Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מספר בעיות שאיני יודע עם כמה הן קירטיות:

 

1. חום המנוע יורד ל 60 בנסיעה קצובה במהירות גבוהה. (בעייה?)

2. משאבת הגה הכוח לא עובד אחרי שהוחלפה חגורה ע"י מכונאי (טוען: שזה לא קשור לחגורה, הקץ שלה הגיע!)

3. נזילה מהרדיאטור אחרי החלפת יוניט ותרמוסטט.

4. טורים גבוהה אחרי נסיעה ארוכה.

 

חוות דעתכם ומה ניתן לעשות?

 

 

תודה מראש

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

1. האם בעיית ההתקררות היתה גם לפני החלפת הטרמוסטט? יתכן והוא תקוע במצב פתוח.

3. האם החליפו אטמים וסגרו בצורה נכונה לאחר ההחלפה?

פורסם

שלום רב!

אכן יש חשד שהתרמוסטט החדש במצב פתוח, במקרה כזה, הצוק האוטומטי, נשאר סגור, ולא מתנטרל, ומכאן הסיבה לסלד גבוה, גם במנוע חם.

יתכן והתרמוסטט הורכב בצורה לא נכונה.

מכיוון שהמשפט הנדוש" אין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים", יש ליחס אותה גם למקרה שלך, בנוגע לרצועת ההגה כח, וגם בנוגע לתרמוסטט, האם תופעת הטמפרטורה הקרה והסלד הגבוה, היתה קיימת גם לפני החלפת התרמוסטט, ומדוע בכלל החלפת אותו?

המתן למוסך רון, בקשר למשאבת הגה הכח, והתרמוסטט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...