Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא , לא נכון , מלחמת מגן נגד רוצחים מתועבים ,היורים לתוך מרכזי אוכלוסיה אזרחית היא אחת .

שאר הדברים הן מהות הדמוקרטיה בכל מדינה נאורה .

הענקת זכות לבית משפט , מחוקקת ע"י כנסת ישראל , וזכותה לשנות זאת

טוב או רע , שאלה של השקפה .

שמחה על כי הם חוטפים , לא יפה , אבל בראיה כוללת , הם בחרו את החמאס להנהיג אותם .

וליד ( אם לא בפנים :idea:) הבתים בעזה הועמדו המשגרים הפוגעים באוכלוסיה אזרחית בישראל - כן יש מן השמחה

כי בור שחפרתה , נפלתה בו אתה -

אתה זוכר את המשפט - אבות אכלו בוסר , שיניי בנים תכהנה :?:

אין אנו שמחים על הילדים והאזרחים הנפגעים בעזה , אבל זה מחיר ההגנה על ילדינו ואזרחינו .

ואם יש לכם פתרון למלחמה נקיה , אני מוכן תמיד ללמוד .

לא צריך להקיש מכיבוש או מלחמה על התנהגות פרטית , כל אדם הוא עולם ומלואו , טעה - יוענש .

אבל שוב - פאשיזם , קולוניזם , גרמניזם - די אתה משגע לי את המילון , לא הכל הוא יודע :lol:

יש לך ראיית עולם נהדרת , החל בקטן בסביבתך , ואז עניי עירך , ואח"כ עוולות העולם .

אני , יש לי ראש יותר קטן ( נצנץ, מכיר ) מבקש קצת שקט , אבל גם מוכן לקטום את היד המנסה לפגוע בי

וכמובן את הראש אשר אישר ליד הזו לפגוע בי .

אין זה פוסל כי ישראל היא מדינה דמוקרטית , כשם שבשאר המדינות אשר כתבתי בדוגמה למעלה, עדיין טוב לחיות .( למעט .. )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם לא נסתכל על עצמנו בראי, נהפוך למדינה טוטליטרית- גזענית, כזו שאני לא מוכן לחיות בה.

לאן תלך לחיות?

שמר, בוא לספרד, יש כוסיות! 8)

(אני מרשה לעצמי להתבדח לאור מה שנראה כסיום המבצע. אם אני אהיה רציני ואכתוב כאן את דעותיי בנושא, הדיון הזה ימשך עוד כמה ימים טובים.)

פורסם
היא לא לבד, ראינו גם כאלה כאן בשרשור הזה.

חלק גדול יותר ויותר בעם הפך ל-לא יותר טוב מהחמאס. זלזול בחיי אדם, רק כי הם לא שייכים ל"קבוצה" שלנו, זלזול בזכויות וברצון של אנשים מקבוצה אחרת לחיות באופן שווה לאחרים. גועל נפש מה שנהיה ממדינת ישראל.

ביטול בתי המשפט, פגיעה בחירות האדם, פגיעה זכויות הפרט, פגיעה בכל מי שלא מיישר קו עם העמדות של המצווחים על היותם "המחנה הלאומי". רק חסר שישירו ברחובות:

Israel, Israel , Uber alles.

אף אחד לא טוען שצריך לעמוד ולחטוף מכות, רובם המוחלט של האנשים, כולל מצביעי מרצ וכו' - מצדיקים את היציאה למלחמה.

הבעייה היא שה"מבצע" הזה הפך מפעולה צבאית נגד איום הטילים על המדינה, למסע נקמה בפלסטינים בעזה על שהעזו לבחור בחמאס. אין כאן שום פתרון או תשובה אסטרטגית לאיום. רק רצון מטומטם לנקום ולא משנה אם זה לנקום במחבל שמגיע לו מוות בייסורים, או בזקנה חסרת ישע, או אפילו רופא שמכיר ותומך במדינת ישראל (ובנותיו היו פעילות במחנה השלום).

העיקר שזיינו להם את הצורה. על הדרך זיינו גם לעצמנו את הצורה.

שמר עשית את רוב העם פה מפלצות, וזה לא ככה.כמו שיש אצלם גזענות גם יש אצלנו.וכל ערבי בתוך ליבו היה מעדיף שלא ניהיה כאן ,כמו שכל יהודי היה מעדיף שהם לא יהו כאן.אף פעם לא היה ולא יהיה פה דו קיום הכל אינטרסים כלכליים .

