Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מודעים לזה שאף אחד לא מכריח אותכם לראות את הדברים האלה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לפחות לא דיברתי על זה שמישהו מכריח אותך לראות או לא לראות את זה. קרא את תגובתי הקודמת בעיון ותבין.

הבעייה שלי זה שישנה מגמה שממשיכה לכיוון מסויים (כרגע מצד המפיקים) שגורמת לקהל לדרוש ולקבל טלוויזייה רדודה.

במקום להשתמש בטלוויזייה ככלי להגיע איתו לתכנים איכותיים הוא מנוצל לתכנים רדודים,

והמגמה הזו רק תחריף עם הזמן (עיקרון הגירוי וההסתגלות).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הטלוויזיה היא לא תוצר לגמרי מנותק מהתרבות. להיפך, היא תוצר תרבותי.

ה"גועל נפש" הזה שעליו כולם מדברים הוא תופעה שנובעת מתופעות אחרות שכבר נמצאות בתוך החברה, בלי קשר לקיום של הטלוויזיה או לא.

במילים אחרות, המציצנות קיימת בלי קשר לטלוויזיה.

מה שכן, האידיוטים שעושים את כל התוכניות האלו שכחו שחלק ניכר מהתפקיד והאחריות שלהם הוא לא לדרדר את הציבור לרמות כאלו, אלא גם לחנך אותו.

בפוליגרף, אגב, אנחנו רואים אידיוטים שעושים דברים לא מוסריים (לפי החברה שבה אנחנו חיים) וככה אנחנו לומדים מה נורמלי, מה סוטה, מה מוסרי ומה גובל בפלילי.

פורסם

מה שכן, האידיוטים שעושים את כל התוכניות האלו שכחו שחלק ניכר מהתפקיד והאחריות שלהם הוא לא לדרדר את הציבור לרמות כאלו, אלא גם לחנך אותו.

על מה אתה מדבר?! התפקיד שלהם לחנך אותנו?!?

לזה יש שיטה של כמה שלבים (לחינוך).

1)זה מתחיל בהורים.

2) נמשך בגן חובה.

3) נמשך עוד בבית הספר (באופן תיאורטי. היום לומדים בבית הספר מהתלמידים האחרים ולא מהמורים. עצוב).

4) רואים את הסוף בתיכון.

5) מה שלא ספגת עד עכשיו, תקבל חזק בצבא, או שתאכל כלא. בפקודה.:twisted:

אני לא רואה מקום לטלוויזייה לחנך את הילדים.

מי שצריך באמת לחנך את הילדים זה ההורים שאני מצטער שאין להם מספיק שכל לאסור על הילדים שלהם לראות בכלל כזה זבל(ההורים רואים את ה**א הזה בעצמם).

והם לא שכחו. הם לא הבינו את זה מההתחלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא אני קבעתי את זה ואני לא באמת חושב שהתפקיד של הטלוויזיה הוא לחנך, אבל אתה חייב להודות בעובדה שילדים מקבלים ערכים ושיעורים מהמון מקומות שונים כמו חברים, משפחה, בית ספר, ספרים וטלוויזיה. קוראים לזה סוכני סוציאליזציה והם פועלים בצורה מודעת ולא מודעת.

פורסם

תפקיד ההורים הוא לחנך את הילדים שלהם כך שהטלוויזיה לא תחנך אותם.

יש ילד שיראה שליחות קטלנית 2 וירה בחבר שלו ויש ילד שלא יעשה כלום, ההבדל הוא בחינוך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באופן אידיאלי, כן.

ככה אני גם אחנך את הילדים שלי.

העניין הוא שילדים לומדים מכל מקום שהוא, וגם מבוגרים.

יכול למשל בתוכניות האלו לצוץ נושא כלשהו שהוא טאבו לגמרי ולא מדברים עליו, אבל פתאום יגיע האדם שיגיד על הבמה "כן, אני מאמין ב..." או "אני עשיתי..." ואז אנשים יראו שזה לא כל כך נורא, או להיפך, שאותו דבר הוא כל כך נורא שאי אפשר אפילו לתאר אותו.

הטלוויזיה והתוכניות משקפות את הקונצנזוס או את החוסר בקונצנסוז ועוזרות לעצב אותו ברמה האישית כי אנשים רואים "מה נורמלי".

