Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש אנשים שמתדלקים 98 במחיר של 95 בעזרת איזה שהוא כרטיס תדלוק? :roll:

איך אני עושה את זה לעצמי? והאם אפשר לתדלק בפז בשיטה הזאת??

תודה רבה לכל העוזרים!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא תתדלק מים בטעות בגלל השטויות האלה.

לא חסרים תחנות דלק שמוכרות במחירי רצפה ובסוף מתגלה שזה בנזין מדולל עם שאר מזיקים!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

בעבר המבצע הזה היה קיים בתחנות פז.

הית מקבל כרטיס תדלוק (פזומט) ומקבל הנחה גדולה מאוד עבור דלק 98.

מכיוון שאינני עובדת כרגע בתחנה אינני יכולה לאשר לך האם המבצע הזה קיים גם היום.

ניתן ליצור קשר נציגים מקשרי לקוחות, ולקבל תשובות לנושא זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אורן, שהיה לי את הצרפתייה הגודשת שלי ביררתי את העניין ובסוף ירדתי ממנו עקב המכירה.

פשוט צריך לדבר עם הבעלים של התחנה שמנפיק לך כרטיס דלקן 98 בהנחה משמעותית.

אני בררתי בסונול. סומך עליהם קצת יותר.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

עד כמה שידוע לי פזומט מקנה לך הנחה בשיעור של 90 אג' לליטר על 98.

דמי מנוי חודשיים 10 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל צריך פזומט. לא יודע אם נותנים פזומט לרכב פרטי.

אח"כ אתה הולך למנהל תחנת הפז שבא אתה מתדלק בד"כ והוא עושה לך הנחה על 98, פעם הציעו לי משהו כמו 60 או 80 אגורות לליטר (הנחה). ההנחה תקפה לתחנה מסוימת. משהו כזה, אל תתפוס אותי במילה. זה בטח גם משתנה בין תחנה לתחנה.

המצבע שהוא הציע לי היה לחצי שנה. אח"כ הוא מנסה לעשות לך עוד הנחה חדשה.

הכי טוב שתחכה לטלפון מהם, כדיי שהדברים לא יהיו מעורפלים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

היה את המבצע בזמנו לפז.

היום הם משתדלים לא לעשות את זה ללקוח פרטי.

בכל מקרה,זה לא בדיוק משתלם. כי היום יש הנחות ל98 בכל התחנות.

אני מחזיק את הכרטיס הזה ,רק בגלל שזה נוח לי לרכז את כל ההוצעות של דלק בחשבון נפרד.

Omnia mea mecum porto

פורסם

יש כרטיסים כאלו כמעט בכל חברות דלק.

בפז תמורת תשלום חודשים קבוע מקבלים הנחה של 90 אג' (או 95 - אני לא זוכר בדיוק) ואחרי שישה חודשים זה יורד להנחה של 50 אג'.

אני מתדלק בתחנת אלון בפ"ת שם נותנים הנחה קבועה של 90 אג ללא שום כרטיס.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אה, שכחתי - ברוב החברות ממש לא ששים לתת כרטיסים אלו ללקוחות פרטיים רגילים ומספרים

פורסם

אה, שכחתי - ברוב החברות ממש לא ששים לתת כרטיסים אלו ללקוחות פרטיים רגילים ומספרים הרבה סיפורים כדי להוריד אותך מזה.......

פורסם

כשעברתי (לא מזמן) לתדלק ב-98 גם חיפשתי את כל הכרטיסי תדלוק האלה (ב"דלק" בעיקר - בעקבות קריאה בפורום שיש כאלה שמתדלקים 98 במחיר של 95), ועד היום לא חזרו אליי.

מה שכן, כמעט ושכחתי שיש לי כבר כמה שנים את הספידומט (כרטיס תדלוק של דור-אלון).

טלפון קטן למוקד שירות לקוחות - ויש לי הנחה של 90 אג' לליטר בתדלוק 98 בכל תחנה, כל הזמן (ללא הגבלת X חודשים) ובלי דמי שימוש/מנוי חודשיים.

לא פחות חשוב - אני ממשיך לתדלק בתחנה הקבועה כבר שנים שאני סומך עליה ויודע שהיא איכותית, ובכלל - אני מעדיף את דור-אלון על השאר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
כשעברתי (לא מזמן) לתדלק ב-98 גם חיפשתי את כל הכרטיסי תדלוק האלה (ב"דלק" בעיקר - בעקבות קריאה בפורום שיש כאלה שמתדלקים 98 במחיר של 95), ועד היום לא חזרו אליי.

מה שכן, כמעט ושכחתי שיש לי כבר כמה שנים את הספידומט (כרטיס תדלוק של דור-אלון).

טלפון קטן למוקד שירות לקוחות - ויש לי הנחה של 90 אג' לליטר בתדלוק 98 בכל תחנה, כל הזמן (ללא הגבלת X חודשים) ובלי דמי שימוש/מנוי חודשיים.

לא פחות חשוב - אני ממשיך לתדלק בתחנה הקבועה כבר שנים שאני סומך עליה ויודע שהיא איכותית, ובכלל - אני מעדיף את דור-אלון על השאר.

בו תשמע משהו מצחיק -

נזכרתי השבוע שיש לי כרטיס של "טן" (TEN 10), והלכתי לתחנה לראות מה ההנחה שמגיעה לי.

וההנחה כל כך גדולה שבחיים לא אצא משם ! :

אגורה אחת.

ולא, אני לא משקר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...