רוב העם רצו שקט ושלום והיו מוכנים לתת שטחים, הבעיה זה שיש לך מהצד השני של הגבול עם שרובו חי באלף לילה ולילה שרק מעניין אותו זה שטחים ולזרוק את היהודים מפה.

וההוכחה הכי טובה לכך ולא יעזור לך שום התחכמות זה שרוב העם שלהם בחר בחמאס בבחירות לפרלמנט.

ולכן רוב העם היושב בציון ניהיה ימני,מבחן התוצאה!

ורוב האנשים בישראל ממש לא רוצים להרוג להם אנשים חפים מפשע, אבל במלחמה כמו במלחמה אנשים חפים מפשע נהרגים. ויצא מצב שאין ברירה,זה להיות או לחדול(מה תעשה עוד "הודנה"?:roll:), שזה או התושבים שלהם יפגעו או שלנו.

אז אני אומר בלב שלהם שאני מעדיף שהתושבים שלהם יפגעו.כן,אני אמיתי.

מרץ גם היו בעד המצבע,נכון , אבל ההבדל הוא שהם רצו שנצא משם אחרי יומיים .למה? כדי לתת להם אולטימטום על הפסקת אש, וגם כי כבר השגנו את ההרתעה.

איזה הרתעה ,איזה הפסקת אש?. יושב לך פאקינג אירגון טרור בחצר האחורית ומשגע לך רבע מדינה. אתה צריך פשוט להכנס לשם ולעשות להם חראקירי.

למישהו באמת נראה שהמצבע השיג את היעדים שלו?

למישהו נראה שהחמאס לא יתחמש מחדש?

ואם אתה טוען שאי אפשר לחסל את החמאס סופית, אז לפי דעתי אפשר לסגור את המדינה מחר , כי זה סימן שאנחנו לא יכולים להגן על עצמנו.

שתבין, אני בעד שתי מדינות לשתי עמים אני בעד למסור להם שטחים שטחים באזור ואדי ערה (כמו הרעיון של ליברמן) ,וגם את מזרח ירושלים (לא רוצה את הגייס חמישי האלה אצלי !!)וגם באזור יהודה ושומרון אני בעד לחזק את המתונים (אבו מאזן ושות')

אבל את מי שתוקף אותך אתה צריך להשמיד אותו,לא יעזור.

ואת השמאל למה אנשים לא אוהבים?

יש דברים שאני מבין ויש דברים שאני לא מבין. מה שבטוח זה שהשמאל מחליש בתת מודע את העם וההתרפוסת שלו בפני האויבים רק מחזקת אותם.

חביבי יש לך פה מדינה עם מצב בעייתי גם בבטחון פנים וגם חוץ ואתה צריך פה אנשים עם ביצים שיחזיקו את העסק. עם אנשים חלשים יהו המנהיגים פה אז העסק יקרוס.

יוגב

נ.ב: ודירר באלק!

אל תגיד שאני פאשיט או גזען . אני גר ליד כפר ערבי,אני מטפל באוטו אצל ערבים, יש לי חברים ערבים, אני לומד עם חברים ערבים ועושה איתם ביחד שעורי בית.

ויש אצלם חברה ממש נחמדים , אבל בתוך לבו של כל אחד מהם ברור שהם היו מעדיפים שלא תיהיה פה.

פורסם
היא לא לבד, ראינו גם כאלה כאן בשרשור הזה.

חלק גדול יותר ויותר בעם הפך ל-לא יותר טוב מהחמאס. זלזול בחיי אדם, רק כי הם לא שייכים ל"קבוצה" שלנו, זלזול בזכויות וברצון של אנשים מקבוצה אחרת לחיות באופן שווה לאחרים. גועל נפש מה שנהיה ממדינת ישראל.

ביטול בתי המשפט, פגיעה בחירות האדם, פגיעה זכויות הפרט, פגיעה בכל מי שלא מיישר קו עם העמדות של המצווחים על היותם "המחנה הלאומי". רק חסר שישירו ברחובות:

Israel, Israel , Uber alles.

