Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחרי שעשיתי אין ספור חיפושים ושאלות עדיין לא הצלחתי לפתור את בעיית רעש המנוע מהרמקולים שלי(יש לציין שזה מהקדמיים בלבד)

אז ככה אבקש ממכם המלצה למקום טוב זול ואמין שפשוט איכשהוא יעבור דבר דבר וינסה לפתור לי את הבעיה כי כמו שאתם יודעים הרעש זה דבר שיכול לשגע פילים.

יום טוב רן.

פורסם

הנושא כבר נתחן עד דק.

תעשה חיפוש תחת הערך:

רעשי מנוע,שלושת הגדולים.

תאמין לי שאתה תמצא אתהתשובה שלך.

בלי קשר, עם ההתקנה לא נעשתה במקום מקצועי, אז יש מצב גדול שההתקנה עושה את הבעייה.

בהצלחה.

פורסם

רועי כן אני יודע שהנושא נטחן יותר מידי אבל אין כל מה שכתוב אני מנסה ולא מצליח בגלל זה רציתי לדעת וללכת למקום שכנראה מבין יותר ממני על מנת שיפתרו את הבעיה.

 

נ.ב המליצו לשים משתיק?אבל אמרו לי שזה פוגע ביעילות ובעוצמת רמקול מה דעתכם?

×
×
  • תוכן חדש...