Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , היום ב-1 וחצי בלילה נסעתי לנתניה נכנסתי בכניסה הדרומית , לכיון מתחם פולג ובאחד הרמוזרים שם נסעתי מהר קצת והרמזור התחלף לאדום בלמתי אבל חציתי את הקו הלבן של הצומת לא הרבה לא נכנסתי ממש לתוך הצומת אבל לרוע המזל שלי המצלמה ברמזור הביאה 2 הבזקים , האם אני אקבל קנס למרות שלא חציתי את הצומת באופן מלא ? יש לציין שאחרי הפלאש חזרתי כמה סנטימטרים אחורה , למאוחרי הקו הלבן .

מה אתם אומרים ? תודה ושבת שלום.

פורסם

אכן ,אם זה כמו שתארת הדו"ח יגיע אליך.

לא משנה אם לא עברת את הצומת או כן עברת.

המצלמה מצלמת 2 צילומים מהירים כאשר רכב עובר את קו העצירה 3 שניות לאחר שהאור האדום נדלק.

ירון מאיר

פורסם

למרות מה שמאיר אומר...

אתה לא תקבל דו"ח, אם לא עברת את הצומת בצורה מלאה לא יגיע דו"ח...

הכוונה של שתי הצילומים של מצלמת רמזור זה לראות שנכנסת לצומת בצילום הראשון ובצילום השני היית במצב של מעבר או בצד השני של הצומת.

אם לא חצית את הצומת ועצרת רק כאשר עברת במקצת את הקו הלבן וזהו לא תקבל דו"ח.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
למרות מה שמאיר אומר...

אתה לא תקבל דו"ח, אם לא עברת את הצומת בצורה מלאה לא יגיע דו"ח...

הכוונה של שתי הצילומים של מצלמת רמזור זה לראות שנכנסת לצומת בצילום הראשון ובצילום השני היית במצב של מעבר או בצד השני של הצומת.

אם לא חצית את הצומת ועצרת רק כאשר עברת במקצת את הקו הלבן וזהו לא תקבל דו"ח.

לא בטוח, ולמה??

כי לי היה מקרה בצומת להבים (צפונית לבאר שבע)

פניתי פניית פרסה ברמזור , מותר ואין כל תמרור האוסר פניה זו.

אולם את הפניה ביצעתי כאשר האור הירוק ברמזור לפניה שמאלה דלק, ואילו לנסיעה בקו ישר היה אדום.

על מנת לבצע פניה בקשת רחבה (עם מיניבוס ) נאלצתי לעלות עם גלגל ימין על הנתיב לנסיעה בקו ישר.

ממש כך שחלק מהגלגל נגע בנתיב (רואים היטב גם בצילום) והפעיל את המצלמה.

לא עזרו לי מכתבי התחנונים לביטול הדוח.

ירון מאיר

פורסם

אתה משליך פה ממקרה מיוחד של מיניבוס ופניית פרסה שבכלל לא היית צריך לקבל דו"ח לצילום כביכול סטנדרטי של מעבר צומת בקו ישר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

המצלמה מתחילה לצלם שנייה אחרי שהתחלף לאדום, ככה לפחות ידוע לי.

מאיר - למה לא ביקשת תמונה? בתמונה אפשר היה לראות שהרמזור 'שלך' היה ירוק.

פורסם

מה זאת אומרת המעסיק שילם את הדו"ח ואתה קיבלת נקודות?

כדי שהנקודות יירשמו עליך (ברכב שאינו בבעלותך) אתה צריך להצהיר שאתה נהגת ברכב באותו יום.

בכל הסיטואציות שאני מכיר של רכבי חברה/ליסינג/מה שזה לא יהיה תמיד יש לנהג אופציה להעביר את הדו"ח על שמו מבלי להודות באשמה ולצאת למלחמה על טיהור שמו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז ככה מה שאני יודע פלאש אחד מצלם את חציאת קו הצומת והפלאש השני שעברתה תצומת באדום שאת זה בעצם לא עשיתה לפי הנתונים אתה תחיוב על הפלאש הריאשון בלבד מה שאומר 500 שקלים

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

העיקרון הוא כזה,

מנסיון של 3 פעמים בלי זימון למשפט או קנס הביתה פעמיים עם אופנוע ופעם עם אוטו.

המצלמה מצלמת שתי תמונות.

במידה ועברת את קו העצירה ונעמדת!!!! והמצלמה צילמה אותך באמצע הצומת פעמיים באותו מקום בדיוק!!!! תקבל הוראת תשלום קנס הביתה אבל... תמתין לקראת תום הזמן לתשלום (שבועיים שלושה לפני זמן התשלום-יש לך 90 יום או משהו כזה) ושלח בדואר רשום בקשה לקבל את התמונות (כי "אולי זה לא אתה" (-; ).

במשפט תוכל לטעון ש... הכביש היה רטוב קצת לפני הרמזור מהשקיה מטומטמת של העירייה (המצלמה לא מראה), הרמזור התחלף ישר לצהוב ואדום (לא היה ירוק מהבהב), היה רכב אחריך שהיה קרוב מכדי שתבלום בבת אחת (כי התקרבת לרמזור שהיה ירוק והתחלף מיד לצהוב ואדום) או הכל ביחד אם השופט או אתה ממש מחוקים רצח (-;

בכל מקרה - הקנס הוא על חציית צומת ברמזור אדום! כל עוד ל-א חצית! את הצומת והרמזור צילם אותך במקום!!! (כמובן שלא באמצע הצומת-הכי חשוב שלא תנסה למרוח את עצמך!!) לא תקבל קנס או תזומן למשפט על אי עצירה בקו עצירה.

הרבה בריאות יא זאלאמה -;

פורסם

השאלה היא איפה הוא עצר ? אולי הוא עצר באמצע הצומת ואחר כך חזר אחורה , אם כך זה כאילו הוא חצה את הצומת ויהיה לו את התענוג של 1000 שקל לשלם.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...