אף אחד לא טוען שצריך לעמוד ולחטוף מכות, רובם המוחלט של האנשים, כולל מצביעי מרצ וכו' - מצדיקים את היציאה למלחמה.

הבעייה היא שה"מבצע" הזה הפך מפעולה צבאית נגד איום הטילים על המדינה, למסע נקמה בפלסטינים בעזה על שהעזו לבחור בחמאס. אין כאן שום פתרון או תשובה אסטרטגית לאיום. רק רצון מטומטם לנקום ולא משנה אם זה לנקום במחבל שמגיע לו מוות בייסורים, או בזקנה חסרת ישע, או אפילו רופא שמכיר ותומך במדינת ישראל (ובנותיו היו פעילות במחנה השלום).

שמר, אני מסכים עם רוב דבריך אבל אתה נופל קורבן לתקשורת.

נכון שאותה בהמה היתה שם והיו את אלה שעמדו שם ותמכו או שבחרו לא להגיב (תמיכה שבשתיקה לא פחות גרועה) אבל יש לא מעט אחרים (ואני בתוכם) שבאים לבקר את אותו רופא ובודקים אם ניתן לסייע במשהו לאדם שלא רק שחרב עליו עולמו (רק לפני 4 חודשים הוא התאלמן ועכשיו נחתה עליו המכה הקשה מכל) אלא הוא נמצא בלב סביבה עויינת וזרה בכרמה כזו שאם ייצא מבית החולים רוב הסיכויים שהשוטר הראשון שיראה אותו יפוצץ אותו במכות ויעצור אותו.

אני גם לא חושב שצה"ל יצא למסע נקמה אלא לפעולת הרתעה וככזו היא חייבת להיות אלימה. לא יצאנו לניתוח כירורגי כדי לתפוס את החוליות המשגרות אלא להבהיר לכל מי שחושב להתעסק איתנו שכדאי לו לחשוב פעם נוספת.

סיפור מעניין מאוד - הרופא המהולל איפשר לצלף של חמאס לירות מגג ביתו, אז שלא יתפלא שמזיינים אותו עם טיל.

שלומי אלדר מחדשות ערוץ 10 צריך להילקח מאחורי סורג ובריח , מי הוא בכלל שישתלט כך על השידור עם ידיעה לא מאומתת. (שיקח איתו גם את רביב דרוקר , עופר שלח ואושרת קוטלר המגה-שמאלנים)

אייל, הוא גר בבית משותף בן 5 קומות ולא בבית פרטי. אם ירו מהגג אז תוריד את מי שיורה או אפילו את הגג אבל למה לתוך דירת מגורים שברור שלא שם נמצאים היורים (כי אם כן אז איפה הם?).

כל זמן שצהל לא מכחיש שירה אז מה לא מאומת בידיעה? למיטב ידיעתי לחמאס ולאף ארגון אחר ברצועה פרט לצה"ל אין טנקים.

תגובות של אנשים כמוך הן המסוכנות ביותר לקיומה של מדינת ישראל כמדינה חופשית וכל זמן שאנשים כמוך לא יפנימו שמותר לחשוב אחרת מכם לא תהיה תקווה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן שמר, זיינו להם את הצורה וטוב שכך.

תורת המשחקים קובעת שחברה שיבטית נטולת תחושת נקם כלפי פגיעה במי מהפרטים שלה - לא תשרוד לאורך זמן.

כלומר האבולוציה השאירה בחיים חברות נוקמות ומחקה חברות לא נוקמות (תן את הלחי השנייה).

החברות והפרטים ששרדו את האבולוציה הם כאלה שהנקמה הוא ערך שטבוע בהם.

לא מאמין לי? קרא את ספרו של יגאל אלון שבו הוא מתאר את החשש העצום מנקמת הדם של הערבים.

טוב שהערבים יחששו מנקמת הדם של היהודים, ה"מידה הטובה" (מקיאוולי - הנסיך) שהופגנה במבצע בעזה תחסוך הרבה דם בעתיד- לשני הצדדים.

פורסם

ראשית, לנושא הרופא , מתחקיר אשר נעשה ומניתוח רסיסים אשר נלקחו מגופות ההרוגות מסתבר שמדובר בסבירות גבוהה בטילי קאסם אשר נורו על הבית, אבל היי למה לדייק בעובדות.

