Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקידמיים הם "4,לא?

באיזה רכב מדובר ואיפה הם ממוקמים?

הקדמיים 4".

מדובר במיצובישי לנסר 92', והם ממוקמים.. בחלק התחתון של הדז'בורד.

אם תרצה אני יביא תמונה.

אבל לא עדיף להגביר אחוריים?

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

במקרה שאתה לא מעוניין להרכיב סט קומפוננט במידה גדולה יותר (אפשרי עם בניות\טבעות הגבהה וכ"ו) שזה הדבר המומלץ

אז באמת עדיף להגביר את האחוריים

מכיוון שסט במידה קטנה כזו לא יספק באס מספק וזה יהיה די בזבוז

בכול אופן אם אתה בעיניין של שדרוג אני ממליץ לך בחום לבדוק אפשרות להתקנה שלא חייבת להיות מסובכת מידי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני לא מעוניין ב"בנייה" ברכב.

אני פשוט רוצה סאב ומגבר בבאגז' ורמקולים במקומות המיועדים לכך.

אז לא ממש הבנתי, כדאי לשים קומפוננט או לא? ואם כן, מקדימה או מאחורה?

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

אם אתה לא מעוניין לשדרג למידה גדולה יותר מקדימה

אז פשוט תגביר את הסאב והאחוריים

מאחור לא שמים קומפוננט,ה6X9 יעשו את העבודה יפה

תתחיל במגבר וסאב ותראה מה התוצאה,לשדרג תמיד אפשר

רק חשוב ללכת על רכיבים סבירים בכול שדרוג על מנת שלא לזרוק כסף סתם ולהתבאס מהתוצאה

ראיתי בתרד השני שלך שאתה הולך על ה75.4 והסאב הנ"ל

לדעתי תמורה מצויינת למחיר שיכולה להשאר לתקופה

בהמשך נראה מה הלאה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אם אתה לא מעוניין לשדרג למידה גדולה יותר מקדימה

אז פשוט תגביר את הסאב והאחוריים

מאחור לא שמים קומפוננט,ה6X9 יעשו את העבודה יפה

אממ יש לי מאחורה 6.5.

אז אתה אומר לשים מגבר, סאב, קומפוננט מקדימה ולהשאיר את האחוריים.

תשמע פתחתי עוד אשכול עם המגבר והסאב שאני מתכנן לקנות היתי שמח שתעביר עליהם ביקורת אחרונה לפני קניה שאני לא אתקע עם משהו זבל.

פורסם

אגב,אם הגודל שלך מקדימה הוא 4 ,אז כמעט בטוח אפשר להכניס לתוכו רמקול בגודל 5 ורבע בלי בניות.אני הכנסתי מיד של 6 וחצי לתוך חור של 5 ורבע בלי בניות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
אגב,אם הגודל שלך מקדימה הוא 4 ,אז כמעט בטוח אפשר להכניס לתוכו רמקול בגודל 5 ורבע בלי בניות.אני הכנסתי מיד של 6 וחצי לתוך חור של 5 ורבע בלי בניות.

אבל אם אני שם קומפוננט מקדימה אז האחוריים נשארים בלי הגברה, זה כדאי?

פורסם

סאב של פיונייר.

לחבר שלי יש סאב של פיונייר דגם יהלום בתיבה אטומה קטנה ושומעים מעולה ,באס נקי ואיכותי.

לדעתי זה תלוי במגבר,בכיוונים ובשאר הרמקולים

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
סאב של פיונייר.

לחבר שלי יש סאב של פיונייר דגם יהלום בתיבה אטומה קטנה ושומעים מעולה ,באס נקי ואיכותי.

לדעתי זה תלוי במגבר,בכיוונים ובשאר הרמקולים

וואלה בילבלתם אותי חחח

שמע אני חושב שאני אלך על הסאב JBL GTO 1202D ומגבר JBL GTO 75.4.

מצאתי קומפוננט של מורל במחיר סביר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

איך הוא? אני יהנה ממנו עם המגבר הזה?

ואני לא מבין כאן משהו, לא כדאי להגביר אחוריים?

פורסם
יש סאבים טובים יד שניה: http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=40

וגם מחירים גמישים וגם מבחר ענק.

אני מעדיף חדש, תודה :)

וואלה בילבלתם אותי חחח

שמע אני חושב שאני אלך על הסאב JBL GTO 1202D ומגבר JBL GTO 75.4.

מצאתי קומפוננט של מורל במחיר סביר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

איך הוא? אני יהנה ממנו עם המגבר הזה?

ואני לא מבין כאן משהו, לא כדאי להגביר אחוריים?

מישהו יכול לענות לי על השאלות האלה בבקשה? :)

פורסם

תקשיבו, היום דיברתי עם המתקין שלי והוא אמר שה- JBL GTO 75.4 ישן ושהוא כבר לא מוכר אותו.

הוא המליץ לי על ה- JBL GTO 1004, איך הוא? הבנתי שהוא באותו רמה של ה- JBL GTO 75.4 רק יותר חדש.

ואיך ה- JBL GTO 1004 יעבוד עם הסאב JBL GTO 1202D?

• תוכן חדש...