Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בהכרח. גם תלויי מי אתה.

יכול ליהיות שהאלכוהול יגרום לך לוותר על האתגר.

לעניין, כן! אלכוהול ברוב הפעמים מתמזג לך טוב עם האווירה.

אבל יש יציאות ויש יציאות.

קורה שאתה יוצא עם חברים בשביל לדפוק שוטים על הבאר. או שאתה במצברוח לאיזה בירה או כוח וויסקי בשביל ה"דרך אגב" וזה משתלב לך באווירה פיקס.

אני אוהב לשתות. קורה גם לא פעם שאני מוצא את עצמי בסלון בערב קיצי נעים מול הטלויזיה עם בירה או כוס וויסקי.

להשתכר? שהראש מסתובב? קורה לי לעיתים ממש רחוקות. (ממש רחוקות = חודש וחצי - חודשיים.)

GS300.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על התשובות.

ואם רוצים להתחיל עם בחורה, משקה אלכוהולי ייגרום לך לנטרל את ה"פחד" להתחיל איתה?

אכן (אני מגיב לפחות בשם עצמי).

אני ביום יום אדם דיי "ביישן", אני לא מתחיל עם בחורות סתם.

אבל כשאתה יוצא למסיבה/פאב ואתה שותה קצת, הרבה יותר נוח וסבבה לדבר עם בחורה, זה זורם יותר טוב ויותר חלק (תלוי בכמות השתייה, אם אתה שותה יותר מידי כנראה שזה ילך פחות חלק)

על כל מקרה,

תנסה. זה לא סמים שאתה תתמכר (בטח ובטח לא מפעם אחת).

רק שתדע,

אם אתה אדם אסרטיבי ויוזם וזורם ביום יום, אז כנראה האלכוהול לא יעזור יותר מדי.

ויש עוד אפקט לאלכוהול,

אם אתה שיכור, בנות שלא היית מסתכל עליהן ביום יום כנראה יהיו איתך בשירותים במשך הערב :roll:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

**שים לב, אם אתה שיכור או סתם שתית משקה אלכוהולי חריף - אל תדבר עם בחורות אלא אם גם הן שותות.**

כמו להתחיל עם מישהי לא מעשנת עם סיגריה ביד. הניחוחות המלבלבים לא בדיוק מושכים בחורות.

GS300.

פורסם

דווקא קרו לי מצבים בתקופות שעישנתי שיצאתי עם לא מעשנים שלא ממש הייתה להם בעיה עם זה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

את צריכה להבין משהו.

אנחנו לא מפריעות להם, הם מפריעים לנו.

אנחנו לא רוצים שהם יכנסו אלינו לשרותים ויתחילו איתנו, לנו זה מפריע שהם מגרבצים, ולנו, מפריע כמעט כל מה שלא בא לנו טוב בהם.

לעומת זאת, להם לא אכפת שנכנס אליהם לשרותים ונתחיל איתם, להם לא אכפת שנשחק עם החזיה כל היום ואם את כוסית, כל מה שתעשי יבוא להם בטוב, כל עוד את נכנסת איתם למיטה.

אה, כן, אלכוהול, :roll:

זה מעולה.

אבל כשעיפים, זה מפיל על הקרשים.

ואם כבר אלכוהול, ממש לא בירה, או WOO WOO או פינלנדיה+XL או אבסינט, תלוי איזה אבסינט יש להם בפאב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
תנסה. זה לא סמים שאתה תתמכר

אלכוהול זה לגמרי סם ממכר. למעשה, זה הסם הממכר עם הכי הרבה מכורים בעולם והכי הרבה מקרי מוות/גמילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אלכוהול הוא בסך הכל "סם" שמעלים עכבות.

מי שצריך "קצת " אלכוהול על מנת להשתחרר או להנות יותר או "לתפוס" ראש זה משום שיש לו עכבות שמפריעים לו לעשות את כל הדברים הללו,האלכוהול מעלים את אותם עכבות.

