Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

אני מחפש את החוק האומר שחבילות שערך תכולתן נמוך מ - 50$ אינם חייבים במס. כלומר אם לדוגמא ערך הפריטים הוא 49$ אבל ערך המשלוח הוא 5000$, כלומר סה"כ 5049$, החבילה תהא פטורה.

 

בבקשה עיזרו לי למצוא את החוק.

 

תודה.

פורסם

החוק כולל בעיקרון גם את המשלוח (משלוח+מוצר קטנים מ-50$) אבל בד"כ אם המוצר שווה עד 50$ והמשלוח עוד כמה דולרים , ז"א אפילו אם זה עובר קצת את ה-50$, מחליקים את זה במכס ולא מתקטננים.

 

מה כן, במכס לא טיפשים, אל תנסה להזמין משהו מאוד יקר ולהעביר את העלות שלו למשלוח. זה סתם ניסיון התחכמות מיותר שיעלה לך ביוקר (אם באמת זה מה שהתכוונת לעשות).

×
×
  • תוכן חדש...