Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה ID IDQ V3

diforce
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אני מודיע על מכירתו של הסאב שלי Image dynamics IDQ V3 בשל חוסר מגבר :(

הסאב היינו 12 אינץ' בעל שני סלילים של 2 אוהם לכן מסוגל לעבוד בהתנגדויות של 4 אוהם או 1 אוהם .

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=6224

תמונה שלו מעלה אבק בבית : http://img369.imageshack.us/my.php?image=dsc01997gj2.jpg

זהו הסאב , לשים לב שזאת היא הגירסא החדשה ביותר של ה IDQ שדומה מאוד במראה ל IDMAX .

בניגוד ל IDQ הישן ( והמכוער :) ) הסאב הנ"ל מוצהר 600 RMS ( עובד מצויין גם עם 700 RMS ) , הוא מהיר יותר חד יותר וחתיך יותר . הוא דומה מאוד בסגנון ל IDMAX רק כמובן חלש יותר , אך לא פחות מהיר ( ואת זה מספר אנשים אמרו משמיעה ) .

הסאב עבד אולי שעתיים רק לבדיקת תקינות ולראות למה הוא מסוגל אצל אנשים אחרים , נקנה בערך לפני 4 חודש ומאז מעלה אבק אצלי בחדר בשל חוסר מגבר תואם ( חייל :( ) .

המחיר הוא 1200 ש"ח . לא פחות , ולא יותר , ואנא תחסכו ממני הודעות של 1000 ואני בא לקחת , כי קניתי אותו בהרבה יותר , ולא ... הוא לא שווה במחירו לגרסא הישנה יותר .

בקיצור סאב בובה , כמה כבר IDQ ראיתם למכירה בפורום ? בדיוק :) בגלל זה בצער רב ...

תיבה אטומה מותאמת אישית כמו טנק מעץ MDF מלא של בדיוק 28.3 ליטר ( לפי הוראות היצרן בשביל SQ מקסימאלי ) בתוספת של 150 ש"ח .

לא לקח את התרופות שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...