Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד שיוט ב MPV 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אם מישהו יכול לומר מידע או נסיון : האם 3100 סל"ד ל 100 קמ"ש זה ערך נורמלי לרכב שלי ?

ההרגשה היא שכאילו בכלל אין הילוך שיוט ושהמנוע מתאמץ קצת יותר מדי .

בהתחשב בזה שזה V6 (שלושה הילוכים בלבד בשנתונים ישנים ),טשזה רכב ישן וכו , האם זה נורמלי ?

תודה רבה

פורסם

ב-MPV משנתון שלך יש 4 הילוכים בגיר אוטומטי. כמה העברות עושה גיר? 2 העברות (3 הילוכים) או 3 העברות (4 הילוכים). אני חושב ש-3100סל"ד ל-100קמ"ש לא הגיוני למנוע V6 בעל קרוב ל-200 סוסים. פנה למוסך שיאבחנו את הבעייה שיש לך בגיר. איך רכב התנהג בעבר? האם לאחרונה אתה חש בצריכת דלק מוגברת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נדמה לי שיש רק שתי העברות,אבל אני צריך לבדוק את זה.

מה,יכול להיות שבעייה בגיר תבוא לידי ביטוי רק בחיסרון של הילוך שיוט, וחוץ מזה, הכל בסדר ??

לגבי צריכת הדלק : הרכב אצלי חצי שנה, וצורך 1:6 בממוצע כללי. הבעלים הקודמים דיווח על צריכה דומה.

פורסם
יכול להיות שבעייה בגיר תבוא לידי ביטוי רק בחיסרון של הילוך שיוט, וחוץ מזה, הכל בסדר ??

בהחלט. אני מניח שבעייה יכולה להיות במוח גיר. גש למכון גירים אוטומטיים לבדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...