טוב לראות שאת המוסר והרחמים מפנה שמר לפלסטינים המסכנים אשר במשך 8 שנים ירו על תושבי הדרום ללא הפסקה , יתרה מזו אותם אזרחים פלסטינים בחרו בחמאס כהנהגה הנבחרת שלהם את החמאס אשר עד היום אינו מכיר בקיומה של ישראל, ומודיע קבל עם ועידה שהוא יעשה הכל כדי להעביר את הישות הזרה הזו מהאיזור.

אז אני כיוון שרצון החיים חשוב לי , אני נדרש מדי פעם להתגונן, והמבצע הזה הוא הגנתי בבסיסו, הגנה על ישובי הדרום אשר 8 שנים סבלו מירי בלתי פוסק .

נראה לך לא מידתי ?

גם לי זה נראה לא מידתי, אבל מה לעשות זו השפה היחידה שהאויב שלך מבין, וזה הודגם במלחמות אשר היו באיזור, מלחמת 10 השנים בין איראן לעירק ובה נהרגו 10 מליון איש , ספטמבר השחור, ועוד עשרות דוגמאות אחרות, שוויץ זה לא פה.

יתרה מזו, מדינות אירופה הצבועות והמתחסדות , טוב יעשו אם יפשפשו במעשיהם בעבר ,ויבחנו את צורת ההתנהגות שלהם ויראו שמעשיה של ישראל מחוירים מול מעשיהם של אילו.

אז יחדלו אומות העולם מהטפת המוסר הזו ויתפנו בטיפול בבעיות האמיתיות של העולם, אשר ישב בשקט כאשר מיליוני רואנדים נטבחטו , ומאות אלפי מאוריטנים החזירו את נשמתם לבורא.

ולproxima , מציע לך לפתוח את הראש לאתרים אחרים מלבד קדמה , השמש והאמת לא זורחת שם למרות מה שאתה חושב..

העובדה היא שישראל הציעה לפלסטינים 95% מהשטח והושבה ריקם, הפלסטינים רוצים דבר אחד, את כל השטח ללא ישראל, הגיע הזמן להתעורר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דווקא לי זכור שתושבי עזה מחלקים סוכריות אחרי פיגועים אצלנו ו9/11.

אנחנו מצד שני לא שמחים על דם ילדים, אבל כן שמחים שהמדינה קיבלה קצת שכל להיכנס בטרוריסטים כמו כל המדינות בלי לחשבן לשמאל ההזוי שהגביל אותנו.

מה האישה סה"כ אמרה, למה כינסו לו מסיבת עיתונאים באמצע המלחמה שעוד החיילים בשטח ואפילו לא חקרו את העניין, וזה נכון מסיבת העיתונאים היתה מיותרת למרות הכאב של הרופא.

שמר אחרי שקראתי את התגובות שלך בשירשור הישן שהעלו פה, כל הודעה שלך בנושא היא בגדר הזויה ויש לקחת אותה בערבון מוגבל.

וPROXIMA אתה בכלל אבדת במדבר השוטטות האינסופי של השמאל ההזוי, לא נורא תמשיך להיאחז באתרי אינטרנט עם מצגות קיקיוניות, זה מה שנשאר לשמאל ההזוי.

פורסם
שלומי אלדר מחדשות ערוץ 10 צריך להילקח מאחורי סורג ובריח , מי הוא בכלל שישתלט כך על השידור עם ידיעה לא מאומתת. (שיקח איתו גם את רביב דרוקר , עופר שלח ואושרת קוטלר המגה-שמאלנים)

אייל, איציק901 ו CX25GTI צריכים להילקח מאחורי סורג ובריח, מי הם בכלל שישתלטו על הדיון בפורום עם ידיעות לא מאומתות ועם הדעות הסופר-ימניות שלהם.

נשמע מוכר? זה אתה!

פחות נעים כשאתה הצד הנפגע ולא המתלהם? אני בטוח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אייל, איציק901 ו CX25GTI צריכים להילקח מאחורי סורג ובריח, מי הם בכלל שישתלטו על הדיון בפורום עם ידיעות לא מאומתות ועם הדעות הסופר-ימניות שלהם.

נשמע מוכר? זה אתה!

פחות נעים כשאתה הצד הנפגע ולא המתלהם? אני בטוח!

אתה לא פחות מדמגוג קטן, אשר מתמחה בהכללות.

