Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי מחפשת אוטו ראשון בתקציב של עד 20000 ש"ח (כי יהיה מאוד חבל לנהוג *הכנס אוטו מגניב פה* לתוך קיר :) )

היא חשבה על קורסה 96-98 +-

למרות שראינו כמה אופציות מענינות היא דיי נעולה על הקורסה

עכשיו אני קצת מבין בעניין ואני מדגיש קצת, כי לי אין רכב משלי ואני עדיין בתול בכל העסק, אז קדימה חברים, תאירו את עיניי

תנו לי אופציות מעניינות לסטודנטית, רצוי באיזור ההאצ'בקיות הקטנות

*חשוב שהרכב יהיה אם מוניטין טוב לגבי אמינות וצריכת דלק, כי זה הרי מה שמעניין אותנו :-)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

*חשוב שהרכב יהיה אם מוניטין טוב לגבי אמינות וצריכת דלק, כי זה הרי מה שמעניין אותנו :-)

אם זה מה שמעניין אתכם - לצריכת דלק מינימלית חפשו רכב סופר מיני עם מנוע קטן וגיר ידני.

לאמינות קנו תהילים ותתפללו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני משוחד, אבל למה לא פונטו ספייס?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אף אחד לא יכול לנבא אמינות של דגם ספציפי. הרבה תלוי במזל ובתחזוקה שקיבל הרכב עד שהגיע לידייך.

ההמלצה על הפונטו נכונה. זה רכב טוב, האמינות הבסיסית טובה כל עוד טופל כמו שצריך והתמורה לכסף מעולה.

אתה יכול גם לחפש פורד פיאסטה. ידנית, חסכונית ואמינה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...