בתור אחד שכבר שנים לא נוגע באלכוהול ,עוד מימי כרווק,אני יכול להצהיר שמעולם לא הייתה לי בעיה להנות במסיבה/פאב/ארוע ,להתחיל עם בחורות או לעשות כיף ושטויות בלי לשים ז!@ן על אחרים. דרך אגב,אני לא אומר שזה דבר רע לשתות מעט עבור מי שצריך את זה בשביל להשתחרר,אבל במידה.

למי שרשם שאלכוהול זה לא סם,מוזמן ללכת לכל מיני עמותות שמפעילים קבוצות לנפגעי אלכוהול,זה ממכר כמו סמים וזה פוגע פיזית ונפשית כמו סמים.

פורסם
אלכוהול זה לגמרי סם ממכר. למעשה, זה הסם הממכר עם הכי הרבה מכורים בעולם והכי הרבה מקרי מוות/גמילה.

אלכוהול הוא בסך הכל "סם" שמעלים עכבות.

מי שצריך "קצת " אלכוהול על מנת להשתחרר או להנות יותר או "לתפוס" ראש זה משום שיש לו עכבות שמפריעים לו לעשות את כל הדברים הללו,האלכוהול מעלים את אותם עכבות.

בתור אחד שכבר שנים לא נוגע באלכוהול ,עוד מימי כרווק,אני יכול להצהיר שמעולם לא הייתה לי בעיה להנות במסיבה/פאב/ארוע ,להתחיל עם בחורות או לעשות כיף ושטויות בלי לשים ז!@ן על אחרים. דרך אגב,אני לא אומר שזה דבר רע לשתות מעט עבור מי שצריך את זה בשביל להשתחרר,אבל במידה.

למי שרשם שאלכוהול זה לא סם,מוזמן ללכת לכל מיני עמותות שמפעילים קבוצות לנפגעי אלכוהול,זה ממכר כמו סמים וזה פוגע פיזית ונפשית כמו סמים.

לא אמרתי שבסופו של דבר האלכוהול לא ממכר. אבל לעומת סמים כמו קוקאין/קריסטל מת' הוא הרבה פחות ממכר.

חוץ מזה,

כל עוד הכל נעשה במידה אני לא רואה בעיה.

אם האדם שותה רק בסופי שבוע עם החברים הוא לא יתמכר,

אלוהים יודע שאני שותה בכל סופ"ש, ואם אני לא יוצא בסופ"ש אז אני לא הולך לקנות אלכוהול כדי לשתות כי אני צריך.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אלכוהול נותן הרגשת ביטחון כמו שאמרו לפניי.

גם עם בחורות ובכלל, מצב רוח משתנה, אתה נכנס לתוך זה ונהנה!

אני אישית אם אני שותה קצת אז עם בחורות יותר קל, אחרי שעה-שעתיים שהאלכוהול עובר אז נהיה יותר קשה.

רק צריך לדעת את הגבול שלך עם האלכוהול, אם אתה יודע שלך מספיק כוס אחת אז שתה כוס אחת ולא יותר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
לא אמרתי שבסופו של דבר האלכוהול לא ממכר. אבל לעומת סמים כמו קוקאין/קריסטל מת' הוא הרבה פחות ממכר.

ההתמכרות הפיסית לאלכוהול יותר קשה מלקוקאין. חשוב להבין שלאכוהול זה סם ולהתייחס אליו בדיוק כמו לכל הרגל מסוכן אחר. כל זמן שהצריכה היא מאוזנת, במידה ולא פוגעת בתפקוד, אין בעיה. הבעיה מתחילה כאשר הסם (אלכוהול) והשגתו הופכים להיות העיקר.

שלא ייצא מכאן שאני ממליץ על צריכת קוקאין. יש לקוקאין את הנזקים החמורים והסיכונים האחרים שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבעיה היא שאני לא שותה אלכוהול (לא אוהב את הטעם) וכך קשה לי להשתחרר, אני שותה גג XL, רטבול וכדומה...

מישהו יודע איך "לעקוף" את זה?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

העצה הכי טובה שיש לי (שתור אחת שחווה את זה) - תירגע. אל תילחץ, תשחרר. הדרך היחידה להשתחרר זה להבין שיש גבולות לדברים שאתה יכול לומר ולעשות- אבל בתוך הגבולות האלה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...