אני לא אמרתי מעולם שיש להכניס אדם מאחורי סורג ובריח על דעותיו, אבל לך כרגיל אין שום בעיה להכליל ולשייך את כולם לימין הקיצוני.

אני לא משתלט על דבר אלא מביע את דעתי, בניגוד לך שמתמחה בתיוג של אנשים ובצדקנות בלתי נגמרת , מציע לך להיכנס לפרופורציות ולהגיב לגופו של מגיב , ולהפסיק להכליל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ואם החמאס יכריז שהוא מעוניין בשלום עם ישראל, מתחייב להפסיק את פעולות האיבה (ואפילו את ההסתה), ובתמורה מבקש שהמעברים יהיו פתוחים (כולל דרך האוויר והים) בלי ביקורת ישראלית, וכל פעולה ישראלית (כמו למשל כניסה של חיילים בשביל לפוצץ מנהרה, או כניסה של חי"א, או שיוט של ספינות מול חופי עזה) תזכה לתגובה הולמת מצידם - מוסכם עליכם?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני לא אמרתי מעולם שיש להכניס אדם מאחורי סורג ובריח על דעותיו, אבל לך כרגיל אין שום בעיה להכליל ולשייך את כולם לימין הקיצוני.

אני באמת מעומק ליבי מתנצל על ההכללה, אתה לא זה שקרא לסורג ובריח, אתה זה עם ה D9 וההשמדת עם.:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לך הגיוני להתפרץ לשידור עם ידיעה לא מאומתת? גם אם זה נכון - תאמת, תברר , ואז תעלה בצורה מסודרת לשידור.

ואם הידיעה היתה על כך שחמאס הוציאו להורג 50 אזרחים פלסתינאים ? עדיין היית רוצה שישדרו את זה?

לצערי אתה נמצא במצב של עיוורון מוחלט.

אולי תספר לנו מה אתה מציע לעשות חוץ מלהיות רופסים ולתת לאוייבינו כל דבר שהם חפצים בו?

מבחינתי מטרות המבצע הושגו : קדימה וברק יירדו מהשילטון. בנוגע לכוחו של צה"ל לא הייתי צריך הוכחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ואם החמאס יכריז שהוא מעוניין בשלום עם ישראל, מתחייב להפסיק את פעולות האיבה (ואפילו את ההסתה), ובתמורה מבקש שהמעברים יהיו פתוחים (כולל דרך האוויר והים) בלי ביקורת ישראלית, וכל פעולה ישראלית (כמו למשל כניסה של חיילים בשביל לפוצץ מנהרה, או כניסה של חי"א, או שיוט של ספינות מול חופי עזה) תזכה לתגובה הולמת מצידם - מוסכם עליכם?

כן בטח זה מוסכם :screwy: . בדיוק כמו שאין לך עבודה , אין לך שקל ,נגש לבנק ומקבל הלוואה של מאלןת'לפים שקלים ללא ערבויות .

הראה שאתה נורמאלי , משקיע בעם שלך , לא פוגע בשכנים , והמעברים הפתוחים משמשים לטוב ולא להכנסת פיגועים לישראל

או מצחיק ודפוק יותר - המעברים עצמם משמשים כמטרה לפיגוע - הם חותכים לעצמם את צינור החמצן .:brickwall:

ואז בוכים חתכו לי שתו לי .

נגמרו הימים והלילות .:idea: - סיפורי אלף לילה ויללה.

רוצה הלואה , לך לעבוד , תייצר אמינות , ובסוף תקבל מעברים עם תאורה אולטרה + מדבקות

תאמין לי , את כל הדרישות שלך נמלא - תרצה מועדון לאוהדים במקום זה שנשרף - גם תקבל .

ועכשיו למקרה פרטי - כי הרי דין פרוטה כדין מאה .

Arilou + אתה מוכן לחתום לי על ערבות , בא לי BMW . למה - בא לי .

אין לי תקציב קונה בהלואה , אין לי ערבויות - אתה חותם :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הם עושים מה שאירן אומרת, לא מעניין אותם הפלסטינים, ואירן לא תעשה שום הסכם עם ישראל.

הם רצחו את משקיפי המעברים של אבו מאזן ותקפו את המעברים עצמם, למי ששכח לרגע למה המעברים סגורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...