוטר ולא קיבל כלום...

זה פשוט מחפיר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

פעם הכיכר לא היתה סלולה.לא היה שם כל החרא שיש שם היום.

אנחנו מדברים על בערך לפני 8-9 שנים.

לגבי זה שהוא עשה צלחת לפני פרצוף של שוטר ולא קיבל כלום...

זה פשוט מחפיר.

תיקון קל, הכיכר תמיד היתה סלולה אבל בשנים האחרונות עשו לה רה-דקורציה כיאה למיקומה בהרצליה פיתוח.

אני בחיים לא אשכח איך פוסמן עבר יום אחד במקום עם המרצדס E קלאס המשופרת "קלות" כשאישתו והילדים מאחורה באוטו....הפירפור שהוא הביא שם לקול צרחות אישתו וצהלת הילדים לא יצא לי מהראש בחיים :lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באמת תעברו מקום אהייה לכם הכי טוב.

אבל במחשבה שנייה זה לא ישנה כי ממילא הערסים יגיעו לשם אחרי כמה מפגשים בשקט, ומיד תתחילו לשמוע את כל הרעש והצילצולים שלהם

אז צריכים לחשוב על פתרון אחר.

דורון.

פורסם
באמת תעברו מקום אהייה לכם הכי טוב.

אבל במחשבה שנייה זה לא ישנה כי ממילא הערסים יגיעו לשם אחרי כמה מפגשים בשקט, ומיד תתחילו לשמוע את כל הרעש והצילצולים שלהם

אז צריכים לחשוב על פתרון אחר.

דורון.

אז תעברו מקום שוב !!! אם בעיית המשתוללים כל כך מציקה, אני מאמין שמעבר פעם בחודשיים-שלוש יפתור את הבעיה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...