במקרה האישי שלי למשל, אני תמיד אמרתי שאני חילוני, פשוט כי לא נעים להגיד שאני אתאיסט. הנה הגיע האינטרנט והגיעו תוכניות טלוויזיה כמו REAL TIME והראו לנו שבאמת זה לא כל כך גרוע, ככה שכיום אני מכיר כמה עשרות אנשים עם דעות כמו שלי, ורובם "יצאו מארון הקודש" אחרי שהם ראו בטלוויזיה ומדיות אחרות שיש מציאות אחרת, רק שהם לא יכולים לדבר עליה עם הקרובים אליהם.

אתם אומרים שהטלוויזיה לא מנחה בצורה מסוימת? בטח שכן!

אם לא הייתה טלוויזיה בחיים לא הייתי מתמרד והופך לאתאיסט מיליטנטי.

פורסם

דווקא יחסית לשאר תוכניות הריאליטי - הנ"ל משעשעת אותי מאוד בגלל חוסר היחוד של הדמויות והעובדה שבניגוד לאחרות ב"ז'אנר" כל ההפקה וההנחיה נלקחים בהחלט בקלילות ובצחוק עצמי גדול.

כל לקיחה של תוכנית כזאת בצורה אחרת לדעתי היא המגוכחת וכן התייחסות רצינית לכך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש ילד שיראה שליחות קטלנית 2 וירה בחבר שלו ויש ילד שלא יעשה כלום, ההבדל הוא בחינוך.

אחלה סרט. הייתי בן 12 כשראיתי אותו פעם ראשונה.

ולא מחייב שיירה, ייתכן שסתם ידקור...

באופן כללי יש מחסור רציני בחינוך לדור הנוכחי.

פורסם
האידיוטים שעושים את כל התוכניות האלו שכחו שחלק ניכר מהתפקיד והאחריות שלהם הוא לא לדרדר את הציבור לרמות כאלו, אלא גם לחנך אותו

שכחת שמדובר בערוץ מסחרי, והתפקיד של ה"אידיוטים" הוא לא לחנך ולא לדרדר, אלא להרוויח כסף על זמן פרסום, פרסום סמוי ו-SMSים של הצופים, גם באמצעות הכנסת אותם צופים לבסיסי נתונים של ספאמרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האדיוטים שתפקידם לחנך נמצאים במועצת הרשות השנייה. עובדי "רשת", "קשת" וערוץ 10 תפקידם לעשות הרבה כסף עבור בעלי המניות.

מי שהיו אמורים לשים חסמים הם אלה שמונו ככלבי השמירה של הטלוויזיה המסחרית, ולא מסוגלים לעצור את הדרישה לכסף (באמצעות רייטינג).

ואם נדמה לכם שתוכניות הריאליטי הללו הם השפל, אז נסו להיזכר רגע בג'רי ספרינגר ושות'. אחרי שתיזכרו בו, תפנימו את העובדה שהוא MAIN STREAM של הזבל האמריקאי, וששם אין בעייה להרים תכנית בדיוק, אבל בדיוק ברמה של Wayne's world (ואני מדבר על התכנית בתוך הסרט, שמתרחשת אי שם באורורה, אילינוי).

ונסיים בברכת schawwiinnnnnnnnnnnnnnggg !!!!

פורסם

לא כל מה שמתאים לאמריקאים מתאים לארץ הקודש.

רק מה אף אחד לא מנסה להבין את זה וכולם מנסים להידמות להם בכל תחומי החיים.

הרמה של Wayne's world גבוהה בהרבה מהרמה של ספרינגר, אם כבר העלית את הנושא. שם אין קללות ומכות באולפן. ושם השיחה לא מבויימת מראש (הסדרה בתוך הסרט, לא הסרט כשלעצמו, כפי שציינת).

עשיתם לי געגועים לשליחות קטלנית 2... זה היה הסרט האהוב עליי במשך עשור(!) שלם.

ואפילו שהיה סרט אקשן מטומטם, הוא עדיין כלל נושאים למחשבה בתוכו.

לא עושים סרטים כאלה יותר. וחבל.

פורסם

אתמול אחה"צ היה "מרתון" שליחות קטלנית בyes2.

הראשון עשוי נפלא ולא כל כך פופולארי ומוכר, השני מחזיר אותך לגיל 12 ול"וואו!! הוא כאילו עשוי ממתכת נוזלית? מגניב!!!" והשלישי מחורבן (למרות כמה קטעים משעשעים- "פסיכולוגיה בסיסית היא חלק מהמידע שלי").

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...