Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממלא אותו באוויר כל יומיים בערך, הסיבה היא שלך תדע מתי תיהיה תקוע בלי גלגל...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כפיר,

אתה מתכוון שאתה בודק אותו כל יומיים, כי אם אתה ממלא אותו כל יומיים - הוא לא תקין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי אפשר לשרוד בלי הגלגל הרזרבי . לי יש קומפרסור ואני ב4 שנים האחרונות לא החלפתי גלגל ספייר.

הייתי מוותר על הרזרבי וחוסך משקל מהרכב אבל אני חושש להתקע במקרה פיצוץ גלגל ( מנסיון אישי ).

בגדול יש לי גם ביטוח גרר כמו לכולם אני מאמין. לדעתי אפשר לוותר על הגלגל הנוסף.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אויר :roll:

לא בדקתי אם הוא בכלל קיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי פעם פנצ'ר, החלפתי את הגלגל הכל טוב ויפה, אני מתחיל להוריד את האוטו ולהפתעתי הצמיג הרזרבי כמעט ריק מאוויר.

המזל הגדול שלי היה זה שהפנצ'ר קרה בתחנת דלק כך שמילאתי אוויר והמשכתי לדרכי. מאז אני מקפיד פעם בכמה חודשים למלא אוויר גם בגלגל הרזרבי.

טימור, תוציא גם את המושב האחורי, המשפחה/ חברים/ טרמפיסטים יכולים לנסוע במונית. אפשר לשרוד גם בלעדיו

פורסם

תלוי בסוג הרכב.

ברכב 4X4 שהגלגל נמצא על הדלת האחורית - ממלא אויר כל פעם שבודק אויר בצמיגים.

ברכב שהגלגל נמצא בתא המטען - כנ"ל.

ברכב מטומטם שתיכנן אידיוט שהגלגל נמצא בו בגחון של האוטו ובשביל למלא אויר אני אמור על פי המהנדס שתכנן את זה לשכב על הגב על רצפת תחנת הדלק ולהזדחל מתחת לאוטו - לעולם לא בודק או ממלא ומקווה שביום מבחן יהיה בו אויר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא שבבגאז' צריך להוציא את כל שבתא (בדיוק דקה, אבל עדיין), להוציא את הכיסוי, להבריג את הגלגל החוצה ואז להחזיר הכל

ככה זה אצלי לפחות וזה לוקח כמה דקות טובות אז אני מתעצל. משתדל לבדוק כל חודש אבל פועל כל חודשיים-שלוש (שגם זה לא קריטי כי יש קומפרסור)

פורסם
(עריכה-מבקש שיוסיפו סמיילי שנותן לעצמו כאפה בראש לרשימת הסמיילים)

(עריכה-מבקש להוסיף גם סמיילי ש"מתפלל" ב"תנועות לולב").

וואלה , גם פותח שרשורים כאילו אין מחר - ועוד מבקש אייקונים בשבילך! חצוף :-P

ולשרשרנו - לא נגעתי בצמיג ספייר מאז שהתחדשתי ברביעיית יוקו איי שם בשלהי מרץ 2008 (אוראל :-)) בהזדמנות אני ירכוש צמיג חדש ספציפית רק בשביל זה :)

ולשמר - אתה ה-ו-ר-ס ! :roll: (כמו המילקי , רק בלי סנדי בר :twisted:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היום, בעקבות האשכול, מלאתי אוויר בגלגל הרזרבי.

לא הצלחתי להסתכל מה הלחץ שהיה בצמיג, אבל לפי הזמן שלקח לנפח, להערכתי הלחץ היה כ-15PSI :shock:

פורסם

משתמש שנים בבלוני קצף שנותנים לך בשקט להגיע לפנצ'ריה הקרובה ואפילו יותר מזה בלי שום נזק.

הציל אותי כמה פעמים במיוחד בחורף.

אולם לפני שנה וחצי הוא לא עזר היות וצמיג נקרע בדופן.

אין לי מושג איך זוגתי שתחיה הצליחה לגמור על ברידג'סטון חדש אחרי 16 אלף ק"מ.

בהזדמנות מרתקת זו גיליתי שסובארו מצוידת בצלחת סטייק במקום גלגל רזרבי שישב שם איזה שנתיים.

בלי שום בעיה הגעתי איתו לפנצ'ריה וקבלתי סטירה שצריך להחליף את כל ה4 למרות שעשיתי רק 16 אלף.

הכל בגלל 4X4. זה כאב.

פורסם

היו זמני בומבה-תודה.

קניתי היום קומפרסור.

וגם ווידאתי שיש לי בכלל ספייר:oops:.

מי שאמר 15 PSI, זה מצב טוב.

את הספייר שלי הצלחתי לכופף עם האצבע...כנראה הלחץ שם, כמו אצל הספייר של שמר.

יחסית הוא נגיש, הנבלה, ובהזדמנות אנסה למלא אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יום אחד החלטתי להעיף מבט ולראות מה קורה עם הרזרבי. חשכו עיניי וציפיתי למרפי שיבקר אותי בדרך לפנצ'ריה.

למזלי זה לא קרה, אבל מאז בהוראתו של בעל המקום אני בודקת פעם ב-3-4 חודשים (תאורתית).

ועכשיו שאלות:

1. האם הגלגלים הרזרבים הקטנים קלים יותר מרזרבי בגודל המקורי?

2. האם החוק מחייב אותי להחזיק רזרבי באוטו?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...