Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערת ההנהלה:

בתגובתי להודעה זו, מתואר הרשום כאן, באופן ברור יותר.

תודה.

בוקר טוב לכולם,רציתי לדעת בבקשה מהו הנזק שיכול להיגרם לרכב שלי סובארו אימפרזה גראנד לאונה 94 שמצלצלת באופן קבוע,ניסיתי הרבה דרכים לצמצם את כמות הצילצולים מתוסף גולד לייבל, תידלוק באופן קבוע ב98 במשך כחודש,עד ניקוי שלאייר פלומטר ואני פשוט לא יודע מה לעשות הרכב שנת 94 מטופל מאד במוסך מורשה סובארו וגמא כ 203000 קמ אשמח לעוד עזרה ממכם לאלה שמכירים ספציפית את הרכב הזה,הדבר האחרון שנותר לי לעשות זה אינפוזיה אבל במוסך שלי אמרו לי שאולי זה לא יעזור וצריך לפרק ראשי מנוע לנקות את כל הפיח שהצטבר שם ואני לא מעוניין להוציא עכשיו כ2500 שח.תודה ושבוע טוב לכולם.

imprza new age

פורסם

בוקר טוב גם לך.

קראתי את הודעתך (שלא עולה ללא אישור) ,לא ניתן לאשר אותה. כל כך מבולבלת. לא יתכן שקורא, צריך לפענח .

בצעתי בגוף "הציטוט" עריכה עדינה של ההודעה, אנא ממך להבא, לכתוב באופן ברור ואוורירי, גם אם צריך להשקיע קצת יותר זמן.

הנה:

עריכה ע"י דני:

בוקר טוב לכולם.

רציתי לדעת בבקשה, מהו הנזק שיכול להיגרם לרכב שלי מסוג סובארו אימפרזה גראנד לאונה 94 ,שמצלצלת באופן קבוע.

ניסיתי בהרבה דרכים לצמצם את כמות הצילצולים, מתוסף גולד לייבל, תידלוק באופן קבוע ב98 במשך כחודש,עד ניקוי של "אייר פלו מטר"(מד זרימת אוויר).

אני פשוט לא יודע מה לעשות. הרכב שנת 94 ,מטופל מאד במוסך מורשה סובארו, וגמא כ 203000 קמ.

אשמח לעוד עזרה מכם, לאלה שמכירים ספציפית את הרכב הזה,הדבר האחרון שנותר לי לעשות זה אינפוזיה.

במוסך שלי אמרו לי שאולי זה לא יעזור, וצריך לפרק ראשי מנוע, לנקות את כל הפיח שהצטבר שם, ואני לא מעוניין להוציא עכשיו כ2500 שח.

תודה ושבוע טוב לכולם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תנסה לבדוק גם את כיוון מערכת החשמל, ייתכן שהחוטי הצתה, או אלמנט אחר במערכת כבר לא מתפקד.

ומבחינת נזק: אני מניח שהמנוע לא עובד עגול, ומזייף, אם הוא עובד ככה לאורך זמן אז יכול להיגרם בלאי מואץ יותר למנוע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ערב טוב לך חגי.

יפה, התחלת לתקן במוסך מורשה ?.

תגיד להם שלא יבלבלו לך את המוח. להוריד ראש ?.

ברכב שלך יש חיישן (KS) שהוא אחראי למנוע צילצולים .

ויש עוד דברים שיש לבדוק לפני הורדת ראש, אבל קודם יש לבדוק את החיישן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

השאלה הייתה לא איך לפתור את הבעייה, אלא איזה נזק יגרם, אם להמשיך לנסוע ככה.

אז הנה, בקשה :

השם המיקצועי לתופעת הצילצולים במנוע הינו "דטונציה".

במהלך עבודה תקין של המנוע, תערובת הדלק נשרפת בצורה מבוקרת, תהליך השרפה מתחיל עוד לפני שהבוכנה מגיעה לנקודה מתע עליונה (בשביל זה יש קידום הצתה).

במנוע, הסובל מדטונציה, תערובת הדלק "מתפוצצת" ולא נשרפת באופן איטי ומבוקר.

הלחץ בתא השריפה עולה בבת אחת, ולא בהדרגתיות, וכל חלקי המנוע , וקודם כל טבעות הבוכנה והבוכנות עצמן, מקבלים עומסים גבוהים מאוד, כאילו מישהוא מכה עם פטיש כבד על הבוכנה, ומדובר בעשרות אלפי מכות.

העומסים הגבוהים גורמים גם לפגיעה בשכבת השמן בין החלקים הנעים.

בנוסף, התופעה גורמת לעליית הטמפרטורה בתא השריפה. עד גבול מסויים מערכת הקירור עוד מצליחה להתמודד עם זה, אבל במנוע שמצלצל חזק, יתכנו גם נזקים של התחממות.

הנזקים המתוארים לא יתרחשו מהיום למחר, אבל לאורך זמן זה גורם לנזק גדול.

פורסם
השאלה הייתה לא איך לפתור את הבעייה, אלא איזה נזק יגרם, אם להמשיך לנסוע ככה.

.

הבקשה היתה, לא לקבל הסבר על דטונציה, אלא לקבל עוד עזרה כדי לפתור את הבעיה. קרא שנית את מה שכתב.

ואני פשוט לא יודע מה לעשות, אשמח לעוד עזרה ממכם.,הדבר האחרון שנותר לי לעשות זה אינפוזיה אבל במוסך שלי אמרו לי שאולי זה לא יעזור וצריך לפרק ראשי מנוע לנקות את כל הפיח שהצטבר שם ואני לא מעוניין להוציא עכשיו כ2500 שח. .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד מזר ובוקי קודם כל תודה רבה על ההסבר והתגובה,אכן אני חושש מנזק מתמיד למנוע ולכן אני דואג ודוד מזה החיישן הזה שאתה אומר,אים אתה מיתכוון לחיישן נקישות אז הוא לא קיים באימפרזה 94 אשמח לעוד תגובה ממכם.

imprza new age

• תוכן חדש...