Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון יפה מאוד.

כמה הערות-

עריכה-

לדעתי המוזיקה לא מתאימה בכלל..חזקה ומשתלטת מדי.

אולי כדאי לבקש מהמערכת מיקרופון מדונה אלחוטי..יש תקציב? בשביל הקטע שעומדים ליד הרכב ומדברים, בבחינת רכבים כאלה ראוי לתת להם את תשמת הלב הראויה להם גם שעומדים לידם.

 

תוכן-

אמנם הכתב אמר (אתה?) שהוא אינו משווה את הGTB לפיורינו, אבל עושה זאת כל העת..לא מדובר באותו סוג של רכב ואין מקום להשוואה.

לא הוזכרה כלל העובדה שהמנוע הוא בעל 12 צילינדרים. עוד בעניין המנוע, רצוי להוסיף פסקת הסבר קצרה לאחר הצהרה שלמנוע כזה "אין כוח עד 5000 סל"ד" אולי בהתבסס על נתונים ובאין נתונים להגיד שזה מוזר לנוכח נתוני ההספק והמומנט.

 

צפיתי גם בסרטון של הסקודריה, מדובר במילה האחרונה של פרארי כיום, יש להראות יותר התלהבות..רק אמירת השם" f430 scuderia" מעביר בי צמרמורת..:-)

 

חוץ מזה כמובן שמדובר במבחני רכב חסרי תקדים בירחון הישראלי. כן ירבו!

  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את הסרטון של הסקודריה שוב - פשוט מדהימה. הצלילים, אחחח הצלילים :shock::-( פשוט תענוג! באמת רכב חלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סקודריה? אה.. לא מציאה...

scud.jpg

 

(אחחח.. אם רק היה לי זמן וכוח להעלות את כל התמונות מאירופה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עזוב את הקווטרופורטה ושמונת הסקודריות, שים לב למיאטה הנדירה :-)

 

אגב מה עשו שמונת הסקודריות יחדיו ומה עושה שם המזארטי הלא קשורה? רכב של צוות הצלמים או משהו ?

פורסם

היה סופ"ש פרארי בנורבורגרינג.

ים של סקודריות חדשות שטפו את הכבישים שמסביב ואת המסלול עצמו כמובן. אחת הגיעה מאחורינו, סימנתי לו לעקוף אותנו - והוא שם גז מטורף (יש הכל מוסרט ;)).

גם לא היו חסרות F430 רגילות או 360 צ'אלנג' ברחובות, אפילו 355 וF50 לא היה קשה לראות.

הכיף האמיתי היה לראות ולהאזין איך האנזו/FXX טסות על המסלול :twisted:.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סרטון יפה מאוד.

כמה הערות-

בקשר למוזיקה - אעביר את זה הלאה.

בקשר למיקרופון - לצערי אין כזה למערכת וכנראה שגם לא יהיה, צריך להסתדר עם מה שיש...

באשר להערות התוכן - יש מקום מסוים להשוואה מעצם העובדה ששתיהן פרארי (=תפקידן העיקרי הוא להיות מכוניות ספורט), אבל נכון הוא שהייעוד שלהם שונה (ולכך התכוונתי בהערה בסרטון) - אחת מיועדת להיות לחלוטין הארדקור והשנייה מכונית GT עם קונוטציות מסלוליות.

יש עוד המון פרטים שהושמטו - פשוט אין מקום בוידאו של 4-5 דקות להגיד הכל. מי שרוצה לדעת מפרט מלא יכול למצוא אותו באתר. בנוגע ל"אין הרבה כוח יחסית עד 5000" - מילת המפתח כאן היא יחסית, כמובן...

סרטון הסקודריה - זה היה הסרטון הראשון שצילמנו ותחת לחץ כבד של זמן. זו הייתה גם הפעם הראשונה שלי כקריין ולכן לא היה פשוט. מבטיח להשתפר לאט לאט (ונראה לי שכבר יש שיפור מסוים ב-599).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק


×
×
  • תוכן חדש...