Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השירשור , אמרת שנסעת על בנזין לא היו שום נקישות , אולי שווה להחזיר את מערכת הגז למכון שהתקין את זה או שיתקן או שיחזיר את הכסף אני יודע שיש על זה אחריות שנתיים , אולי יש עילה לתביעה נגד הגפ"מ .

אני יכול להגיד לך שאני התקנתי לפני שנתיים בערך מערכת גז בניו פליסיה ומאז הרכב התחיל להשתגע כל מיני גימגומים , היה נכבה ועשה 6 קילומטר לליטר גז ועוד מחוץ לעיר ומה לא ... בעיצת רפי לין פניתי למעבדת אייל שאמרו לי שהמכון גז ניתק את החיישן חמצן שיחקו עם הצמות קדחו חורים מיותרים ומה לא .

הלכתי למכון הגז ולמזלי הם זיכו אותי והחזירו הכסף חייב תודות לאייל ולרפי לין, רגע לפני שפשטו רגל...

רק אחרי שהוציאו לי את הגז מוסך צימפיון סקודה הסכים לטפל ברכב, עמלו 3 ימים להחזיר את הצמות ואת החוטים ואמרו שסלט מיונז כזה הם לא ראו בחיים שלהם.

לצערי זה הופיע גם בשימוש בנזין, אומנם בהתחלה בשקט יותר, אך לאט לאט גם זה עלה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שהגפ"מ גרם , שמעתי לפחות עוד 2 מקרים שהלך מנוע בגלל גפ"ם .

בישראל ההתקנות בהחלט חובבניות לעומת גרמניה שדוד שלי עשה שם בשברולט גפ"מ הם מקצועניים אמיתיים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אמנם ההגיון אומר כך - אך מדינת ישראל קובעת שרכב שמותקנת עליו מערכת גז לא יכול להכנס למוסך רגיל שלא עבר אישור בשום פנים ואופן, תאמין לי, ניסיתי.

יכול גם יכול, תאמין לי. רק צריך לרוקן את מיכל הגז בנקודת שירות גפ"מ ולקבל אישור על מערכת מרוקנת בכתב ועם זה להכנס לאיזה מוסך שתבחר.

פורסם

רוטנברג,

איזה קשקוש!

מערכת גפ"מ דפקה לך את האוטו?

כן בטח,אני מבטיח לך שאתה חיפשת את המערכת הכי זולה,המתקין הכי זול, ומצאת את הכי זול.

וזה גם מה שקיבלת.

פורסם

אין לדעתי קשר ישיר בין התקנת מע' הגז לנזק למיסבי הקראנק.

יכול להיות שבנסיעה על בנזין היה קצת פחות עומס על המנוע. עוד חצי שעה - שעה של עבודת מנוע, גג, וגם עם בנזין הוא היה מתחיל לדפוק יופי יופי.

לגבי המקור לנזק אפשר אולי להתווכח, אבל אין בכך כדי לגרוע מאחריות המכון לאבחן תקלה כזו.

***עריכה - עכשיו שמתי לב שעברו חודשיים מזמן הקנייה. נראה לי שזה קצת בעייתי.**********

פורסם
התכוונת לכתוב שמערכת גז תקינה לא מאמצת את המנוע.

צודק,

ובנוסף צריך לכייל את המערכת כמו שצריך מה שמצריך סבלנות,וזמן יקר!

אבל כמו כל דבר,אוטו,בחורה,עבודה צריך להשקיע קצת כדי להנות אחר כך :wink:

אנחנו למשל,עדיין נותנים לרכב זמן נסיעה על דלק בטורים גבוהים כדי לתת למערכות שלו להתאורר.

פורסם
ואם קנית בחורה מפירמה טובה ב80 אלף שקל אתה לא צריך להחליף לה ציצים אחרי חודש ב-20 אלף נוספים! :-)

בדרך כלל אחרי חודש אני מגיע להחלטה עם זה מספיק לי או לא :wink:

לא מזמן במושב ליד הבית שלי הושבת יונדאי טוסון V6 2700 בנזין, אני יעבור שם בערב אני אברר לגבי מצב המנוע ומה המחיר שדורשים.

פורסם
בדרך כלל אחרי חודש אני מגיע להחלטה עם זה מספיק לי או לא :wink:

לא מזמן במושב ליד הבית שלי הושבת יונדאי טוסון V6 2700 בנזין, אני יעבור שם בערב אני אברר לגבי מצב המנוע ומה המחיר שדורשים.

איך הושבת? זאת חייה גדולה...

איזה שנה?

מה הקילומטרז'?

נשמע אחד הדברים! :)

תודה!!!

פורסם
ואם קנית בחורה מפירמה טובה ב80 אלף שקל אתה לא צריך להחליף לה ציצים אחרי חודש ב-20 אלף נוספים! :-)

לא משנה כמה היא עולה לך , עם השידרוגים ,או בלעדיהם, "הבעלים" הבאים שלה, לא ישלם לך אגורה, אז עדיף להשקיע באוטו..

עזבו בחורות, אנחנו כאן במכוניות , ולא במקרה..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא משנה כמה היא עולה לך , עם השידרוגים ,או בלעדיהם, "הבעלים" הבאים שלה, לא ישלם לך אגורה, אז עדיף להשקיע באוטו..

דני

LOL, והכי בעסה, אם השקעת, נראה אותך מפרק לה את המערכת...:roll:

פורסם
LOL, והכי בעסה, אם השקעת, נראה אותך מפרק לה את המערכת...:roll:

בדיוק בשביל זה המציאו את הלום!

(אח"כ יאשימו אותי שאני מעודד רוצחי נשים. ואני טוען שלא צריך לעודד אותם - הם עושים עבודה טובה גם ככה...- נרשם בהומור בלבד, למי שלא הבין, כולם נגד אלימות! גם אני!)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...