Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבני ברק מכון לשיפוץ גירים, ברון יעקב וזהר, שטוען שהם מתמחים בגירים רציפים:

http://www.baron.dpages.co.il

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

באופן כללי, גירים רציפים מודרניים לא ניתנים לשיפוץ אם רצועת המתכת נקרעת או מנגנון הגלגלות השולטות על מתיחה וכיווץ של הרצועה ( קביעת יחסי העברה ) מתקלקל. כן יהיה ניתן לשיפוץ אם ישנה בעייה במח, מצמדים וחיישנים.

פורסם

לא ניתן לשפץ, אין מפירוק, חדש יעלה בטח כמו פונטו 2002, מה עושים? יכול להיות שקרסו ככה זורקים את הלקוחות שלהם לכלבים?

פורסם

התכוונתי גם לרשום בהודעה הקודמת שכל רוכשי מיצוביש'י לאנסר החדשה יקחו לתשומת ליבם את עניין עלות של הגיר הרציף המותקן ברכב במידה וזה יתקלקל ולא יהיה ניתן לתיקון.

פורסם
לא ניתן לשפץ, אין מפירוק, חדש יעלה בטח כמו פונטו 2002, מה עושים? יכול להיות שקרסו ככה זורקים את הלקוחות שלהם לכלבים?

רגע! במוסך היית? אבחון ראשוני לתיבה עשו? מסקנות יש?

פורסם

לא הייתי במוסך בגלל החגים, אבל גם אם יתברר שהפעם מדובר רק בחיישן (ושוב - קשה לי להאמין, אם היית שומע את הרכב היית מבין על מה אני מדבר) - התיבה עברה כבר 270 אלף ק"מ, ושיפוץ קרוב הוא בלתי נמנע.

פרט לתיבה - הרכב במצב מצויין, אני יד ראשונה (קניתי אותו כחדש), מטופל מיומו הראשון במרכזי שירות של קרסו. שווה בערך 45 אלף ש"ח, כך שלחתוך לו את הגג ולהפוך אותו לעציץ דקורטיבי זאת לא אופציה :-(

פורסם

במקרה הגרוע, אין תיבות אחרות מפירוק שמתאימות לרכב?

אולי תיבה אוט' פלנטרית של אלמרה נכנסת?

או הסבה לגיר ידני? (אבל מאיפה תביא אחד...)

נשמע קצת מוזר שאין מפירוק, הרי מכוניות מושבתות בגלל תאונות, אז לאיפה הלכו הפרימרות שפגשו עצים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הסבה לידני של רכב כזה זה חלום רטוב :twisted: אבל בגלל שלארץ לא יובאו פרימרות ידניות זה נשאר בגדר קוריוז (אני בטח לא אתחיל לייבא חלקים מאנגליה...)

פרימרות שפגשו עצים - אני לא יודע אם יש כאלו. רכב לא נפוץ בלשון המעטה. מה גם שהאופציה של תיבה מפירוק לא קורצת לי במיוחד (בעיקר אם היא הייתה מורכבת בתוך רכב שפגש עץ), מי ערב לי שהיא לא תחזיר את נשמתה לבורא אחרי חצי שנה?

תיבה של אלמרה אולי לא תתאים (מנוע קטן יותר) אבל אני חושב שיש פרימרות עם תיבה אוטומטית רגילה, ארבע מהירויות, בשנתונים מאוחרים יותר משלי. אבל שוב, זה פתר לי רק חצי בעיה - זאת תיבה שתיאורטית ניתן לשפץ ולהרכיב על הרכב שלי (אני מקווה, אולי גם היא לא מתאימה?) - אבל גם כזאת אי אפשר להשיג.

• תוכן חדש...